Şimdi Ara

_A_T_İ_K_E_R_ (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.888
Cevap
12
Favori
224.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara Keçiören-Kızılay arası -2/4 derece sıcaklıkta sabah yoğun Öğlen normal trafikte 0.30 Kuruş yakıyor safe fast Atiker araç 2009 megane 2 1.6 sedan normal midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba atikerün yeni çıkan avrupa yazılımlısı olanı taktırdım, lpg nin içine hafif benzin karışımıda yapıyormuş. Aracım opel corsa 1.4 twinport enjoy tam otomatik. Resimlerde aldığım yakıt ve yaptığım km'ler mevcut bu değerlere göre benzine göre yakıt tasarrufu nasıl.? Kar yağdığında fazla yaktı 195 km yaptım 69 TL'lik yakıt yaktı.
    Bu mesaja eklenen görseller:

_A_T_İ_K_E_R_ _A_T_İ_K_E_R_ _A_T_İ_K_E_R_ _A_T_İ_K_E_R_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinultraslan -- 17 Şubat 2016; 10:17:48 >

Iphone 6 16 GB

• Bu da en son aldığım yakıt.
    Bu mesaja eklenen görseller:

_A_T_İ_K_E_R_

Iphone 6 16 GB
  • Ya arkadaşlar bu işden anlayan biri telefonunu versinde bende rahat edeyim. Dün arkadaşımla beraber eve geliyoduk (Kocaeli - Sakarya) gaz alalım dedim benzin depo göstergesi ortanın hafıf üstünde %60 gibi. Gazı sıfırlayarak 58tlye fulledım. Pompacı ne dese beğenirsin abi fulleyenler için gaz ayarı yapıyoruz istermisiniz dedi. İşimiz varmı dedim yok kanka dedi bende 10mt ileriye geçip gaz ayarı yaptırayım dedim bedavaya nasıl. Adam ben çok anlıyomuşum gibi dökülmeye başladı gaz iyidir ucuz vb bahsediyor. Bende dedimki valla abi pek anlamam yanımdaki arkadaş tavsiye etti ATİKER OBD2li taktırdık dedim. O zaman şok oldum adam demezmi bunda OBD yok abi diye OBD degil OBD2 dedim diye söyledim abi bunda ne 1 var ne 2 dedi. Torpitodan hemen çıkardım faturayı ATİKER SIRALI SİSTEM OBD2 Kit yazıyor. Bilen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. OBD2 resmini çeksem varmı yokmu anlaşılabilirmi resimden yoksa Ptesi günü direk servise gidecem durumu anlatıp ah uhh yaparlarsa verecem direk mahkemeye.

2011 Mıstubihsi Colt. Arabayı belki haftada 1 bilemedin 2 kere ben kullanıyorum.

• mrb. 2013 model 1.4 chevrolet aracıma 1 hafta önce atiker microfast obd2 lpg taktırdım. aracım p069e ve p2635 hataları veriyor. bu hatalar yakıt pompası performansı ile alakalıymış. kiti takan bayi naptıysa çözüm bulamadı. arıza ışıgı söndürülüyor bir süre sonra tekrar yanıyor. bu konu ile ilgili çözüm öneriniz nedir.

4-5 günde bir olan ayagımızı gazdan çekip arabanın durmasına yakın hızda araba stop ediyor,klima ve fan açıkkken hep başımıza geldi

forumda bununla ilgili bazı arkadaşlara brc dostluk klübünde faruk bey
    1400 -1600 rpm ve 2ms -4 ms vs tarzı ayarlardan bahsetmiş....

atiker grubunda bununla ilgili bilgi paylaşımı ve bana yardımı olacak arkadaş varsa çok memnun olurum

Bundan 3 yıl kadar önce opel astra aracımdaki tomesotto ecu arıza yaptı komple atiker ile değiştirdim ama değiştirmez olsaydım araç yılını doldurmadan teklemeye başladı servise gittim gazdan değil motordan yaptığını söyledi inanırmısınız rolanti kablosundan tutun aracın beynine kadar konrol ettirdim toplamda 1200 tl gibi bir masrafım oldu neyse lpg yi takan yere gittim ecu yu garantiye gönderelim dedim servisin dediği abi müsteri hatası derler boşa gönderme dedi ama yine gönderdik adamlar servis formuna koskoca atiker içine su almış diye yazmış imza yok kaşe yok sözde servis formu neyse ben bunları tüketici mahkemesine verdim ama o ara aracı 2000 tl zararına sattım sinirden lpg sistemini komple söktüm neyse hakem heyeti sonucu ise TAZYİKLİ SU İLE YIKANDIĞI DÜŞÜNÜLMEKTEDİR diye sonuç çıkartmış DÜŞÜNÜLMEKTEDİR böyle sonuçmu olur beni haksız bulmuş lanet olsun raportör raporu yazarken kelime hatası yaparak atiker denen firmayı haksız bulmuş ben olayı anladım ama raporu hazırlayan önemli değil abi onlar kazanmış deyince üzerinde durmadım bunlar 2 avukatla koşa koşa mahkemeye tüketici hakem heyetine itiraz olarak başvurmuşlar yuh yani 2 avukat daha yokmuydu elinde... şimdi 10. Ayda mahkeme var bakalım sonuç ne olacak işte bunlar yüzünden yerli mal almaktan tiksindim atiker rezilliktir bence herkesede anlatıyorum malın arkasında durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinbişkin -- 28 Temmuz 2018; 1:8:20 >

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.