Şimdi Ara

99 Corsa 82binde Sizce Nasıl Tercih ?Bilenler Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 105oo civarında diyor.Sanırım 10bine hatta altına düşebilirim.
    Araç 82binde benzinli 1.4 ve 50 yaşlarında bi amcamınmış.Arkadaşın dediği kadarıyla servis bakımlıymış .
    Sizce nasıl arkadaşlar degerlendireyim mi.

Ben aslında 2000-01 clio rna ,rn bakıyordum ama bu iyi gibi geldi.. Yakıt ve sorunsuzluk açısından beni üzer mi acaba ?

Zaten çok yakarsa tüp taktırmayı düşünüyorum ...Tüple yakıdı ne olur acaba ..Kafam cok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 18 Şubat 2010; 17:39:20 >

• eğer doğru ise kaçırma derim
  • biraz daha detay versen iyi olurmuş...

kaza vs durumu, 1.2/1.4, GLS?
    klima?

ama fiyat fena değil gib!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trike

biraz daha detay versen iyi olurmuş...

klima?

Heyecandan 1.4 yazdığımı sanıyordum.
    Araç ile ilgili klima ve vize bilgilerim yok ama arkadaş temiz olduğunu söyledi.Klima da benim için önemli degil aslında ama aksesuar aksesuardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

klima?

Araç ile ilgili klima ve vize bilgilerim yok ama arkadaş temiz olduğunu söyledi.Klima da benim için önemli degil aslında ama aksesuar aksesuardır.

1.4 ise yap pazarığını al gitsin...
    temiz araçsa seni üzmez nasılsa...

ama İzmir'desin sanırım, klima olması büyük avantaj olur...

• quote:

quote:

quote:

klima?

1.4 ise yap pazarığını al gitsin...
    temiz araçsa seni üzmez nasılsa...

ama İzmir'desin sanırım, klima olması büyük avantaj olur...

Zaten corsaların satılma sebebi genelde büyütme amaçlı oluyor zamanla kücük geliyor ..Ben bi kaç sene daha bekar olacagımdan sorun yok yani tek sorun kücük olması olsun. Yakıdı falan nasıldır acaba

• Cliolarda klima olmuyor muydu? Bence 2000 veya bulabilirsen daha üstü cliolara bak derim ama hani servis bakımlıysa KMside iyi araç temizse al yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Cliolarda klima olmuyor muydu? Bence 2000 veya bulabilirsen daha üstü cliolara bak derim ama hani servis bakımlıysa KMside iyi araç temizse al yani

Clio değil, 99 model cillop gibim, Corsa deyorlar.
  • 1.2 gls yok zaten arkadaşlar.
    Alın derim güzel araçtır. Bende 1.2 Swing var oda satılık işte bende araziye giricek bir araç bakıyorum ondan satıyorum. Gidişide gayet güzeldir. Videolarım var 1-2 tane ama koyarsam forum tepeme biner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

1.2 gls yok zaten arkadaşlar.
    Alın derim güzel araçtır. Bende 1.2 Swing var oda satılık işte bende araziye giricek bir araç bakıyorum ondan satıyorum. Gidişide gayet güzeldir. Videolarım var 1-2 tane ama koyarsam forum tepeme biner.

aga senin corsa gözüne vectra görünüyor galiba...

rakamı görünce korktum, uçuklamazsak iyidir

• quote:

quote:

1.2 gls yok zaten arkadaşlar.

aga senin corsa gözüne vectra görünüyor galiba...

rakamı görünce korktum, uçuklamazsak iyidir

Arkadaşın dediği gibi biraz abartmışınız sanki :S ama o videoları siz bana özelden yollayın bakayım

quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Cliolarda klima olmuyor muydu? Bence 2000 veya bulabilirsen daha üstü cliolara bak derim ama hani servis bakımlıysa KMside iyi araç temizse al yani

Clio değil, 99 model cillop gibim, Corsa deyorlar.

Anlam kavramaşası olmuş sanırım .:)

• Nalet olsun ya böyle işe ...
    Arkadaş bana soylediğinde 105oo dedi demişti..

Neyse gittim arabayı görmeye iyi güzel hoştu gercekten orijinal kmsinde 20 binde doktor bayandan almış o da fazla sürmemiş ,arabayı sürdüm iyi gibiydi 1.4 swingmiş ..

Neyse amcam arkadaş fiyatı soyledikten sonra ses gelmeyince gittim trigel seti rot başları falan filan degiştirdim dedi .. Yani sorar insan ne kadar yükselir fiyat kaç diye sordugumda ağız değiştirip 12ooo dedi
    1.4 swing 99 mod benzinli eder mi bu fiyatı neyse etse bile ben vermem
    Şimdi gel 9a vereyim dese gitmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 21 Şubat 2010; 19:21:05 >

• Fiyat fazla farkındayımda tabiki pazarlık payı var. Zaten fiyatı aşağı çektim. 12.000 verdiler düşünüyorum bakalım versem mi diye.

Hayal kırıklığına uğramışsınız sanırım. Geçmiş olsun. Parçası pahalıdır hazırlıklı olsaydınız.
    Videoları atarım bi ara şuan kendi bilgisayarımda değilim.
  • Arabayı sürdüm hoşumada gitti ya Debriyajı pamuk gibi geldi broadwayden sonra
    quote:

Fiyat fazla farkındayımda tabiki pazarlık payı var. Zaten fiyatı aşağı çektim. 12.000 verdiler düşünüyorum bakalım versem mi diye.

Hayal kırıklığına uğramışsınız sanırım. Geçmiş olsun. Parçası pahalıdır hazırlıklı olsaydınız.

Ya orj olup parcası ucuz olan görmedim .Senin yerinde olsaydım hemen satardım ama şunu soyleyeyim tekrar araba almak cok sinir bozucu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PIERzig -- 21 Şubat 2010; 20:30:48 >

• quote:

Arabayı sürdüm hoşumada gitti ya Debriyajı pamuk gibi geldi broadwayden sonra
    quote:

Fiyat fazla farkındayımda tabiki pazarlık payı var. Zaten fiyatı aşağı çektim. 12.000 verdiler düşünüyorum bakalım versem mi diye.

Ya orj olup parcası ucuz olan görmedim .Senin yerinde olsaydım hemen satardım ama şunu soyleyeyim tekrar araba almak cok sinir bozucu oluyor

Tekrar araba almak evet sinir bozucu. Hele biraz titizseniz gerçekten zor oluyor. Bende Doğan SLX kıstırdım bir tane ona bakıcam yarın.
    Corsa'yı da 12.000'e bırakıcam galiba.

• Amca naptın yaaa oldu mu bu

@Ac Schnitzer.
    Doğan SLX kaç model. 2002'ye kadar var galiba onlardan. 12.000 TL'yi Doğan'a yatırmayı düşünmüyosunuz değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.