Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cliolarda atiker çok iyi , iyi bir montaj ile başarılı sonuçlar elde edersiniz , yakıt degerleri benzin tüketimine göre degişir her durumda %40-45 tasarruf olacaktır, yakıt hesaplaması www.otogaztr.com adresinde , şimdiden hayırlı olsun
    quote:

Orijinalden alıntı: hakan13

2001 model clio 1.4 16 v. 98 bg. aracıma lpg sistemi taktırmak istiyorum.Sizce atiker doğru tercihmi?(Fiyatları makul)
    Birde şehiriçi ve şehirdışı yakıt tasarrufu ne kadar olur yaklaşık olarak. 100 km de kaç lt. lpg yakar tahminen.
    Şimdiden teşekkürler....
  • Atikerle ilgili diğer forumada yazmıştım ama sanırım burası daha canlı. Aynı sorumu burayada yapıştırayım. Aracım 2009 model Focus 1.6 100hp, otomatik vites. Aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum, araştırma aşamasındayım. Bildiğim kadarıyla Atiker SafeFast kitler italyan AEB ecusu kullanıyor. Fakat SafeFast'lerinde Normali ve OBDII' lisi var. Hangisini tavsiye edersiniz. Atikerin sitesinde OBDII'li olan için bayaa iyi şeyler yazmış. Aradaki fiyat farkıda zaten resmi sitesine göre 50 lira birşey. Atiker yetkilisi olarak hangisini tavsiye edersiniz. Arıza lambası iyi bir ayarla yanmayacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca normal enjektörler yerine Horizon enjektörleri seçmeli miyim kısa veya uzun vadede sağlıklı bir enjeksiyon için.
  • atiker tercihiniz isabetli ayrıca safe serisi ürünler dediğiniz gibi aeb yazılımlı bu yüzden daha başarılı.obd ye gerek yok zaten iyi bir ayarla arıza lanbası yanmayacaktır. iyi bir servis tercih edin sorun çıkmaz .özellikle yakıtı sizi memnun edecektir.enjektör konusunda en başarılı olanu valtek tipi .şimdiden hayırlı olsun.
    quote:

Orijinalden alıntı: Cekcak

Atikerle ilgili diğer forumada yazmıştım ama sanırım burası daha canlı. Aynı sorumu burayada yapıştırayım. Aracım 2009 model Focus 1.6 100hp, otomatik vites. Aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum, araştırma aşamasındayım. Bildiğim kadarıyla Atiker SafeFast kitler italyan AEB ecusu kullanıyor. Fakat SafeFast'lerinde Normali ve OBDII' lisi var. Hangisini tavsiye edersiniz. Atikerin sitesinde OBDII'li olan için bayaa iyi şeyler yazmış. Aradaki fiyat farkıda zaten resmi sitesine göre 50 lira birşey. Atiker yetkilisi olarak hangisini tavsiye edersiniz. Arıza lambası iyi bir ayarla yanmayacaktır diye tahmin ediyorum. Ayrıca normal enjektörler yerine Horizon enjektörleri seçmeli miyim kısa veya uzun vadede sağlıklı bir enjeksiyon için.

• atiker iidir
  • dün atiker lpg yi taktırdım. depoyu fulledim 79 liraya. bpden. 35 litre aldı. ama usta tecrübeye cıkmak icin 20 liralık gaz koymus. tahminimce yarısını kullandı. emin degilim.
    neyse 80 liralık 35litrelik gazı attım. 100 km yol yaptım. araba mükemmel hic bi sıkıntı yok. ışık sayısı 4den 3e düştü. bu sabah tekrar bi 20 km yol yaptım. ışık 3den 2ye düştü. ama henüz 120 km yaptım. bu ışıkların seviyesine nekadar güvenebiliriz ve kalan 2 ışık beni biraz korkuttu açıkcası. kalan 2 ışıkla nekadar daha gidebilirim. açıkcası bi depoyla nekadar gidebilirim :)
    ayrıca saçma gelebilir ama lpgli araçlarda sigara içilmez diye birşeyler duydum, bana biraz saçma geldi?
  • Yaklasik 1seneden beri 2000 model 1.6 opel zafira kullaniyoruz,aldigimizda uzerinde atiker sistem takiliydi ve su gune kadarda herhangi bir sikinti yasamadik cok sukur,sorularima gececek olursam

1.Aracim ortalama olarak suanki lpg fiyatlariyla sehir ici 0.25 sehir disi 0.22 kurus gibi degerler yakiyo sizce bu boyutta bi arac icin bu veriler dusukmu yoksa yuksekmi?

