Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevko35

Aracı görmeden ne söylesek yanlış.yine çözüm atiker müş.hiz lerinden yardım istemek..
    slm arkadaşlar benim sorunum şu: 95 tempra s model bir araca sahibim üzerinde atiker marka tüp takılı aracmın rölantisi çok yüksek olduğundan dolayı KENDİM BİR MİKTAR OYNADIM tabii bu zamana kadar yakıt süperdi bundan sonra muhteşem bir artış oldu bunun üzerine yakınımızdaki bir ayarcı servise götürdüm usta bana egzoz da sorun olduğunu söyledi bende sanayiye götürüp egzoz u yaptırmama müteakip tabii yakıta etki eden faktörleride gözden geçirdikten sonra bu sefer SİSTEMİ TAKTIRDIĞIMIZ KENDİ SERVİS ine götürüp ayar yaptırdım ve test sonucu şöyle çıktı (günlük km sayacı)
    10tl/2.25=4,44 L gaz aldım bu gazla 15 km yol gittim trajikomik bir durum değil mi bundan önceki değerler ise şöyleydi
    10tl/2.25=4,44 L gaz 36 km yol gidiyor du
    SONUÇ OLARAK 5 LİRALIK GAZLA GİDECEĞİM KM yi 10 LİRA ya GİDİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SORUN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA

• focus montajımız atiker de epey var ve müşteri memnuniyeti yüksek.bence atiker uygundur size sefaköy şubemiz yakın sorumlusu bayram bey ,buyrun hem tanışalım bilgi verelim,size uygunsa montaj yaparız..www.otogaztr.com

quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

slmlar 2001 model otomatik ford focus aracıma atiker taktırmak istiyorum sorun yasamak istemiyorum
    ford focus için atiker uygunmudur uygunsa 2hafta içinde taktıracagım ben istanbul bakırköydeyim
  • merhaba candan mühendis yetkilileri. aracım 1994 model spring orjinal 58000 km de. üzerinde atiker var. gaz ayarı bilgisayarda düzgün olarak yapılıyor ancak sonrasında araç kullanılırken km de 37 kuruş yakıyor. aynı araç elle ayarladıklarında yani motor sesine bakarak mı veya hisleriyle mi diyeyim orasını bilmiyorum yakıt biraz düşüyor. bu ayarlamalraı yapan yer yetkili bir servis sıradan bir yerde değil. bana yazacaklarınızla ve benim bu yazdıklarınızdan burdakilerini bilgilendirmemle bu sorunu aşmak istiyorum. yoksa arabayı satacam ve burdakilerini atikere şikayet edecem. ayrıca bana arabanın tüm benzinle ilgili ateşleme sisteminde ne varsa yaptırdılar ama kendileri henüz birşey beceremediler.
  • 3-4 Gün Önce Bende Mazda 323 aracıma Candan Mühendislik'te Lpg dönüşümü yaptırdım. Öncelikle Yılmaz Bey'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. İstanbul için çok tavsiye edilen bir yer olduğu için seçmiştim ve montaj işciliğinden memnun kaldım. Son ayara kadar aracımı kullanıp hem yakıt sarfiyatını ölçücem hemde çalışmasını gözlemleyecem bakalım.
  • aracın ateşlemesinden eminseniz geriye mikser ve ayar kalıyor.genelde kalıteli ve uygun mikser kullanmamaktan yada aracın havasını kısarak ayar yapmaktan dolayı sorun çıkmakta bunlara dikkat edilerek tekrar servise gidin..www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: sahano

merhaba candan mühendis yetkilileri. aracım 1994 model spring orjinal 58000 km de. üzerinde atiker var. gaz ayarı bilgisayarda düzgün olarak yapılıyor ancak sonrasında araç kullanılırken km de 37 kuruş yakıyor. aynı araç elle ayarladıklarında yani motor sesine bakarak mı veya hisleriyle mi diyeyim orasını bilmiyorum yakıt biraz düşüyor. bu ayarlamalraı yapan yer yetkili bir servis sıradan bir yerde değil. bana yazacaklarınızla ve benim bu yazdıklarınızdan burdakilerini bilgilendirmemle bu sorunu aşmak istiyorum. yoksa arabayı satacam ve burdakilerini atikere şikayet edecem. ayrıca bana arabanın tüm benzinle ilgili ateşleme sisteminde ne varsa yaptırdılar ama kendileri henüz birşey beceremediler.

• bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz,kazançlı sürüşler..www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

3-4 Gün Önce Bende Mazda 323 aracıma Candan Mühendislik'te Lpg dönüşümü yaptırdım. Öncelikle Yılmaz Bey'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. İstanbul için çok tavsiye edilen bir yer olduğu için seçmiştim ve montaj işciliğinden memnun kaldım. Son ayara kadar aracımı kullanıp hem yakıt sarfiyatını ölçücem hemde çalışmasını gözlemleyecem bakalım.

