Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gece_yolcusu

@candan mühendislik Hocam
    motor şase no : 4178 0000 6398683
    8 valf 2006 model fiat albea aracıma
    Atiker sistem düşünüyorum.
    hangi modelini seçmeliyim. internetten gördüğüm kadarıyla en son teknoloji atikfast çıkmış uygunmudur.
    siz hangisini tavsiye dersiniz. teşekkürler.

bulabilirseniz microfast tavsiyemdir ama atikfast te de sorun yaşamadık şu ana kadar tabi işçilik ve ayar da bu konuda önemli bi etken . bekleriz inşallah saygılar candan mühendislik
  • Hayırlı akşamlar fiat albea 1.4 fire motor aracıma atiker microfast lpg taktırdım. Nozul çapını 2.0 mm taktılar 1.8 mm yetmiyor dediler. 1 depo ile ortalama 350 km yol gidiyor ve 36lt yakıt alıyor ayarı kıstıklarında araç gitmiyor neden bukadar çok yakıyor. Araç 59000 km de ve bakımlı buji vs yeni herşeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiker Gold kullanıyorum 2 gündür arabayı ilk çalıştırmada sarsıntı yapıyor nedeni ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: h-style

Hayırlı akşamlar fiat albea 1.4 fire motor aracıma atiker microfast lpg taktırdım. Nozul çapını 2.0 mm taktılar 1.8 mm yetmiyor dediler. 1 depo ile ortalama 350 km yol gidiyor ve 36lt yakıt alıyor ayarı kıstıklarında araç gitmiyor neden bukadar çok yakıyor. Araç 59000 km de ve bakımlı buji vs yeni herşeyi.

Merhabalar aracın meme çapı için bişey söylemek yanlış olur çünkü usta onu aracın kalıbrasyon sonucu cıkan haritasına göre buyultur veya kucultur normalde 1,8 dir ama ustanız degere göre 2 yapmış bence bi sorun yok gelelim yakıtınıza 36 lt tahmını 90tl gaza 350 km böldüğünüzde 26 krş bi yakıt cıkar ki gayet güzel bi yakıt sayılabılır kış aylarındayız yakıtlarımızın bıraz artması normal çünkü araçlar yüksek milisaniye sayıyor ve motorun verimi düşüyor dolayısıyla benzinde de lpg de de bi miktar yakıt artışı olabilir saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Atiker Gold kullanıyorum 2 gündür arabayı ilk çalıştırmada sarsıntı yapıyor nedeni ne olabilir

Bi kaç sebep olabilir baktırmanız lazım ama tahminlerimiz subaplardan olabilir veya araç lpg ye erken geçiyorsa da olabilir lpg sisteminizin ayarlarını dönüşüm yaptırdığınız serviste bi kontrol ettirin lütfen düzelmezse yine yardımcı olmaya çalışalım saygılar ...
  • candan mühendislik C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu sabah ilk çalıştırmada sorun olmadı ama 80 km yol yaptıktan sonra ki çalıştırmada yaptı üstelik motor daha sıcaktı.

1000 km bakımı geldi de geçti bile bakalım ne sorunu çıkacak

• Merhaba 2009 model mazda3 otomatik vites sahibiyim.lpg taktirmayi dusunuyorum.uygun lpg kiti hangisidir ve fiyat nedir acaba?

• Merhaba

Aracım 2005 astra G 1.4

Hangi LPG kitini önerirsiniz ve fiyatı nedir

şuan ortalama 7 LT benzin tüketimim var ne kadar tasarruf ederim ?

şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba, Antalya'da yaşıyorum 2001 suzuki swift 1.3 tek nokta enjeksiyon aracımda atiker lpg sistemi var ama mikseri yok delik açmışlar mikser arıyorum sizde var mı, yardımcı olabilir misiniz?
  • sevgili candan mühendislik,
    lpg dönüşüm işinde ülkede en önde gelen firmalarındansınız. Montaj videolarınız bütün mecralarda dönüyor, bizde keyifle izliyoruz.Halen yürürlüğe girmese de lpg dolum ağzı konusu şuanda gündemde.sizden tüm lpg li araç kullanıcıları adına bu konuyla ilgili ne olabilir,ne olmalı,nasıl olmalı gibi bir çalışma yapıp yazılı ve görsel olarak paylaşmanızı rica ediyorum saygılarımla...
  • Candan mühendislik, lpg 10000 bakımında neler yaptırmamız gerekmekte madde madde yazabilirseniz çok güzel olur. Hayırlı işler.

• Ben bugün yaptırdım.

