Şimdi Ara

9binde getz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model eski pandami 43 binde almistim yilda 5 bin yapmis buda yilda 2000 yapmis olabilir yani. Yalniz istanbulda olmasi dusundurucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşündürücü olan fiyatıda diger getzlere göre iyi
  • Haciz çıkması olup, aracı gıcır gıcır yıkamış olabilirler. Ama km orijinal olabilir, zaten anlaşılır 9 bin km de araç. Yalan söyleyeceklerini sanmam.
  • Hocam lastiklerie bakıp kmyi anlayabilirsiniz.
    Lastikler orjinal ve dislisi yerindeyse km dogrudur

• kimse kusura bakmasın ama araba işi olduğunda istanbul, izmit, bursa ve doğu illerinden bir adım geride duruyorum. nedeni ise daha önceki araç deneyimlerimde istanbul beni hiç güldürmedi. diğerleride onlardan farksız, tabii istisnalar vardır ama genel deneyim bu şekilde.

ayrıca araç 9814de yani 10 binde ama 10 bin bile 6 yaşındakı araba için gayet iyi. hatta fazla iyi. ve fiyatıda diğerlerine göre makul demiş konu açan arkadaş. ilan yeri de istanbul/fatih.

aklımdaki km düşürme ihtimali hariç düşünceler şunlar;

ya bu araç uzun süre pert yatmış beklemiş,

yada herhangi bir nedenden dolayı binilemeden beklemiş. (fiyata göre pek hayırlı bir nedene benzemiyor)
  • Gökhan Çetin kullanıcısına yanıt
    Aracın direksiyon simitine bak birde vites topuzuna. Yıpranma varsa eğer km ile oynanmıştır. Yerinde görmek gerek yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis..
    12 yıl önce açıldı
    palio speedgear
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 model polo muzu 32000 km. de sattık. Babam sıfır almıştı ve sadece hafta sonları kullanmıştık. Bu kadar düşük km. li aracın km. si ile oynanmamışsa uzun süre yatmış olması lazım.
  • Km gerçek olabilir.. Direksiyonundaki hafif parlama hariç araçta sıfır havası var..

Benimki de 7.800 km'de, o yüzden bu km'deki bir hyundainin nasıl görünmesi gerektiğini iyi biliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki kaç modeldi o kadar otopark konusunda yazanlardan biriydiniz galiba emin değilim ama her halde çok yer geziyorsunuz o nedenle o kadar yakınıyorsunuz sanmıştım.
    Getz km doğrudur emekli birine ait olunca normal.Eniştemi babasının arabası sene 2010'du galiba 2000 model Astra 20.000kmydi.Çünkü sadece uzun yolda birde şehiriçi yakın yerlere gitmekte kullanılmış.
    Ya da evin 2. aracıda olabilir araç ya da ev hanımı aracıdır ondan böyledir.
  • onu bunu geçte bu aracın benzinlisine binmek nekadar mantıklı ortalama tüketim 8 - 8.5 dizel olsa neyse diyecem ondada aracın yol tutuşu iyi değil hyundai de dizel motor süper benzinli motor bir facia devir dizel devri gökhan elinde patlar araç
  • Arac cok temiz. Bence orjinal

• 1,4 motorun acımasızca benzin içtiğini hazin şekilde gösteren bir araç. 8,5 litreyi aşağı düşürmek çok zor.

1,9 t4 200 bg s40 gibi yakıyor mubarek. Ama t4 en azından hakkını veriyor. tavsiye etmiyorum hocam. dizelini bulursanız alın ama benzinlisine yaklaşmayın.
  • 2001 yılında 75 model opeli aldığımda 70 bin km deydi. sahibi öldüğü için aracı yaklaşık 12 13 sene kullanan olmamış kütüklerin üstüne çıkarmışlar duruyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam sizinki kaç modeldi o kadar otopark konusunda yazanlardan biriydiniz galiba emin değilim ama her halde çok yer geziyorsunuz o nedenle o kadar yakınıyorsunuz sanmıştım.
    Getz km doğrudur emekli birine ait olunca normal.Eniştemi babasının arabası sene 2010'du galiba 2000 model Astra 20.000kmydi.Çünkü sadece uzun yolda birde şehiriçi yakın yerlere gitmekte kullanılmış.
    Ya da evin 2. aracıda olabilir araç ya da ev hanımı aracıdır ondan böyledir.

2010 model..
    hep şehir içinde yakın yerlere gittiğim için km yükselmedi.. genelde 2-3-4-5 kilometrelik yerler..

ilandaki araç da böyle olabilir..

• Bir getz kullanıcısı olarak
    araç orjinal ve temiz
    tabıkı yakından görmek gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.