Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vikars lpg sisteminde Lpg / benzin geçiş anahtarında problem vardı. Bir lpg servisine gittim anahtarı değiştirdiler atiker marka taktılar, düzeldi ancak gösterge uymayabilir dediler.. O problem değil benim için ama 40 tl aldılar biraz fazla gibi geldi bana.. yoksa normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft
    Vikars lpg sisteminde Lpg / benzin geçiş anahtarında problem vardı. Bir lpg servisine gittim anahtarı değiştirdiler atiker marka taktılar, düzeldi ancak gösterge uymayabilir dediler.. O problem değil benim için ama 40 tl aldılar biraz fazla gibi geldi bana.. yoksa normal mi?

4 tane led'li bi devre icin 40 cok degilmi?
  • çok işte... 5 kuruş bile inmediler Bşka yerlere göstermek aklımın ucundan geçti ama acaba normal olabilir mi diye düşündüm ve taktırdım... keşke sorsaydım
  • quote:

çok işte... 5 kuruş bile inmediler Bşka yerlere göstermek aklımın ucundan geçti ama acaba normal olabilir mi diye düşündüm ve taktırdım... keşke sorsaydım

Atiker distributor bayii'ni arayip gercek fiyatini sorgulatabilirsiniz, eger gostergeyi taktirdiginiz yer yetkili bi bayi olup ve urunu atikerin belirledigi standart fiyatin uzerinde bir degerde satiyorsa sikayet edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 6 Nisan 2011; 9:15:58 >
  • 30 TL FİYATI..
    quote:

Vikars lpg sisteminde Lpg / benzin geçiş anahtarında problem vardı. Bir lpg servisine gittim anahtarı değiştirdiler atiker marka taktılar, düzeldi ancak gösterge uymayabilir dediler.. O problem değil benim için ama 40 tl aldılar biraz fazla gibi geldi bana.. yoksa normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candan mühendislik -- 6 Nisan 2011; 10:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik
    30 TL FİYATI..
    quote:

Adamlar bir paket sigara parasini cikarmislar.
  • g ü n c e l ... . .
  • arkadaşlar atiker yardımlaşma ve dosluğa yazdım ama pek aktif değil birde buradan sorayım

salı günü atiker taktırdım

aracı akşam teslim aldım ustayla bir tur attık sorun yoktu, ama eve giderken acayip tıkırtı geldiğini fark ettim, özellikle ayağım gazda değilken geliyor, gaza basınca duyulmuyor

neden olabilir acaba?

dün akşam taktırdığım yere gittim "enjektörleri sabitledik ondan ses yapıyor istersen boşta dursun" dedi birde biri (ustaymış) gelip "sesli enjektör sağlam enjektör dür" deyin oradan çıktım

bana yol gösterirmisiniz?
  • yardım olacak kimse yok mu?

yoksa bu normal (ki değil) deyip dizel araba gibi sesli çalışan arabama binip müziğimi açacağım

not: arabam 2006 lancer
  • enjektör sesi eger fazla ise degişmeli sese bakmak lazım yakındamısınız buyrun gelin . www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

arkadaşlar atiker yardımlaşma ve dosluğa yazdım ama pek aktif değil birde buradan sorayım

salı günü atiker taktırdım

aracı akşam teslim aldım ustayla bir tur attık sorun yoktu, ama eve giderken acayip tıkırtı geldiğini fark ettim, özellikle ayağım gazda değilken geliyor, gaza basınca duyulmuyor

neden olabilir acaba?

dün akşam taktırdığım yere gittim "enjektörleri sabitledik ondan ses yapıyor istersen boşta dursun" dedi birde biri (ustaymış) gelip "sesli enjektör sağlam enjektör dür" deyin oradan çıktım

bana yol gösterirmisiniz?

• kırıkkaledeyim

ses arabanın içinde motor sesini bastırıyor ancak ses sürekli değil ama ses olunca insan arabadan soğuyor

enjektör değişmeli demişsiniz; atiker farklı enjektörler mi kullanıyor mu (daha sessizi takılacak) yoksa bende ki sorunlu ?
  • atikerin farklı versiyonlarında farklı enjektör kullanılmış,3-4 enjektör tipi var.sizde enjektördede sorun olabilir , resmini atarsanız daha iyi olur.
    quote:

kırıkkaledeyim

ses arabanın içinde motor sesini bastırıyor ancak ses sürekli değil ama ses olunca insan arabadan soğuyor

enjektör değişmeli demişsiniz; atiker farklı enjektörler mi kullanıyor mu (daha sessizi takılacak) yoksa bende ki sorunlu ?
  • sayın candan muhendislik 98 model peugeot 306 1.8 8v aracımda 3 yıllık atiker sıralısistem var cok ta memnunum ancak 1 ay once aracıma motor yapıldı piston segman silidir kapak contası değişti usta aracımı 2 depo benzinde kullanıp lpg ye gecmemi soyledi dediklerini yaptım lpg ye gecince motor yeni oldugu için kalibrasyon yaptırmamı soylediler atiker samsun yetkili servisinde yaptırdım ancak dikkatimi çeken aracımı bilgisayara bagladılar bir kac tuşa basıp 1 dk içinde ayar yapıldı dediler ve o gunden beri aracımın cekişi dustu.yokuslarda iyice yıgılıyor.benim size sorum su ayar yapılırken yapan kişi aracımın motorunu dahi sormadı aynı aracın 1.4 1.6 ve 1.8 hatta 2.0 olanı da var ayar yapılırken aracın motor ve beygir gucu dikkate alınmaz mı 1 dk da bana birsey sormadan nasıl yaptı anlamadım.zaten ayardan sonra olan oldu samsunda tavsiye edebileceğiniz atiker servisi varsa onu da ogrenmek isterim.
  • Edit: candan mühendisliği ciddiye alarak yazdığım ancak kendileri tarafından kaale alınıpta cevap dahi verilmeyen iletimi düzenledim.Ben burayı atiker destek platformu sanmıştım..kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 11 Nisan 2011; 15:23:04 >
  • Aracın motor hacmi ögrenilmesi faydalı olurdu ,usta sormaması bildiğinden olabilir ama ayarın başarılı olmadıgı bi gerçek.www.otogaztr.com sitesinde atiker bayiileri mevcut buradan bakabilirsiniz..
    quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