• öncelikle bana cevap verdiğiniz için teşekkürler. arabamda mikser kullanılmamış. onun yerine karbüratör delinerek işlem yapılmış. regülatörü çıkarıp konya ya gönderdiler. sonuç ne olur bilmem. şimdilik beklemedeyim. ilginiz için tekrar teşekkürler. sonucu burda sizinle tekrar paylaşmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

Aralarında ciddi bir fark oldugunu söyleyemem .lovato da çok kaliteli bir ürün atikerde .müşterimizin yönelişlerine ve aracına göre hangi marka oldugu tespit edilir.dolayısıyla sizin aracınızda atikerde çok başarılı lovatoda. pendik şubemiz size yakın ,fiyat gönderdim.bekleriz....www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Araştırmalarım sonucunda işçiliğin çok önemli olduğu sonucuna vardım. O yuzden Gebze civarı güvenebileceğim bir servis arıyordum. Sanırım Pendik şubesini açmışsınız. Hayırlı olsun. Aracım Laguna II 1.6. Araba konusunda biraz titiz olduğum için işçilik benim için çok önemli. Bu motor için hangi LPG kitini tavsiye ediyorsunuz? Atiker ile İtalyan markaları arasında ciddi fark olur mu? Siz lovato'da takıyosunuz sanırım. Lovato ve Atiker için PM'den fiyat alabilir miyim?

Teşekkürler.

Yılmaz Bey,
    Pendik Şube Sorumlunuz Arif Candan Bey ile görüştüm. Cumartesi için randevu aldım. Cumartesi, Atiker takılacak ins.

İnsallah güzel bir şekilde sonuçlandırırız bu işi. Yılmaz Bey'e güvenerek Candan Müh.'liği seçtim. Sonuçları buradan paylaşacağım. Düşünen arkadaşlar içinde bilgilendirici olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 24 Aralık 2010; 9:28:29 >

• biz tercih ettiğniz için teşekkür ederiz,gelişmeleri buradan paylaşırsınız bizimle ,şimdiden hayırlı olsun.
    quote:

quote:

Aralarında ciddi bir fark oldugunu söyleyemem .lovato da çok kaliteli bir ürün atikerde .müşterimizin yönelişlerine ve aracına göre hangi marka oldugu tespit edilir.dolayısıyla sizin aracınızda atikerde çok başarılı lovatoda. pendik şubemiz size yakın ,fiyat gönderdim.bekleriz....www.otogaztr.com
    quote:

Araştırmalarım sonucunda işçiliğin çok önemli olduğu sonucuna vardım. O yuzden Gebze civarı güvenebileceğim bir servis arıyordum. Sanırım Pendik şubesini açmışsınız. Hayırlı olsun. Aracım Laguna II 1.6. Araba konusunda biraz titiz olduğum için işçilik benim için çok önemli. Bu motor için hangi LPG kitini tavsiye ediyorsunuz? Atiker ile İtalyan markaları arasında ciddi fark olur mu? Siz lovato'da takıyosunuz sanırım. Lovato ve Atiker için PM'den fiyat alabilir miyim?

Teşekkürler.

Yılmaz Bey,
    Pendik Şube Sorumlunuz Arif Candan Bey ile görüştüm. Cumartesi için randevu aldım. Cumartesi, Atiker takılacak ins.

İnsallah güzel bir şekilde sonuçlandırırız bu işi. Yılmaz Bey'e güvenerek Candan Müh.'liği seçtim. Sonuçları buradan paylaşacağım. Düşünen arkadaşlar içinde bilgilendirici olur.

• S.A arkadaşlar.. Renault 9 Spring 93 modelli arabamıza bu yaz Gaz taktırdık Atikerden.. herşey çok güzel fakat tek bir sıkıntısı var.. Araba gazdayken devrini alana kadar "Tekleme (İtinme)" yapıyor.. Benzindeyken hiç öyle bi sıkıntı yok.. mesela araba park halinde çalışır vaziyette.. egsoz'dan pır pır sesler geliyor.. kesik kesik geliyor yani gaz.. " egsoz delinmiş ordan gaz kaçıyor tam olarak yemiyor " diye düşünüyoruz acaba doğrumudur? neden tekleyebilir ? yardımlarını bekliyorum en acilinden yarın yaptırcaz..
  • ateşleme sorunundan bu sesi yapar.
    quote:

Orijinalden alıntı: tolgaozsoy

S.A arkadaşlar.. Renault 9 Spring 93 modelli arabamıza bu yaz Gaz taktırdık Atikerden.. herşey çok güzel fakat tek bir sıkıntısı var.. Araba gazdayken devrini alana kadar "Tekleme (İtinme)" yapıyor.. Benzindeyken hiç öyle bi sıkıntı yok.. mesela araba park halinde çalışır vaziyette.. egsoz'dan pır pır sesler geliyor.. kesik kesik geliyor yani gaz.. " egsoz delinmiş ordan gaz kaçıyor tam olarak yemiyor " diye düşünüyoruz acaba doğrumudur? neden tekleyebilir ? yardımlarını bekliyorum en acilinden yarın yaptırcaz..
  • g ü n c e l .....
  • Hocam aracımda abs ışığı yanmaya başladı son günlerde.
    kontağı kapatıp açınca bazen düzeliyor, çoğu zaman düzelmiyor.
    yolda giderken birden yanmaya başlıyor.
    LPG montajından kaynaklı bi durum olabilir mi? hiç karşılaştınız mı böyle bi sorunla?

quote:

bir kaç tank bitirip daha saglıklı yorum yapılabilir.meme çapı araca göre degişir 1,8 - 2 olabilir hangisi daha uygun oldugu kalıbrasyon da belli olur .ilerleyen günlerde gine paylaşırsınız tespitlerinizi.. www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

quote:

Teşekkür ederim.aracınıza bencede en uygun ürün atiker (safa fast modeli)ankarada bildiğim bir bayii maalef yok ama araştırırsanız kalıteli atiker bayiilerine ulaşabilirsiniz.ayrıca size yakın olmasıda önemli .şimdidenkazançlı sürüşler.
    quote:

iyi çalışmalar Yılmaz bey.
    öncelikle böyle bi destekden ötürü teşekkür ederim.
    2000 model 2.0 RXE Otomatik Laguna kullanmaktayım.
    aracın motor durumu çok iyi durumda.
    Atiker Sıralı Sistem taktırmayı düşünüyorum.
    lpg dönüşümünde en önemli etken; doğru montaj.
    Ben Ankara'da ikamet etmekteyim.
    Ankara ilinde bu işi dört dörtlük yapabilecek bir atiker servisi önerebilirmisiniz?

Özelden atarsanız sanırım daha uygun olacaktır. Diğer firmaların kırılmaması için.
    Birde atikerde hangi sistemi tercih etmem gereklidir?

merhaba yılmaz bey,
    dün itibari ile sizin önderdiğiniz atiker safe fast modelini aracıma taktırdım.
    sızıdrmazlık esgzoz ek-1 derken muayeneyide birazdan halleceğim inşallah.
    aracımın performansında bi değişim gözleyemedim fakat biraz çok yakıyor olabilir.
    yada ışıklarda bi dengesizlik var.
    60'lık slindir depo taktırdım.
    dün 50 tl.lik gaz aldım. 3 ışık yanıyordu. 110 km. oldu kırmızı ışık yanmaya başladı.
    bi anormallik olabilir mi?
    yada tam rakamları öğrenince değerlendirmek açısından benim aracın ortalama şehir içi kaç litre lpg tüketimi yapması gerekmekde.
    muhtemel aynısından montaj yapmışsınızdır, bu aracın enjektör meme çapları ne olmalı?
    tekrar teşekkürler.
    iyi çalışmalar.

edit: muayeneyide geçtik.
    geriye kaldı emniyet. oda yarına sarktı.

• lpg ayrlarını tekrar düzenlemek gerek zengin mi veya fakir karışım mı oldugu göz önüne alınarak...www.otogaztr.com
    quote:

Hocam aracımda abs ışığı yanmaya başladı son günlerde.
    kontağı kapatıp açınca bazen düzeliyor, çoğu zaman düzelmiyor.
    yolda giderken birden yanmaya başlıyor.
    LPG montajından kaynaklı bi durum olabilir mi? hiç karşılaştınız mı böyle bi sorunla?

quote:

bir kaç tank bitirip daha saglıklı yorum yapılabilir.meme çapı araca göre degişir 1,8 - 2 olabilir hangisi daha uygun oldugu kalıbrasyon da belli olur .ilerleyen günlerde gine paylaşırsınız tespitlerinizi.. www.otogaztr.com
    quote:

quote:

Teşekkür ederim.aracınıza bencede en uygun ürün atiker (safa fast modeli)ankarada bildiğim bir bayii maalef yok ama araştırırsanız kalıteli atiker bayiilerine ulaşabilirsiniz.ayrıca size yakın olmasıda önemli .şimdidenkazançlı sürüşler.
    quote:

iyi çalışmalar Yılmaz bey.
    öncelikle böyle bi destekden ötürü teşekkür ederim.
    2000 model 2.0 RXE Otomatik Laguna kullanmaktayım.
    aracın motor durumu çok iyi durumda.
    Atiker Sıralı Sistem taktırmayı düşünüyorum.
    lpg dönüşümünde en önemli etken; doğru montaj.
    Ben Ankara'da ikamet etmekteyim.
    Ankara ilinde bu işi dört dörtlük yapabilecek bir atiker servisi önerebilirmisiniz?

