Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Filtreninde degişmesi gerek ancak sorunun filtreyle ilgisi yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: inanpolat

merhaba....lpg filtresini değiştirdim ama gaz kesici filtresini gerek yok diye değiştirmediler...arabamda çekiş sorunu vardı ve düzeldi.ama şimdi de eskiye göre 40 tllik tüple 20 km az gidiyorum...aracım 2004 getz 1.3 sıralı atiker takılı....
  • arıza lanbası yanma sebebi gaz ayarı.servise tekrar gidin , yanma sebebi fakir karışım ise gaz ayarı açıkcak yada tam tersi işlem yapılcak yakında iseniz bizde sorunu halledebiliriz. www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: erkancop

2009 14 dohc hyundai getz (2 gün önce)aracıma atiker safe fast lpg taktırdım. arıza lambası yanıyor. ne yapmalıyım

• Aracıma lpg taktırmak istiyorum fakat bazı sorulara cevap verirseniz mutlu olacağım.
    Aracım renault scenic2 2006 1.6 ,
    1- Bu araçlarda dijital aksam çok biliyorsunuz,Atiker le ilgili herhangi bir sorun varmıdır?
    2- Bu araçlarda atiker uyumu nasıl?
    3- Bursa da önerebileceğiniz iyi bir usta var mı?
    4- Fiyat ne kadar?
    Cevaplarınız için çok teşekkürler....
  • Anlaşıldı Atiker den bize fayda yok...
  • reno grubu tüm araçlarda atiker çok başarılı , tereddütsüz atiker derim aracınıza özel bir sorun veya uymsuzlukta yok , bursada bildiğim bayii yok.,kazançlı kullanımlar..
    www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: M.LE SAGE

Aracıma lpg taktırmak istiyorum fakat bazı sorulara cevap verirseniz mutlu olacağım.
    Aracım renault scenic2 2006 1.6 ,
    1- Bu araçlarda dijital aksam çok biliyorsunuz,Atiker le ilgili herhangi bir sorun varmıdır?
    2- Bu araçlarda atiker uyumu nasıl?
    3- Bursa da önerebileceğiniz iyi bir usta var mı?
    4- Fiyat ne kadar?
    Cevaplarınız için çok teşekkürler....

• slm aracım 2005 model LADA VEGA 1.5 16 VALF 2 hafta önce aldım atiker marka lpg takılı benim sorunum:

aracım da yolda giderken gaza bastığım sürece hiç bi sıkıntı yok yalnız ayağımı gazdan çekince( araç viteste ) gazdan benzine geçiyo taki gaza basana kadar benzinde gidiyo... gaza bastıktan sonra araç gaza geçiyo bunun sebebi ne olabilir?

4 tane atiker bayine gittim

1:aracı bilgisayara bağladı orasını burasını kurcaladı yapamadı....taktırdığın yere git dedi...
    2:aracı bilgisayara bağladı beyin arızaladı dedi yeni beyin taktı yine olmadı 3 saat uğraştılar yine olmadı hatalı montaj dedi...
    3:aracı bilgisayara bağladı rölanti motoru arızaladı dedi...
    4:aracı bilgisayara bağladı enjektörün biri patlak dedi söktü yaptı yine olmadı

bu sorunun sebebi ne olabilir? saygılar...
  • hangi ildesiniz yakında iseniz buyrun biz çözelim.
    tetikleme kablosu uygun yerden alınmaması yapar.yada elektrik baglantı kabloları kontrol edilmeli gevşeme veya oksitlenme olabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: turbo360

slm aracım 2005 model LADA VEGA 1.5 16 VALF 2 hafta önce aldım atiker marka lpg takılı benim sorunum:

aracım da yolda giderken gaza bastığım sürece hiç bi sıkıntı yok yalnız ayağımı gazdan çekince( araç viteste ) gazdan benzine geçiyo taki gaza basana kadar benzinde gidiyo... gaza bastıktan sonra araç gaza geçiyo bunun sebebi ne olabilir?

