Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler 2002 civic es model aracıma atiker sistem takıldı motor sıcakken çalıştırdığımda arıza lambası yanıyor nedeni nedir acaba
  • Ayarları tekrar yapılmalı, zengin fakir karışımdan yanar....
    quote:

Orijinalden alıntı: hawkeye5429

iyi günler 2002 civic es model aracıma atiker sistem takıldı motor sıcakken çalıştırdığımda arıza lambası yanıyor nedeni nedir acaba
  • iyigünler 2005 model 1.4 megane II hb aracım şehirler arası yolda km de 235 krş yakıyor,sizce bu değer normalmi,daha önce aracım çok daha fazla yakıyordu,aracımı 2 değişik yetkili servise gösterdim biri sorunun beyinde olduğunu söylerken diğeride sadece bujilerin ve hava filtresinin değişmesi ile bu sorunun yokalacağını söyledi,bujileri ve hava filtrelerini değiştirdim,araçta rahatlama oldu,ancak yakıt 235 krş tan aşağı düşmedi,bu değer normalmi acaba.
    lpg olarak shell den auto gaz kullanıyorum,litre fiyatı 2,28 tl
  • şehirlerarası yolda bu rakam fazla. sürekli şehir içi kullanım için ise normal. 10.30-lt / 100 km tüketiyorsunuz şehirlerarası için bu fazla 7,5-8lt civarı tüketmesi gerekir. yani sizin hesabınızla 17 kuruş civarı yakması gerekir.
  • Merhaba, arabamı yeni aldım. Sabahları yola çıktıktan sonra aracım yaklaşık 500-600 mt sonra lpg'ye geçiyor tam da bu esnada stop ediyor,özellikle ayağımı gazdan çektiğim anda,tekrar çalıştırıp yola devam ediyorum aynı olay gün içinde bir daha tekrar etmiyor. Servise gidip sıcaklık ayarını vs. yaptırdım ve filtreleri değiştirttim ancak hala sorun devam ediyor. İkinci bir durum ise aracım şehir içinde 16 lt / 100 km yakıt tüketiyor Ankara'da gaz 2.12 x 16 = 33,9 krş filtreler değiştikten sonra da aynı verileri aldım! Sizce bu sorunların çözümü için neler yapmalıyım?
  • selamlar öncelikle yorumlarınız teşekkür ederiz.
    bende 2007 model symbol var atiker lpg li.
    şu ana kadar çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım... merak ettiğim konu:
    yol bilgisayarındaki tüketim değerleri lpg olmasına rağmen doğru gösteriyor bu nasıl oluyor lpg montajı sırasında
    yol bilgisayarına ayarmı yapılıyor bu ayar zamanla değişirmi aracımı 8 aydır lpg li olarak kullanıyorum...
  • yakıt kullanıma baglı olarak normal olabilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: red_power

iyigünler 2005 model 1.4 megane II hb aracım şehirler arası yolda km de 235 krş yakıyor,sizce bu değer normalmi,daha önce aracım çok daha fazla yakıyordu,aracımı 2 değişik yetkili servise gösterdim biri sorunun beyinde olduğunu söylerken diğeride sadece bujilerin ve hava filtresinin değişmesi ile bu sorunun yokalacağını söyledi,bujileri ve hava filtrelerini değiştirdim,araçta rahatlama oldu,ancak yakıt 235 krş tan aşağı düşmedi,bu değer normalmi acaba.
    lpg olarak shell den auto gaz kullanıyorum,litre fiyatı 2,28 tl
  • enjektör hortumu uzunsa veya enjektör temizliği yapılmamışsa bu sorunu yapar, yakıtta fazla gaz analiz cihazı ile ayarlarına bakmak lazım..
    quote:

Orijinalden alıntı: GALATİCO

Merhaba, arabamı yeni aldım. Sabahları yola çıktıktan sonra aracım yaklaşık 500-600 mt sonra lpg'ye geçiyor tam da bu esnada stop ediyor,özellikle ayağımı gazdan çektiğim anda,tekrar çalıştırıp yola devam ediyorum aynı olay gün içinde bir daha tekrar etmiyor. Servise gidip sıcaklık ayarını vs. yaptırdım ve filtreleri değiştirttim ancak hala sorun devam ediyor. İkinci bir durum ise aracım şehir içinde 16 lt / 100 km yakıt tüketiyor Ankara'da gaz 2.12 x 16 = 33,9 krş filtreler değiştikten sonra da aynı verileri aldım! Sizce bu sorunların çözümü için neler yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candan mühendislik -- 1 Nisan 2011; 12:28:15 >
  • memnun olmanıza sevindim reno grubunda atiker gerçekten çok başarılı , yol bilgisayarı içim özel bi ayarı yok fakar +1 lt opsiyonlu veriler dogru çıkar , kazançlı sürüşler.. www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: ultegra