2.Araci aldigimizdan beri 1sene icinde yaklasik 10bin km yol yaptik,acaba lpg sistemi icin herhangi bir bakim falan yaptirmamiz gerekiyormu boyle bisey varmi varsada ne kadar zamanda bir yapiliyor?

Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaYa -- 29 Nisan 2011; 11:23:54 >
  • Işıklar tam güvenilir degil , tankın bitmesini bekleyin yorum için , araçtada sigara içebilirsiniz tabiiki bi sorun olmaz...
    quote:

Orijignalden alıntı: maybe22days

dün atiker lpg yi taktırdım. depoyu fulledim 79 liraya. bpden. 35 litre aldı. ama usta tecrübeye cıkmak icin 20 liralık gaz koymus. tahminimce yarısını kullandı. emin degilim.
    neyse 80 liralık 35litrelik gazı attım. 100 km yol yaptım. araba mükemmel hic bi sıkıntı yok. ışık sayısı 4den 3e düştü. bu sabah tekrar bi 20 km yol yaptım. ışık 3den 2ye düştü. ama henüz 120 km yaptım. bu ışıkların seviyesine nekadar güvenebiliriz ve kalan 2 ışık beni biraz korkuttu açıkcası. kalan 2 ışıkla nekadar daha gidebilirim. açıkcası bi depoyla nekadar gidebilirim :)
    ayrıca saçma gelebilir ama lpgli araçlarda sigara içilmez diye birşeyler duydum, bana biraz saçma geldi?

• cevaplayayım
    - aracınızın yakıtı normal..
    - her 10 bin km de bakımları yapılmalı. keyifli kullanışlar..
    quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Yaklasik 1seneden beri 2000 model 1.6 opel zafira kullaniyoruz,aldigimizda uzerinde atiker sistem takiliydi ve su gune kadarda herhangi bir sikinti yasamadik cok sukur,sorularima gececek olursam

1.Aracim ortalama olarak suanki lpg fiyatlariyla sehir ici 0.25 sehir disi 0.22 kurus gibi degerler yakiyo sizce bu boyutta bi arac icin bu veriler dusukmu yoksa yuksekmi?

2.Araci aldigimizdan beri 1sene icinde yaklasik 10bin km yol yaptik,acaba lpg sistemi icin herhangi bir bakim falan yaptirmamiz gerekiyormu boyle bisey varmi varsada ne kadar zamanda bir yapiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

cevaplayayım
    - aracınızın yakıtı normal..
    - her 10 bin km de bakımları yapılmalı. keyifli kullanışlar..
    quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

Yaklasik 1seneden beri 2000 model 1.6 opel zafira kullaniyoruz,aldigimizda uzerinde atiker sistem takiliydi ve su gune kadarda herhangi bir sikinti yasamadik cok sukur,sorularima gececek olursam

Tesekkur ederim yanitiniz icin

• sıfır km hyundai marka araç aldım.Ayda 500-600 km yol yapıyorum ve iş yerim ve ev 3 km.Arkadaşlar lpg taktırma fazla faydası olmaz diyorlar.tasarrufunda benzin hariç %30 olduğu söyleniyor.
    Gerçekte lpg benzine oranla ne kadar tasarruflu.
    Hyundai servisi Brc ve Atiker takıyor. Atiker-Hyundai uyumu nasıldır?
  • Aklıma takılan, beni tereddüte düşüren birkaç sorum olacak tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

1-Lpg takıldıktan sonra yol bilgisayarındaki anlık veya ortalama tüketim değerleri hala çalışır mı?
    2-Eğer çalışırsa doğruluk oranı nedir?
    3-ilk servis bakım tarihi de yaklaşıyor önce bakım yaptırıp sonra mı taktırsam?
    4-Özel lpg bujilerini önerirmisiniz?
    5-Yeni fiesta - atiker uyumu için hangi modelini önerirsiniz?
    teşekkürler...
  • aracınızın km si lpg ye uygun uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız takmaya deger.%40 yakıt tasarrufu mutlaka elde edersiniz ve atiker aracınız için çok verimli tabii garanti dışı kalınacagınıda unutmayın..
    quote:

Orijinalden alıntı: hkas

sıfır km hyundai marka araç aldım.Ayda 500-600 km yol yapıyorum ve iş yerim ve ev 3 km.Arkadaşlar lpg taktırma fazla faydası olmaz diyorlar.tasarrufunda benzin hariç %30 olduğu söyleniyor.
    Gerçekte lpg benzine oranla ne kadar tasarruflu.
    Hyundai servisi Brc ve Atiker takıyor. Atiker-Hyundai uyumu nasıldır?
  • Daha önce forumdan görüştüğüm candan mühendisliğe bu gün gitttim ve yapılan montajın ne kadar önemli olduğunu buradaki arkadaşlardan öğrendim, seçtiğim marka atikerin de doğru bir tercih olduğunu fakat izmitte yaptırdığım atiker bayisi seçöimiminde ne kadar yanlış bir seçim olduğunu farkettim.
    Buradan candan mühendislik otogaz montaj servisine teşekkür ediyorum. Montajı başka yerde yaptırdığım halde benimle fazlasıyla ilgilenerek aracımdaki sorunları giderdiler.
    Candan mühendisliğe çok teşekkür ederim.
  • aracımı alalı 2 hafta oldu son bir kaç gündür araç içinde gaz kokusu var

takılalı 5 ay olmuş bakım garanti hepsi var

servisini aradım bir tehlike olmaz korkmayın gelin bakalım dediler

siz bu konuda ne diyorsunuz?
  • 2003 polo 1.4 otomatik vites atiker lpg ile uyumlu mudur?
    uyumlu ise hangi model tercih edilmeli?
  • Sayın CANDAN MÜHENDİSLİK !
    Merhaba .
    Ben 2 ay önce Fiat Yeni Doblo 1.4 Dynamic 90 beygir benzinli ve Atiker marka lpg takılmış bir araç aldım. Halen garantisi devam etmekte. Daha önceleri lpg de enjeksiyon hatası yakıt sistemi hatası veriyordu o sorun şükür kalktı. Geçenlerde 130 km yol yaptım LPG fiyatı 2.36 idi ve yaklaşık 21,5 kr yaktı. Şehir içinde ise aynı yakıt 27,5 kuruş olarak ölçtüm. Kısacası şehir içi 1 lt lpg ile 8 şehirlerarası 11 km gidiyor.Acaba çokmu yakıyor acaba?

Ayrıca yetkili servisin birisi bana montaj (enjektörlere giden hortumlar uzun tutulmuş) hatalı ayrıca doğal motor olduğundan basıncı daha yüksek karabeyin, turbo beyin kullanılmalıydı diyor. Bu şekilde yaparsak hem yakıt tasarrufu sağlayabileceğimi hemde çekişinin daha iyi olacağını söylemekte. Ben kararsızım ne yapmalıyım?

Aracım belirttiğim gibi Yeni doblo starjet motor 90 beygir 1.4

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bana servis 250 tl karşılığında bunu ayarlayabileceğini söyledi.
  • en kısa zamanda servise gidip kontrol ettirin.
    quote:

Orijinalden alıntı: marantz

aracımı alalı 2 hafta oldu son bir kaç gündür araç içinde gaz kokusu var

takılalı 5 ay olmuş bakım garanti hepsi var

servisini aradım bir tehlike olmaz korkmayın gelin bakalım dediler

siz bu konuda ne diyorsunuz?

• fıat grubu araçlarda bizin ilk tercihimiz kesinlikle atiker, çok başarılı özellikle yakıtı.her modeli uygun ama biz safe fast takıyoruz.. ayrıntılar www.candanotogaz.com
    quote:

Orijinalden alıntı: ugrvw

2003 polo 1.4 otomatik vites atiker lpg ile uyumlu mudur?
    uyumlu ise hangi model tercih edilmeli?
  • -yakında iseniz buyrun gelin bakalım.
    -siyah kafa takmaya gerek yok zaten yakıtınız normal.
    - benzen sorunlarla ilgili www.otogaztr.com sitemizden faydalanabilirsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: gunaysadi

Sayın CANDAN MÜHENDİSLİK !
    Merhaba .
    Ben 2 ay önce Fiat Yeni Doblo 1.4 Dynamic 90 beygir benzinli ve Atiker marka lpg takılmış bir araç aldım. Halen garantisi devam etmekte. Daha önceleri lpg de enjeksiyon hatası yakıt sistemi hatası veriyordu o sorun şükür kalktı. Geçenlerde 130 km yol yaptım LPG fiyatı 2.36 idi ve yaklaşık 21,5 kr yaktı. Şehir içinde ise aynı yakıt 27,5 kuruş olarak ölçtüm. Kısacası şehir içi 1 lt lpg ile 8 şehirlerarası 11 km gidiyor.Acaba çokmu yakıyor acaba?

Ayrıca yetkili servisin birisi bana montaj (enjektörlere giden hortumlar uzun tutulmuş) hatalı ayrıca doğal motor olduğundan basıncı daha yüksek karabeyin, turbo beyin kullanılmalıydı diyor. Bu şekilde yaparsak hem yakıt tasarrufu sağlayabileceğimi hemde çekişinin daha iyi olacağını söylemekte. Ben kararsızım ne yapmalıyım?

Aracım belirttiğim gibi Yeni doblo starjet motor 90 beygir 1.4

Yardımlarınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.