sayın candan muhendislik 98 model peugeot 306 1.8 8v aracımda 3 yıllık atiker sıralısistem var cok ta memnunum ancak 1 ay once aracıma motor yapıldı piston segman silidir kapak contası değişti usta aracımı 2 depo benzinde kullanıp lpg ye gecmemi soyledi dediklerini yaptım lpg ye gecince motor yeni oldugu için kalibrasyon yaptırmamı soylediler atiker samsun yetkili servisinde yaptırdım ancak dikkatimi çeken aracımı bilgisayara bagladılar bir kac tuşa basıp 1 dk içinde ayar yapıldı dediler ve o gunden beri aracımın cekişi dustu.yokuslarda iyice yıgılıyor.benim size sorum su ayar yapılırken yapan kişi aracımın motorunu dahi sormadı aynı aracın 1.4 1.6 ve 1.8 hatta 2.0 olanı da var ayar yapılırken aracın motor ve beygir gucu dikkate alınmaz mı 1 dk da bana birsey sormadan nasıl yaptı anlamadım.zaten ayardan sonra olan oldu samsunda tavsiye edebileceğiniz atiker servisi varsa onu da ogrenmek isterim.

• quote:

atikerin farklı versiyonlarında farklı enjektör kullanılmış,3-4 enjektör tipi var.sizde enjektördede sorun olabilir , resmini atarsanız daha iyi olur.

haftasonu nete giremedim, enjektörleri sabitleyen vidanın altına plastik konulmuş ses epey azaldı, yarına unutmazsam resmini koyarım

bu arada hep şikayet etmeyeyim, en çok korktuğum arıza ışığı yanmasıydı 300 km yi geçti yanmadı inş. ilerde de yanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

Aracın motor hacmi ögrenilmesi faydalı olurdu ,usta sormaması bildiğinden olabilir ama ayarın başarılı olmadıgı bi gerçek.www.otogaztr.com sitesinde atiker bayiileri mevcut buradan bakabilirsiniz..
    quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

sayın candan muhendislik 98 model peugeot 306 1.8 8v aracımda 3 yıllık atiker sıralısistem var cok ta memnunum ancak 1 ay once aracıma motor yapıldı piston segman silidir kapak contası değişti usta aracımı 2 depo benzinde kullanıp lpg ye gecmemi soyledi dediklerini yaptım lpg ye gecince motor yeni oldugu için kalibrasyon yaptırmamı soylediler atiker samsun yetkili servisinde yaptırdım ancak dikkatimi çeken aracımı bilgisayara bagladılar bir kac tuşa basıp 1 dk içinde ayar yapıldı dediler ve o gunden beri aracımın cekişi dustu.yokuslarda iyice yıgılıyor.benim size sorum su ayar yapılırken yapan kişi aracımın motorunu dahi sormadı aynı aracın 1.4 1.6 ve 1.8 hatta 2.0 olanı da var ayar yapılırken aracın motor ve beygir gucu dikkate alınmaz mı 1 dk da bana birsey sormadan nasıl yaptı anlamadım.zaten ayardan sonra olan oldu samsunda tavsiye edebileceğiniz atiker servisi varsa onu da ogrenmek isterim.

bugun farklı bir atiker bayine durumu anlattım ayar yaptı ustaya sordum daha onceki ayarın bozuk oldugunu milisaniyelei ile ilgili bir seyden bahsetti tam anlayamadım su an aracı yogun trafikte pek teset etme sansım olmadı ama bariz bir fark hemen olustu daha once gaza birazcık yuklenince otomatik aracım hemen vites kucultuyordu simdi daha rahatladı.işin komik tarafı 2 atiker yetkili servisi arasında 100 metre var birinin yaptığı ayara digeri tamamen yanlış diyor.zaten aracımın motor yapısı farklı oldugundan pug 306 1.8 8 valf olanlarına lpg ciler pekte dokunmak istemiyor.

• kazançı sürüşler... www.otogaztr.com
    quote:

quote:

atikerin farklı versiyonlarında farklı enjektör kullanılmış,3-4 enjektör tipi var.sizde enjektördede sorun olabilir , resmini atarsanız daha iyi olur.

haftasonu nete giremedim, enjektörleri sabitleyen vidanın altına plastik konulmuş ses epey azaldı, yarına unutmazsam resmini koyarım

bu arada hep şikayet etmeyeyim, en çok korktuğum arıza ışığı yanmasıydı 300 km yi geçti yanmadı inş. ilerde de yanmaz

• merhaba....lpg filtresini değiştirdim ama gaz kesici filtresini gerek yok diye değiştirmediler...arabamda çekiş sorunu vardı ve düzeldi.ama şimdi de eskiye göre 40 tllik tüple 20 km az gidiyorum...aracım 2004 getz 1.3 sıralı atiker takılı....
  • 2009 14 dohc hyundai getz (2 gün önce)aracıma atiker safe fast lpg taktırdım. arıza lambası yanıyor. ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.