selamlar öncelikle yorumlarınız teşekkür ederiz.
    bende 2007 model symbol var atiker lpg li.
    şu ana kadar çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım... merak ettiğim konu:
    yol bilgisayarındaki tüketim değerleri lpg olmasına rağmen doğru gösteriyor bu nasıl oluyor lpg montajı sırasında
    yol bilgisayarına ayarmı yapılıyor bu ayar zamanla değişirmi aracımı 8 aydır lpg li olarak kullanıyorum...

• merhaba, istanbulda yaşıyorum. 2 farklı atiker bayisini aradım ikiside farklı fiyat verdi anlayamadım. biri 990 TL, diğeri 1050 TL dedi. bayiden bayiye fiyatmı değişiyor?
  • atiker bayiilerinde an alt rakam 990 tl, bunun üzerine takılan tank , ilave parçalar(role , devir sabitleyi vs) , kullanılan regülatör ve servis kalitesine göre fiyat artabilir..ayrıntılı fiyat bilgisi www.candanotogaz.com da
    quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

merhaba, istanbulda yaşıyorum. 2 farklı atiker bayisini aradım ikiside farklı fiyat verdi anlayamadım. biri 990 TL, diğeri 1050 TL dedi. bayiden bayiye fiyatmı değişiyor?
  • Slm arkadaşlar marea kullanan ve arabasında ATİKER sıralı sistem LPG kullanan arkadaşlar varsa veya bu konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum.

97 model marea 1.6 16valf aldım nekadar yakıt tükettiğini tam ölçemedim şu ana kadar (ilk doldurmamda 30 krş biraz geçti) ama arabamda bi sorun var LPG de 1. viteste normal bi şekilde seyir ederken yani 1000 - 2000 devir arası bi tekleme gibi bi sorun var snki yakıtı bitiyomuş gibi bakım yaptırırken özel servisteki ustaya sordum ATİKER lpg lerde böle bi sorun var dedi ne derece doğru bi bilgim yok gaz ayarı da yaptırdım ama düzelmedi bu konuda yardımcı ve bilgi verecek arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.
  • 2004 skoda octavia'm var.1,6 mpı motorlu 1 yıldır memnuniyetle kullanmaktayım.bugün akşam üstü bir sıkıntı oldu.
    marşa basıyorum depomda gaz olduğu halde araba çalışyor 2 sn. sonra hemen LPG'ye geçiyor fakat sn. geçmeden tıt tıt tıt tıııııııııııııtttt uzatıyor ve LPG ışığı yanıp söner vaziyete geçiyor ve benzine geçiyor, çalışmaya benzinde devam ediyor. tekrar kapatıyorum durum yine aynı.
    sorun nedir?neden olabilir.
  • bende bugün aracımın lpg ayarlarına baktırdım. lpg ye geçiş süresi 15 sn ayarlanmış onu 2 sn ye düşürdük.bir kıştır acayip benzin tüketiyordum ayrıca ısıyıda 25 dereceye indirttim.Umarım şimdi benzin harcamam azalır.araç lpgye geç geçiyordu dolayısıylada benzin tüketimi artıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

servislerimizde proton araçlara atiker montajı epey yaptık sorun olmadı arıza lanbasıda yanmadı , arıza lanbası ayarla ilgili yansa bile bir - iki ayarla sorun geçer.atiker aracınıza uygun şimdiden hayırlı olsun..
    www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: muslu67

öncelikle merhaba.
    19999 model proton 416 GLXİ aracıma atiker lpg düşünüyorum ama bu araçların kronik arıza lambası yakma sorunu olduğunu duyuyorum.bu sorun gerçek mi ya da lpg ustasına bağlı bi sorun mu?Şimdiden teşekkürler.

benim bulunduğum yerdeki ustalar mı anlamıyo,ya da siz mi markamız zarar görmesin diye böyle söylüyosunuz anlamadım.Arıza lambası konusunda bir bayiniz; kesin yakar yakmama ihtimali yok,protonlar böyle! diyor,başka bir bayiniz de %80 yakar,%20 yakmaz asla tam garanti veremem diyor.ben napıcam şimdi.bu arada zonguldakta ikamet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd1453

selam
    2002 ford focus marka arabama temmuz ayında atiker lpg taktırdım. İlk aylarda hiçbir sorun yokken son bir aydan beri arabam titremeye başladı. bu titremeyi araç benzinde çalışırken yapmıyor.
    özellikle ikinci vitesle giderken trafik sıkışıklığında arabamın hızını yavaşlattığım zaman (yani devir düştüğünde) tekrar gaza basıp hızı arttırmak istediğimde arabam çok titriyor ve arabam resmen sallanıyor. Bu eskiden yoktu yeni yeni olmaya başladı
    sizce neden oluyordur acaba?

