Şimdi Ara

A Discovery Of Witches (2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Matthew Goode ve Teresa Palmer, Deborah Harkness'ın A Discovery of Witches adlı kitabından uyarlanacak dizinin başrollerini üstleniyor.

• ilk bölümü seyreden var mı ben çok beğendim.
  • Lan ilk kez uzun yıllar sonra vampir,cadı,kurtadam...vb olmayan bir dizi sezonu geçirecem diyordum,bu sefer de bu diziye sardım...İlk bölüm güzeldi bakalım ne çıkacak?
  • ilk defa true blood dan sonra ergenlerin olmadığı bir vampir dizisi çıktı ve ilk defa lisede değil üniversitedeyiz.
  • dizi baya iyi başladı , bakalım umarım çizgisini bozmadan devam ederler.
  • pek takipçisi yok sanırım,ama nedense ben diziyi sevdim Teresa Palmer etkiside var tabiki ama ne bileyim sadece o değil çok fazla görsel efek yok ve biraz daha gerçekçi anlatmaya çalışıyorlar bu yüzdenmi bilemedim, The vampire diaries dan sonra böyle bir dizi izlemek değişik geldi :) 3. bölümü izledim şimdi,devam....
  • Bende bugün başladım diziye 2 bölüm izledim. Ergen vampir dizilerinden daha başarılı buldum ama düşük bütçeliymiş hissi uyandırdı bende, daha gerçekçi olması açısından efektlerden kaçındıkları için mi öyle geldi bilemiyorum ama izlenmeye değer. İngiltere'deki o tarihi yapıları görmek için bile izlerim, zaten ilk sezonda 8 bölümden oluşuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEST OF 2015
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk 3 bölümü izledim beğendim.İzlenecek bir dizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 30 Eylül 2018; 3:19:4 >
  • Teresa'yı unuttun.
  • bu iblislerin olayı ne bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

bu iblislerin olayı ne bilen var mı
    4. bölümü şimdi bitirdim, o iblislerin olayı bende çözemedim daha doğrusu direk ileri alıyom zencileri gösterince :) pek onlarda önemsemiyorlar iblisleri bende ilerde belki daha güzel gelirler:) şimdi
    o son sahne neydi öyle ya diana efsane gerçekten ağlayınca yağmur yağıyor zevke gelince parlıyor ne değişik karı çıktı , hekezin hayran kaldığı kadar var güçleri, ki daha kontrol etmesini bile bilmiyor :) o cemaat saçmalığına karşı gelicekler belliki kafa tutacaklar klasik aşk hikayesi ama yinede hoşuma gitti,cemaatdaki yaşlı dayı başa geçmek istiyor heralde,o cemaat kısmı çok kötü yapmışlar gerçekten orayı beğenmedim.
    kitabını okuyan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 6 Ekim 2018; 20:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teresa Palmer gerçekten süper kadınya, baktım biraz hocamda evli çocuklu vs biri ama,gözleri ateş ediyor resmen o nedir yaw, o gözler ile bakıp etkileyemeyeceği erkek çok azdır
  • Herkes diziden daha çok Terasa Palmer'ı konuşuyor. Gayette normal. Avustralya'dan ne güzellikler çıkıyor ya.. Teresa Palmer ve Margot Robbie ikisine de hastayım. Diziye gelecek olursam sadece 1. bölümünü izlemiştim. Aynı anda YOU adlı diziye'de başlamıştım. Onu güncel takip ediyorum ama bu dizi o kadar ilgimi çekmemişti. İkinci ve 3. bölümü de izleyip, devam edip etmemeye karar vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Herkes diziden daha çok Terasa Palmer'ı konuşuyor. Gayette normal. Avustralya'dan ne güzellikler çıkıyor ya.. Teresa Palmer ve Margot Robbie ikisine de hastayım. Diziye gelecek olursam sadece 1. bölümünü izlemiştim. Aynı anda YOU adlı diziye'de başlamıştım. Onu güncel takip ediyorum ama bu dizi o kadar ilgimi çekmemişti. İkinci ve 3. bölümü de izleyip, devam edip etmemeye karar vereceğim.
    konu kadın muhabbetine döndün iyice ama Margot Robbie The Wolf of Wall Street filminde efsaneydi gerçekten

• vıcık vıcık cadı vampir aşkını pompalıcaklar.daha 2.bölümde baydı resmen.
    sokayım aşkınıza sizin olmasa olmuyor şeyttimin yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

vıcık vıcık cadı vampir aşkını pompalıcaklar.daha 2.bölümde baydı resmen.
    sokayım aşkınıza sizin olmasa olmuyor şeyttimin yerinde.
    türk dizilerine çevirdiler işi iyice gerçekten
  • umarım teresa yı bu sezon vampir yaparlarda 5 sezon boyunca eleman a benide ölümsüz yap diye yalvarmaz. bazı şeyleri uzatmadan aşmak lazım.
  • 5.bölüm
    son dk ya kadar çok sakin geçti her zamanki gibi, son dkda diana yı kaçırdı biri, sanırım iblisti kanatları var çünkü, bakalım...
  • 6. bölüm itibariyle güzel gidiyor fena değil ama hala yan karakterlerin diziye kattıkları çok az, kim kimdir necidir açıklamaları lazım, sezon bitecek nerdeyse ama tek olayla bölüm geçiyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezonluk onay gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.