4 tane atiker bayine gittim

1:aracı bilgisayara bağladı orasını burasını kurcaladı yapamadı....taktırdığın yere git dedi...
    2:aracı bilgisayara bağladı beyin arızaladı dedi yeni beyin taktı yine olmadı 3 saat uğraştılar yine olmadı hatalı montaj dedi...
    3:aracı bilgisayara bağladı rölanti motoru arızaladı dedi...
    4:aracı bilgisayara bağladı enjektörün biri patlak dedi söktü yaptı yine olmadı

bu sorunun sebebi ne olabilir? saygılar...

• 2000 MODEL OPEL ASTRA CD' M VAR.1.6 MOTOR 16 VALF..40 LİTRELİK DEPO VAR.ATİKER SIRALI.DEPOYU FULLEDİM AMA 160 KM SONRA KIRMIZI IŞIĞA DÜŞTÜ.ŞU AN 190 KM DE HALA KIRMIZIDA AMA SANIRIM 210 OLMAZ.GAYET DEVRİNDE HIZ YAPMADAN KULLANIYORUM ARACIMI.BİLGİSAYARA TAKTILAR NORMAL DEDİLER AMA NORMAL OLDUĞUNU SANMIYORUM.SİZCE NORMALMİ.ARACI ALALI 2 GÜN OLUYO :S
  • Kardeşim benimde lada arabamda aynı sorun vardı bendeki milano idi aynı dediğini yapıoyodu. Doch kablosumu (yada devir saatine tam hatrlamıyorum) ne var mıs gazın bi kablosunu ona bağlıyorlar cözülüo. abimizin dediği tetikleme kablosu o sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukko -- 21 Nisan 2011; 1:33:26 >
  • kırmızıda bi o kadar daha gidecektir,siz gaz tamamen bitene kadar gaz almayın. bu sorun yeni şamandıralarda yok ama eskilerinde bazen karşılaşıyoruz....
    quote:

Orijinalden alıntı: samocan71

2000 MODEL OPEL ASTRA CD' M VAR.1.6 MOTOR 16 VALF..40 LİTRELİK DEPO VAR.ATİKER SIRALI.DEPOYU FULLEDİM AMA 160 KM SONRA KIRMIZI IŞIĞA DÜŞTÜ.ŞU AN 190 KM DE HALA KIRMIZIDA AMA SANIRIM 210 OLMAZ.GAYET DEVRİNDE HIZ YAPMADAN KULLANIYORUM ARACIMI.BİLGİSAYARA TAKTILAR NORMAL DEDİLER AMA NORMAL OLDUĞUNU SANMIYORUM.SİZCE NORMALMİ.ARACI ALALI 2 GÜN OLUYO :S
  • sayın candanmühendislik

ben megane 2 1,6 aracıma lpg taktırıcam yanlız atikerle ilgili kötü bir anım var o nedenle tekrar atikere yanaşmak istemiyorum ama fiyatının makul servisinin bol olması nedeniyle atikeri tercih edebilirim

sorun şuydu
    bundan öncekii aracımda yaşadım dacıa logan idi aracım
    aracın çekişi gaza geçmesi çalışması hakkında problemim yoktu
    aracın montajı yapıldı evraklar tamamlandı
    sızdırmazlık istasyonuna gittim araç geçemedi iğne ucu kadar bi yerden kaçırıyodu
    neyse servise geri döndüm baktılar bişi yok tekrar gittim sızdırmazlık a tekrar geçemedim
    sonra servise geri döndüm dedim böyle böyle geçemiyorum sızdırmazlıktan
    sonra beyin değişti tekrar gittim sızdırmazlık istasyonuna bu defa ibaşka bir noktadan iğne ucu kadar bi yerden yine kaçırıyo
    çıldırmak üzereydim servise döndüm
    bu arada sızdırmazlık istasyonu ile servis arası 45-50 km ve 5-6 defa git gel oldu
    en son tekrar servise gittim
    sızdırmazlık istasyonundaki mühendis kaçıran yeri işaretlemişti
    serviste o noktaya japon yapıştırıcı sürdüler
    güzelce belli olmayacak şekilde
    sonra tekrar gittim sızdırmazlık istasyonuna ve muayeneden geçtim

ama sızdırmazlık istasyonunda ki mühendis atikerde bu kaçırma problemlerinin olduğunu söyledi
    ama beni atikerden soğutan
    çözümün profesyonelce tespit edilerek değilde
    ilkel bi çözümle giderilmesi oldu