ÇÖZÜM ÇOK BASİT. Bİ LPG'CİYE GİDİYOSUNUZ MAKSİMUM 20TL YE TÜP AYARI YAPIYOLAR SORUN BİTİYO. AYNISI BENDEDE OLUYODU HATTA YAKINDA ARAÇ STOP ETMEYE BİLE BAŞLAR GAZDAN AYAĞINI ÇEKİNCE
  • fiat grubu tüm araçlarda atiker başarılı bahsettiğin gibi bir sorunda olmaması gerekir ya meme çapları uygun değil yada basınç sorunu var. ayrıntılı açıklamawww.otogaztr.com da
    quote:

Orijinalden alıntı: cappadocciali

Slm arkadaşlar marea kullanan ve arabasında ATİKER sıralı sistem LPG kullanan arkadaşlar varsa veya bu konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum.

97 model marea 1.6 16valf aldım nekadar yakıt tükettiğini tam ölçemedim şu ana kadar (ilk doldurmamda 30 krş biraz geçti) ama arabamda bi sorun var LPG de 1. viteste normal bi şekilde seyir ederken yani 1000 - 2000 devir arası bi tekleme gibi bi sorun var snki yakıtı bitiyomuş gibi bakım yaptırırken özel servisteki ustaya sordum ATİKER lpg lerde böle bi sorun var dedi ne derece doğru bi bilgim yok gaz ayarı da yaptırdım ama düzelmedi bu konuda yardımcı ve bilgi verecek arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.

• aracınızın lpg sistemi ile bir sıkıntı gözüküyor en yakın atiker bayisine gitmeniz gerekmektedir.
    quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

2004 skoda octavia'm var.1,6 mpı motorlu 1 yıldır memnuniyetle kullanmaktayım.bugün akşam üstü bir sıkıntı oldu.
    marşa basıyorum depomda gaz olduğu halde araba çalışyor 2 sn. sonra hemen LPG'ye geçiyor fakat sn. geçmeden tıt tıt tıt tıııııııııııııtttt uzatıyor ve LPG ışığı yanıp söner vaziyete geçiyor ve benzine geçiyor, çalışmaya benzinde devam ediyor. tekrar kapatıyorum durum yine aynı.
    sorun nedir?neden olabilir.
  • eğer bu konuda endişeniz var işe atiker obd li sistemini taktırmanız gerekmektedir. 0532 755 02 85 nolu atiker müşteri hizmetlerinden bulunduğunuz ildeki bir bayiye yönlendirilmesini isteyin
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

servislerimizde proton araçlara atiker montajı epey yaptık sorun olmadı arıza lanbasıda yanmadı , arıza lanbası ayarla ilgili yansa bile bir - iki ayarla sorun geçer.atiker aracınıza uygun şimdiden hayırlı olsun..
    www.otogaztr.com
    quote:

öncelikle merhaba.
    19999 model proton 416 GLXİ aracıma atiker lpg düşünüyorum ama bu araçların kronik arıza lambası yakma sorunu olduğunu duyuyorum.bu sorun gerçek mi ya da lpg ustasına bağlı bi sorun mu?Şimdiden teşekkürler.

benim bulunduğum yerdeki ustalar mı anlamıyo,ya da siz mi markamız zarar görmesin diye böyle söylüyosunuz anlamadım.Arıza lambası konusunda bir bayiniz; kesin yakar yakmama ihtimali yok,protonlar böyle! diyor,başka bir bayiniz de %80 yakar,%20 yakmaz asla tam garanti veremem diyor.ben napıcam şimdi.bu arada zonguldakta ikamet ediyorum.

• Bu lpg'nin ne kadar kaldığını gösteren led'li göstergenin dışında başka bir ürün geliştirildimi ? Mesela ışıklı değidle benzin göstergesi şeklinde gösterilebilir şekilde yapsalar çok hoş olur.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.