Bir sorun olup olmadığını sordular, gaz kaçak kontrolü yapıldı, bilgisayar bağlantısı ile güncelleme yapıldı, arıza ışığının hiç yanıp yanmadığını sordular eğer yanarsa bize getirin dediler.

• candan mühendislik C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Lpg tankı değişim süresi 15 yıla çıkartıldı diye haber okumuştum geçenlerde bu yürürlüğe girdimi acaba?
    girmediyse Tankı değiştirmek bana ne kadara malolur? 35-40 lt civarı silindir veya simit tank?
  • merhabalar 2015 yeni kasa 1.4 otomatik opel corsaya lpg uygulanır mı. bilgi verirseniz sevinirim. uygun ise simit tank kaçlık oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-578C28641 -- 14 Aralık 2016; 10:22:59 >
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    merhaba;
    sizin sorun 1. ihtimal gaz kelebek sensörünün direnciyle alakalı. 2. ihtimal ise beyindeki entegrelerden kaynaklı bacak kopması. bununla ilgili marea, bravo, brava ve paliolarla ilgili onlarca bilgi var. elinizden ufak tefek işler geliyorsa siz de yapabilirsiniz. önce birinci ihtimalden başlayın hem ucuz hem basit.

• İyi günler ,aracım 2004 model Toyota Yaris 1.0 cc mmt vites,aracıma 100,000 km'de atiker safefast sistem lpg uygulaması yapılmış şu an 140.000 km'de kullanıyoruz.Başka bir forumda sabıkalı araçlar listesinde benim aracımında adı geçiyordu,subaplarının mağnezyum olduğu hassas olduğu bu sebepten çok tedirginim.atikerde vsr denilen bir sistem olmuyormuş,manuel yağlamamı takılmalı,o konudada kimisi zarar verir kimisi yararlı diyor.Şu an için bi sıkıntısı yok sadece rölantide hafif titreme oluyor soğuk havada boşta beklerken,benzinde olmuyor.Enjektörlerde değişti ama geçmedi.Her an subap eriyecek bişey olacakmış gibi tedirginim,psikolojim bozuldu,aracı sadece şehir içinde sakin olarak eşim kullanıyor.Şehir afyon sakin trafik.3000 devir üstü ve uzun yolda kullanılmıyor.Bana tavsiyeleriniz ne olur,lütfen yorumlarsanız çok memnun olurum.
  • Merhaba Selamlar sevgili Candan mühendislik. Aracım subaru outback 2012 model turbo olmayan tek eksantrikli sohc motor 2500cc ve 16,000 km de.. bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız sevinirim.

1-) Aracım şu anda 15 lt yakıyor benzinde şehir içinde lpg dönüşümde ne kadar fark eder tahmini olarak?
    2-) Lpg giriş kısmının gözükmesini istemiyorum ne yapılabilir?
    3-) Araçda dönüşüm sonrası enjektör sesi sibop vurma sesi ve titreme sorunları olacakmı olursa giderilebilecekmi?
    4-) En kaliteli sorunsuz kit olarak hangisini tavsiye edersiniz ve fiyat nakit ödemede ne kadar olur?
    5-) Montaj süresi ne kadar zaman alır?
    6-) Yağlamadan bahsediliyor faydası varmıdır varsa ne kadar maliyet tutar?
    7-) Aracı genelde eşim kullanıcak ve biliyorsunuz kadınlar avm lerden çıkmazlar :) avm lere girerken sorun teşkil edecekmi?
    8-) lpg ile cng arasında ne fark var?
    vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 16 Aralık 2016; 22:11:59 >

• Merhabalar. Bugün volkswagen bora pacific 16v aracıma atiker nanofast lpg kiti taktirdim. Denemek için de 100 km yol gittim ancak 2500 3000 devirip geçince benzine geçti düşük devirde kullanınca tekrar lpg ye geçti ancak 100 km nin 60 km si benzinde gitti nedeni nedir çözümü nedir. Bi de hava -25 idi onun etkisi olabilir mi. Teşekkürler şimdiden

• Hayırlı işler diliyorum, 2016 1.6 115 ps megane sedan için atikerin hangi modeli uygundur.
  • 2013 Astra 1.4 turbo aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. Sizin youtube videolarınızı izledim. Konuyla ilgili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim. İstanbul'da olsam hiç düşünmem sizi tercih ederim ancak ben Ankara'dayım ve tüp taktırmak için İstanbul'a gelme durumum yok. Sizin Ankara'da bu işi sorunsuz yapabileceğine inandığınız, tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.