Özelden atarsanız sanırım daha uygun olacaktır. Diğer firmaların kırılmaması için.
    Birde atikerde hangi sistemi tercih etmem gereklidir?

merhaba yılmaz bey,
    dün itibari ile sizin önderdiğiniz atiker safe fast modelini aracıma taktırdım.
    sızıdrmazlık esgzoz ek-1 derken muayeneyide birazdan halleceğim inşallah.
    aracımın performansında bi değişim gözleyemedim fakat biraz çok yakıyor olabilir.
    yada ışıklarda bi dengesizlik var.
    60'lık slindir depo taktırdım.
    dün 50 tl.lik gaz aldım. 3 ışık yanıyordu. 110 km. oldu kırmızı ışık yanmaya başladı.
    bi anormallik olabilir mi?
    yada tam rakamları öğrenince değerlendirmek açısından benim aracın ortalama şehir içi kaç litre lpg tüketimi yapması gerekmekde.
    muhtemel aynısından montaj yapmışsınızdır, bu aracın enjektör meme çapları ne olmalı?
    tekrar teşekkürler.
    iyi çalışmalar.

edit: muayeneyide geçtik.
    geriye kaldı emniyet. oda yarına sarktı.

• arkadaşlar karbüratörlü aracım için en uygun fiyatı atiker olarak buldum ama diğer markalarla arasında epey fiyat farkı var, bu farkın sebebi nedir,bir problem çıkar mı?
  • quote:

lpg ayrlarını tekrar düzenlemek gerek zengin mi veya fakir karışım mı oldugu göz önüne alınarak...www.otogaztr.com

1000 km yi doldurmaya çalışıyorum.
    doldurduğum zaman kontrole gideceğim. şuan ki yakışıda 0.26- 0.28 tl gibi.
    ayara da ihtiyacı var.

cevabınız teşekkürler.
  • iyi günler bizim 96 model corollamız var otomatik vites araç 250.000 de felan 99 dan beri normal mikserli sistem kullanıyorduk bi sorun yoktu geçen yıl zamanı baya dolduğu için atiker sıralı sisteme geçtik fakat atikere geçtik geçeli araç olduğu yerde çalıştırırken ısınsa bile gazdan ayağımı çektiğim an stop ediyor ne gibi bir sorunu var acaba tüpten mi yoksa arabada mı bir sorun var ? yani araç p deyken sürekli stop ediyor ama mesela d de felan hiç öyle bir sorunu olmuyor arada yapıyor aynı sorun yokuş çıkarkende var devirli çıkıp bi anda gazdan çekince direk stop ediyor sorun tüpün neresinde acaba? ayar felan yaptırmaya gitsek garanti kapsamında para almadan mı yaparlar yoksa para alırlar mı ?
  • sorun yok taktırabilirsiniz..www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

arkadaşlar karbüratörlü aracım için en uygun fiyatı atiker olarak buldum ama diğer markalarla arasında epey fiyat farkı var, bu farkın sebebi nedir,bir problem çıkar mı?
  • atiker servisine ugrayın tabiiki garantili ise üçret alınmaz..www.otogaztr.com
    quote:

Orijinalden alıntı: xtuningcix

iyi günler bizim 96 model corollamız var otomatik vites araç 250.000 de felan 99 dan beri normal mikserli sistem kullanıyorduk bi sorun yoktu geçen yıl zamanı baya dolduğu için atiker sıralı sisteme geçtik fakat atikere geçtik geçeli araç olduğu yerde çalıştırırken ısınsa bile gazdan ayağımı çektiğim an stop ediyor ne gibi bir sorunu var acaba tüpten mi yoksa arabada mı bir sorun var ? yani araç p deyken sürekli stop ediyor ama mesela d de felan hiç öyle bir sorunu olmuyor arada yapıyor aynı sorun yokuş çıkarkende var devirli çıkıp bi anda gazdan çekince direk stop ediyor sorun tüpün neresinde acaba? ayar felan yaptırmaya gitsek garanti kapsamında para almadan mı yaparlar yoksa para alırlar mı ?

• gözlemlerinizi paylaşırsınız bizimle..www.otogaztr.com
    quote:

quote:

lpg ayrlarını tekrar düzenlemek gerek zengin mi veya fakir karışım mı oldugu göz önüne alınarak...www.otogaztr.com

1000 km yi doldurmaya çalışıyorum.
    doldurduğum zaman kontrole gideceğim. şuan ki yakışıda 0.26- 0.28 tl gibi.
    ayara da ihtiyacı var.

cevabınız teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.