şimdi ben tekrar atiker taktırırsam
    böyle bi sorun yaşarmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

kırmızıda bi o kadar daha gidecektir,siz gaz tamamen bitene kadar gaz almayın. bu sorun yeni şamandıralarda yok ama eskilerinde bazen karşılaşıyoruz....
    quote:

2000 MODEL OPEL ASTRA CD' M VAR.1.6 MOTOR 16 VALF..40 LİTRELİK DEPO VAR.ATİKER SIRALI.DEPOYU FULLEDİM AMA 160 KM SONRA KIRMIZI IŞIĞA DÜŞTÜ.ŞU AN 190 KM DE HALA KIRMIZIDA AMA SANIRIM 210 OLMAZ.GAYET DEVRİNDE HIZ YAPMADAN KULLANIYORUM ARACIMI.BİLGİSAYARA TAKTILAR NORMAL DEDİLER AMA NORMAL OLDUĞUNU SANMIYORUM.SİZCE NORMALMİ.ARACI ALALI 2 GÜN OLUYO :S

220. KM DE GAZ TAMAMEN BİTTİ.ŞEHİR İÇİ TABİ. DEPO TAMAMEN BOŞKEN 1.96 LİRADAN GAZ ALDIK VE 56 LİRAYA DOLMUŞTU DEPO..ŞEHİR İÇİ NORMAL MI SİZCE ?

• atiker genel itibariyle çok başarılı bir sistem olsada bazen bu sorunlar olabiliyor.regülatör ile ilgili bu sorunlar yogun olmamakla birliktre bizdede yaşandı.zaten atiker regülatörlerini degiştirdi ve geliştirdi.bence atikeri bir daha degerlendirin.geçmiş osun.
    quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

sayın candanmühendislik

ben megane 2 1,6 aracıma lpg taktırıcam yanlız atikerle ilgili kötü bir anım var o nedenle tekrar atikere yanaşmak istemiyorum ama fiyatının makul servisinin bol olması nedeniyle atikeri tercih edebilirim

sorun şuydu
    bundan öncekii aracımda yaşadım dacıa logan idi aracım
    aracın çekişi gaza geçmesi çalışması hakkında problemim yoktu
    aracın montajı yapıldı evraklar tamamlandı
    sızdırmazlık istasyonuna gittim araç geçemedi iğne ucu kadar bi yerden kaçırıyodu
    neyse servise geri döndüm baktılar bişi yok tekrar gittim sızdırmazlık a tekrar geçemedim
    sonra servise geri döndüm dedim böyle böyle geçemiyorum sızdırmazlıktan
    sonra beyin değişti tekrar gittim sızdırmazlık istasyonuna bu defa ibaşka bir noktadan iğne ucu kadar bi yerden yine kaçırıyo
    çıldırmak üzereydim servise döndüm
    bu arada sızdırmazlık istasyonu ile servis arası 45-50 km ve 5-6 defa git gel oldu
    en son tekrar servise gittim
    sızdırmazlık istasyonundaki mühendis kaçıran yeri işaretlemişti
    serviste o noktaya japon yapıştırıcı sürdüler
    güzelce belli olmayacak şekilde
    sonra tekrar gittim sızdırmazlık istasyonuna ve muayeneden geçtim

ama sızdırmazlık istasyonunda ki mühendis atikerde bu kaçırma problemlerinin olduğunu söyledi
    ama beni atikerden soğutan
    çözümün profesyonelce tespit edilerek değilde
    ilkel bi çözümle giderilmesi oldu

şimdi ben tekrar atiker taktırırsam
    böyle bi sorun yaşarmıyım

• 220. KM DE GAZ TAMAMEN BİTTİ.ŞEHİR İÇİ TABİ. DEPO TAMAMEN BOŞKEN 1.96 LİRADAN GAZ ALDIK VE 56 LİRAYA DOLMUŞTU DEPO..ŞEHİR İÇİ NORMAL MI SİZCE ? depo 40 lt.
  • corsa c 1.4 comfort atiker sıralı lpg

40 tl lik lpg ile (18.5lt) şehir içi normal bir kullanımda

160km yapabildim

buda yaklaşık +/- 25 kuruşa denk geliyor

sizce nasıl
  • Mazda 3 2005 model bir araç aldım ve muayenesini yeni yaptırdım :( ama lpg taktırmak istiyorum.

