Şimdi Ara

A.R.O.G hakkında Kişisel Yorumlarım(Gidecekler ve gitmiş olanlar içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film konusu saçma değil fakat.Komikde değil film.Sadece 3 küfür var.Onlarda öle güldürcek türden değil.Başı çok sıkıcıydı.Ama Cem Yılmaz'dan bunu beklemezdim.Hiç Recep İvedil'teki gibi adam gibi gülmedim.Herkes çıkarken küfür ederek çıktı.10 Üstünden 4,5 bence ayrıca komik değil macera filmi yapmış resmen...Azcık daha küfür eklenebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 5 Aralık 2008; 19:31:33 >

• Hacı GORA hala sinemalarda mı
  • Anla işte bilerek yazdım.Çünkü Hiç hakketmedi.Gora'nın 2. filmi olmayı
  • Kafa buluyosun galiba ? küfür az ne demek ya ? küfürlü oluncamı güzel oluyor
  • senin mizah anlayışın küfür üzerine kurulu olduğu için ince esprileri idrak edememen normal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Kafa buluyosun galiba ? küfür az ne demek ya ? küfürlü oluncamı güzel oluyor

Ne alaka azcık daha Kabaca olmalıydı,film bence sonuçta aşk filmi izlemiyoruz.2 Espriyle gülelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

senin mizah anlayışın küfür üzerine kurulu olduğu için ince esprileri idrak edememen normal...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kemal Sunalda ivedik tarzı küfür etmiyordu.Hababamda hiç küfür yoktu.Espri zeka meselesi.Küfüre gülüceksen msn alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Kafa buluyosun galiba ? küfür az ne demek ya ? küfürlü oluncamı güzel oluyor

Ne alaka azcık daha Kabaca olmalıydı,film bence sonuçta aşk filmi izlemiyoruz.2 Espriyle gülelim.

Şu küfür insanları ne kadar mutlu ediyo ya

• quote:

senin mizah anlayışın küfür üzerine kurulu olduğu için ince esprileri idrak edememen normal...

Klavyeme tercüman oldun.
  • Espri küfürsüz daha güzel...

• şahsa edilse kafa göz dalarız filmde edilince gülüoruz
    tabi küfürlü film beklemekde çok garip küfür olsada gülsek garip

wala buna çok güldüm işte demekki küfürsüzde gülünebiliniyormuş en iyi örnek sensin konu sahibi saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 5 Aralık 2008; 19:41:47 >
  • Üff varya olayı bütüyosunuz.Küfür derken biraz daha kabaca olsa daha güzel olurdu diye.Bazı Üyelerde paranoyaklık var.
  • quote:

+1
    Seviye ile de alakalı
  • kabaca derken emre
  • Doğru soyluyor ; kemal suna nerde küfür ederek güldürüyordu , yetenek :D
  • sonlardaki maç sahnesinde rıdvan hocanın gol olur lafı süperdi
  • ilk defa sinemaya gittiğime bu kadar çok pişman oldum..
    belirli birkaç sahnesi hariç komik yer fazla yoktu..

boşuna para vermek istemiyorsanız bu filme gitmeyin.. goraya göre çok kötü olmuş recep ivedikle karşılaştırılamaz bile..
  • Cok güzel filmdi şiddetle tavsiye ediyorum Gidilmesini
  • Sizin gibi izleyiciler yüzünden ( Sayesinde ) Recep ivedik izlenme rekorları kırdı ya . O filmde allah aşkına küfürsüz hoş bir espri varmıydı AROG izlemedim ama küfürsüz falan diyince siz daha da gitme merak'ım arttı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.