Şimdi Ara

99'a sıfır Golf 105'e Megane ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Citroën C-elyseé aracımı satmış bulunmaktayım önceki aracımdan artan parayı denkleştirince 100 binim var gibi bende ev sahibi olmak isterdim ama 2015'te 70'e alınan Passat şu an 100-105 arası gidiyor bende kâr etmek için araç almak istiyorum.

VW Golf'ler aşırı pahalı ve yeni VW modellerine ön yargım var kullanıcılarını hiç sevmem Golf forumları yüzünden eski JNG90 hesabımda çok ban yemişliğim vardır eski hesabımı kapatmasaydım keşke forumdakilere kızıp kapattım.

İkinci el VW almakla uğraşamam adamlardaki ego Porsche kullanıcılarında yok 500 lira inmiyorlar tamam araban kıymetli ikinci eli iyi ama 100 bin liralık arabada 500 lira inmeyince bende almam arabanı bunlarla konuşup sinir hastası olmamak için herkes gidip sıfır VW alıyor yoksa 7 bin küsur Passat satılmazdı 4 ayda.

Liste fiyatı 109 olan aracı 99'a bıraktılar gümüş renk Golf 2.ayda gelmiş dediler Doğuş indirim yapmazdın ne oldu.

Megane Sedan komşumun aracı dizel otomatik İcon 37 bin km de 1 parça boyası var 1 değişeni var hasar kaydı yok dedi 105 istiyor gırtlak dolu araç cam tavan bile var farlarına hastayım.

Bir anda karar vermek istemiyorum alacağım araç ikinci elde kesinlikle kâr etmeli ev almaya niyetlendim ama param yetmiyor kredi ile birleştirince en az alacağım araç 15 bin kâr etmeli bu yüzden Golf kriterlerime uyuyor ama VW donanım konusunda berbat 2011 C4'teki donanımların çoğu Golf'lerde hâlen yok .

İkinci eli güçlü Civic var yeni kasa sorunlu bir araç Corolla vs. ye bulaşmak istemiyorum Megane kâr etmemiş ama kâr edecek gibi duruyor hata yapmamam lâzım Astra fln da derken başım dönüyor ne yapmam lazım Megane'ı 100'e bırakır zorlasam.

70-80 bandında prim yapacak araç yok zaten kâr edilmiş araçlar bana hem görünüm ve kalite itibariyle kesecek ve değer kazanacak bir araç lâzım Fiat Egea'ya bile baktım o kar etmiyor maalesef 3 yıldır fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle söyliyim 5 bin kar ettim dediğin aracı atıyorum 50 bine sattınız. Yeni araç almak için üzerine 50 bin daha koyduğunuzun ve hala kar etmediğinizin farkına varın. Golfü 100 e alsan, 2 sene sonra 110 a satsan o golfün yenisi 200 bin tl.yi geçmiş olacak ve 10 bin tl. kar ettim sayacaksın. Artı otomobil bu, yapacağın masraflar cabası. Madem param durduğu yerde değerlensin istiyorsun altına euroya felan yatır ...
  • İkinci elde zarar etmeyeyim diyip 37bin km de boyalı megabe almak istiyorsunuz. Bende vw sevmem fakat 99bine sıfır golf bulduysanız alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 11 Mayıs 2018; 22:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "bende kâr etmek için araç almak istiyorum"

Araç alıp kâr edebileceğinizi düşünüyorsunuz yani ?
  • Malum piyasada ki marka algısından dolayı,Golf çok daha ağır basmakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

"bende kâr etmek için araç almak istiyorum"

Hocam C-elyseé'den 5 bin lira kâr ettim araç daha çok yatırım olarak görülüyor son yıllarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

"bende kâr etmek için araç almak istiyorum"

Hocam C-elyseé'den 5 bin lira kâr ettim araç daha çok yatırım olarak görülüyor son yıllarda.

• Golf 1.0 TSI Midline mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 12 Mayıs 2018; 0:9:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Alıntıları Göster
    C elysee'i aldığınızda sıfır bir c segmenti araç kaç paraydı, şimdi kaç para ?
  • Yakıttan yana sıkıntın yoksa Civic al kardeş kafan rahat etsin. Ne hatası varmış ayrıca ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl olmuş 2018 hala araba alıp kâr ettiğini düşünenler var

• Hocam o aracı kaç bin dolara almıştınız hesaplayın bir de kaç bin dolara sattığınızı hesaplayın ettiğiniz karı görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 11 Mayıs 2018; 23:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Hocam o aracı kaç bin dolara almıştınız hesaplayın bir de kaç bin dolara sattığınızı hesaplayın ettiğiniz karı görün
    Hocam zarardan kâr diyelim o zaman.

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Sadece rakam olarak 5 bin fazlaya sattınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Malum piyasada ki marka algısından dolayı,Golf çok daha ağır basmakta.
    Kâr etmesi önemli hocam.

• Megane iyi ama o Megane sizin komşunun Megane değil golfü alın siz

• Hiç tereddütsüz golfü alınız.
  • Şöyle söyliyim 5 bin kar ettim dediğin aracı atıyorum 50 bine sattınız. Yeni araç almak için üzerine 50 bin daha koyduğunuzun ve hala kar etmediğinizin farkına varın. Golfü 100 e alsan, 2 sene sonra 110 a satsan o golfün yenisi 200 bin tl.yi geçmiş olacak ve 10 bin tl. kar ettim sayacaksın. Artı otomobil bu, yapacağın masraflar cabası. Madem param durduğu yerde değerlensin istiyorsun altına euroya felan yatır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 11 Mayıs 2018; 23:38:8 >
  • Faize yatır faize haram demezsen 14- 14.5 veriyor bankalar

• 2014 de 175 bine aldığım ev şuan 325 bin oldu alabiliyorsanız ev alın.

• 99a midline golfün reelde zarar etmeme şansı yok.
    2017 comfort 90a alınabiliyor çünkü. 6 bin kmde 89a alabiliyordum geçen ay. Ek sürüş ve ışık paketli idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.