1.Atiker safefast uyumlu mu ve siz daha önce bu araçta tecrübeniz var mı? Uygun fiyatlı bir kit taktırmak istiyorum. Mimgas da olabilir sanırım şuanda bu kitte kampanya var.
    2.Sizden lpg montajından 2 ay kadar sonra projeyi ve faturayı alabilir miyim? ruhsata işletme ve muayene işlemlerini Aydın da yaptırmayı düşünüyorum izinde. Bu mümkün mü yasal olarak.
    3. Kit montajı ne kadar sürer ve montajdan önce aracın yağ-filtre değişimlerini yaptırmalımıyım?
    4.atiker 990 tl bankasya karta 10 taksit sanırım, bu fiyat üzerinden indirimizi olabilir mi? yine 10 taksit.
    5.Ben kartal'da oturuyorum, en yakın ve en tecrübeli ustanıza nerede?:)

Foeumdan başka bir bayiye de aynı soruları sordum ama o sanırım ŞİŞLİ de bana uzak kalır.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Yakıt normal bence...
    quote:

220. KM DE GAZ TAMAMEN BİTTİ.ŞEHİR İÇİ TABİ. DEPO TAMAMEN BOŞKEN 1.96 LİRADAN GAZ ALDIK VE 56 LİRAYA DOLMUŞTU DEPO..ŞEHİR İÇİ NORMAL MI SİZCE ? depo 40 lt.
  • 2001 model clio 1.4 16 v. 98 bg. aracıma lpg sistemi taktırmak istiyorum.Sizce atiker doğru tercihmi?(Fiyatları makul)
    Birde şehiriçi ve şehirdışı yakıt tasarrufu ne kadar olur yaklaşık olarak. 100 km de kaç lt. lpg yakar tahminen.
    Şimdiden teşekkürler....
  • Benzin tüketimine bakmak gerek ama yakıt normal gibi.
    quote:

Orijinalden alıntı: marantz

corsa c 1.4 comfort atiker sıralı lpg

40 tl lik lpg ile (18.5lt) şehir içi normal bir kullanımda

160km yapabildim

buda yaklaşık +/- 25 kuruşa denk geliyor

sizce nasıl
  • -aracınıza atiker uyumlı epey montajımızda var , sorunsuz kullanabilirsiniz.
    -başka ilde aracı kullanıyor olmanızda atikeri tercih sebebi çünkü en yaygın bayii ağı atikerde
    -hiçbir bayii hiç bir ürünü 990 tl nin altına takamaz size uygulayacagımız son fiyat 990 tl olur , fakat iyi bir serviste kaliteli bir montaj yaptırmış olursunuz..
    -proje konusunda istanbulda sızdırmazlık olmak durumundasınız ,teferrüatlarda yardımcı oluruz montaja bekleriz....

quote:

Orijinalden alıntı: Acizi

Mazda 3 2005 model bir araç aldım ve muayenesini yeni yaptırdım :( ama lpg taktırmak istiyorum.

1.Atiker safefast uyumlu mu ve siz daha önce bu araçta tecrübeniz var mı? Uygun fiyatlı bir kit taktırmak istiyorum. Mimgas da olabilir sanırım şuanda bu kitte kampanya var.
    2.Sizden lpg montajından 2 ay kadar sonra projeyi ve faturayı alabilir miyim? ruhsata işletme ve muayene işlemlerini Aydın da yaptırmayı düşünüyorum izinde. Bu mümkün mü yasal olarak.
    3. Kit montajı ne kadar sürer ve montajdan önce aracın yağ-filtre değişimlerini yaptırmalımıyım?
    4.atiker 990 tl bankasya karta 10 taksit sanırım, bu fiyat üzerinden indirimizi olabilir mi? yine 10 taksit.
    5.Ben kartal'da oturuyorum, en yakın ve en tecrübeli ustanıza nerede?:)

Foeumdan başka bir bayiye de aynı soruları sordum ama o sanırım ŞİŞLİ de bana uzak kalır.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.