Şimdi Ara

_A_T_İ_K_E_R_ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.888
Cevap
12
Favori
224.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 99 peugeot 106 xn var lpg taktırak istiyorum yakıtta ne kadar tasarruf ederim nasıl bir sistem taktırsam rahat ederim ? şimdiden teşekkürler
  • Atiker servisi aracı yakıt tüketimi konusunda bir makinaya bağladı ve normal gözüküyor dedi bende kendilerine yakıt tüketimim konusundaki verileri bildiridim bunun üzerine lpg sisteminin beynini değiştirdiler sorun buradan kaynaklanayor olabilir dediler, şimdilik herşey normal gözüküyor henüz yeni beyinle 60km civarı yaptım ancak şunu söyleyebilirim aracın gidişi değişti daha önce gaz yemiyordu zorlanıyordu şimdi en ufak donuşta fırlıyor.

Sahibi olduğum araç Ford FİESTA FUN 2000 model dir. 1.4cc 16 valf.

Aracım alttaki resimdekidir:

Aynı araca sahip arkadaşımdada atiker olduğu için bende atiker den yana tercihimi kullanacağım.

Ankarada montaj ve servis konusunda bana önerebileceğiniz yerleri yazabilirmisiniz?

İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.
  • selam arkadaşlar.98 fiesta flairime lpg taktırmak istiyorum.1250 motor 16 valf 75 beygir.benzin pahalı ağız tadıyla binemiyorum,2-3 sene satmayıda düşünmüyorum kar etmek istiyorum.ustama sordum bu arabaya atiker gider dedi.yerli malı ve ucuz olmasından dolayı atiker düşünüyorum ama bazı kişiler atikerin çok sorun çıkardığını söylüyolar tavsiye edermisiniz ? ankarada en iyi lpg monte eden yerler neresi ?
  • sertancay , benim citroen xsara 2 , arabamda atiker kit var senin dediğin gibi araba rölantideyken ibre oynuyordu, sonra dahada ilerledi sorun , vites geçişlerinde devir yüksekken debriaja bastığımda ( vites yükseltirken ) stop ediyordu, senin yaptırdığın işlemleri yaptırdım sorun çözülmedi , en sonunda bobini değiştim ( 250 tl ) sorun çözüldü. ayrıca kiti ilk taktırdığımda motor arıza lambası yanıyordu , sonraki servise gidişlerimde işi öğrenmişler arıza lambasını söndürmeyi başarabildiler.
    Codegen 2,5" 320 GB Hdd
    Samsung R520 Notebook
    Citroen Xsara II (Atiker lpg kit)
  • yeniden birlikteyiz.

Orijinalden alıntı: mscsi
    Bu değer şehir içi mi? Ayrıca litre olarak belirtirseniz daha sağlıklı olur.

Şehir içi 75 tl ye Kdoil den depoyu Fulledim 35 LT aldı 66 km sonra tekrar Kdoil de Fulledim 18 TL gaz aldı hesap böyle
  • bende 1.4 hb reno r19 beymenclup var 25 lt gazla 150 km yapıyor araç tek nokta enjeksiyonlu haddinden fazla yakıyor bunun sebebl nedir
  • arkadaşlar ben mscsi den kablo aldım ilk kalibrasyon vs. yaptım değiştirmem gereken ve ayarlamam gereken yerler nerelerdir yardımcı olursanız sevinirim...

97 astra 1.6 16v sıralı sistem atiker şuanda 30 kr yakıyor

• öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim.

aracım 100 hp. 1250 kg. enjektör meme çapı 1.8 mm di. fakir karışım yüzünden enjektör meme çapını matkap tığıyla 2 mm yaptırdım. 2 nci vites hariç tüm vites ve devirlerde,gaz yemede problem yok;rölantide sorun yok. ancak sadece 2.viteste titreme,bayılma,gaz yememe,vuruntulu çalışma gibi durum oluştu işlemden sonra. yavaş yavaş gaz verince,birden gaza yüklenince ve hareket halinde tam belli oluyor. belli devirden sonra tam takırtıyor her tarafı. bu benzinde olmuyor LPG de oluyor ve sadece 2.viteste oluyor;neden olabilir acaba.
  • Merhaba, OBD ile bağlanıp bu durum yaşanırken sensör verilerini gözlemlemek gerekir (oksijen / map v.b). Tahmini olarak oksijen sensörünüz bozuk yada aracınız zenginde çalışıyor. Oksijen sensörünün fişini çekerekte deneme yapabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: mscsi

Merhaba, OBD ile bağlanıp bu durum yaşanırken sensör verilerini gözlemlemek gerekir (oksijen / map v.b). Tahmini olarak oksijen sensörünüz bozuk yada aracınız zenginde çalışıyor. Oksijen sensörünün fişini çekerekte deneme yapabilirsiniz.

çok teşekkür ederim hocam.ancak sorun gittigidiyor.com dan aldığım lpg ayar kablosuyla ilgiliymiş.evde sık sık kalibrasyon ayarı yapıyordum.ancak araç daha berbat oluyordu.çünkü cd ile gönderdikleri yazılım versiyonu 6.0 çok eski. ancak bayideki obd cihazındaki yazılım son sürüm 13:00 versiyonu.örneğin sıcakken gaza geçiş süresi en düşük 25 saniye bana gönderdikleri yazılımda. obd test cihazındaki yazılımda alt limit 5 saniye. lpg beynini allak bullak edip kilitleyince benzin ecusunun kafası karışmış.sizdeki cd ve yazılımlar nasıl hocam.son sürüm mü.ayrıca bu sürümler güncellenebiliyor mu.teşekkür ederim.

• Merhabalar arkadaşlar..
    REnault megane 2 hb aracım var..Daha yeni aldım ve atiker lpg takılıydı 1 sene daha garantisi devam ediyor.
    İlk çalışmada alttaki yeşil ışık yanıp sönüyor ve bu devrede ısınma aşamasında olduğunu biliyorum.Biraz geçtikten sonra direk yeşil yanıyor ve lpg devrede oluyor bunda bi sorun yok.
    Geçen yolda giderken üsteki ışık 1 kademeli olarak yeşil yanıyordu sonra sinyal sesi geldi ve alttaki direk yanan yeşil ışık hızlı hızlı yanıp sönymeye başladı fakat kırmızı yanan bi ışık yok..
    Bunun nedeni ne olabilir?lpg var tankta ve alttaki ışık yeşil olarak bir anda yanıp sönmeye başlıyor..Birde benzini lpg de gittiğim halde çabuk götürüyor gibi geldi..
    şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Kitiniz hangi model?

@cenko1905

En son kaç km önce bakım yapıldı? LPG ayarlarınızı bir bayii'de kontrol ettirin, üst devirlerde benzin desteği kullanılıyor olabilir, programdan bu seçenek iptal edilebiliyor.

aracıma atiker taktırdım.....opel astra 2001 elegance 90.000km de ...

bayiler sag olsun , kendi basımın caresine bakacam....

araç için olması gereken ayarlar konusunda bilgisi olan paylasırsa sevinirim....

Orijinalden alıntı: ustam23

SetupAtikerFastSystem-6.0.0.9 ihtiyacım var...

aracıma atiker taktırdım.....opel astra 2001 elegance 90.000km de ...

bayiler sag olsun , kendi basımın caresine bakacam....

araç için olması gereken ayarlar konusunda bilgisi olan paylasırsa sevinirim....

mail adresini yaz.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.