Şimdi Ara

9800GTX+ vs. 4850 hangisini alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradaki fiyat farkı önemli degil sessiz ve stabil oyun oynatsın performansı iyi olsun isitorum sizce hangisini almalıyım?

• 4850
  • 4850

biraz daha sabreder para bulursan 4870 şu anda ideal ve favorim
  • Senin 9800GTX+ alacağın gün gibi ortada...
    Dolayısı ile bu soru biraz fuzuli kaçıyor...
  • 9800GTX+ daha stabil olacaktır... Daha sessizdir... Daha performanssızdır....Daha pahalıdır...
  • 9800gtx+ sparkleden baska bulamadım bilen gören varmıdır? baska marlarda? sparkel kötü demiorum 8800gts 320mb calibresini 1sene kullanmıstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

9800gtx+ sparkleden baska bulamadım bilen gören varmıdır? baska marlarda? sparkel kötü demiorum 8800gts 320mb calibresini 1sene kullanmıstım

Sparkle GTX+ lara bulaşma. 9800GTX leri overclock yapıp göz boyuyorlarmış. Gerçek 9800GTX+ sanırım MSIlarda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

quote:

9800gtx+ sparkleden baska bulamadım bilen gören varmıdır? baska marlarda? sparkel kötü demiorum 8800gts 320mb calibresini 1sene kullanmıstım

Sparkle GTX+ lara bulaşma. 9800GTX leri overclock yapıp göz boyuyorlarmış. Gerçek 9800GTX+ sanırım MSIlarda var...

iyide 0.65nm degilmi 9800gtx ler? 9800gtx+ larda 0.55nm aldıgımda öle bisey cıkmıs olsa varya ithalatcıya untamıcaygı bir dava acarım zengin olurum

• özel sogutuculu hd4850 alın hiç olmassa + + +++ fln 55nm mi 65 nmi die soru olmaz aklında ve daha guzel oyun oynarsın aa da fln cortlamaz
  • Fiyat sorun degilse msi 9800gtx+ oc edition al derim 229$ + kdv
  • HIS 4850 Iceq4 Turbo veya MSI 9800GTX+ iyi bir seçim olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: High Vision

Fiyat sorun degilse msi 9800gtx+ oc edition al derim 229$ + kdv

+1

• quote:

haa
    nerden bulurum bu kartı satılıormu geldimi Türkiyeye?
  • quote:

iyide 0.65nm degilmi 9800gtx ler? 9800gtx+ larda 0.55nm aldıgımda öle bisey cıkmıs olsa varya ithalatcıya untamıcaygı bir dava acarım zengin olurum

1- Türkiye'de ki hiç bir tazminat davası kişiyi zengin edemez!
    2- Ayrıca dava açacağın miktarın belli bir oranını maliyeye yatırman gerek!

Kısaca burası Amerika değil. Hiç bir tazminat, kişiyi eski yaşam kalitesinin çok üzerine çıkaramaz!!

Edit: Zaten ben biliyordum 9800GTX+ alacağını, yeşillik olsun diye konu açıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 10 Eylül 2008; 16:17:52 >

• biri digerini aratmıcak iki kart denebilir ama ben yinede his 4850 icq4 turbox alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Kısaca burası Amerika değil. Hiç bir tazminat, kişiyi eski yaşam kalitesinin çok üzerine çıkaramaz!!

Edit: Zaten ben biliyordum 9800GTX+ alacağını, yeşillik olsun diye konu açıyorsunuz.

yanlışlıkla kolu kesilen kıza 30-40 milyar tazminat veriyolar sen mahmeke,avukat parasını geri çıkarsan süper olur

• quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

biri digerini aratmıcak iki kart denebilir ama ben yinede his 4850 icq4 turbox alırdım

Turbo - X yok Türkiye'de... Yalnızca Turbo var...
  • quote:

quote:

haa
    nerden bulurum bu kartı satılıormu geldimi Türkiyeye?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3679 , stoklarda vardı fakat tükenmiş ancak siparis verip getirtebilirsin (ki zaten getireceklerdr )

• quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

yanlışlıkla kolu kesilen kıza 30-40 milyar tazminat veriyolar sen mahmeke,avukat parasını geri çıkarsan süper olur

E tamam işte...
    Yanlışlıkla kolu kesilen kızın, iş kazası geçiren bir işçinin alacağı tazminat ancak hayatının geri kalanını belki biraz daha iyi şartlarda geçirmesini sağlayacak kadardır...

Ancak Amerika'da hırsızlık yapmak için girdiği bir evin garajında 3 gün mahsur kalan hırsız, ev sahiplerine tazminat davası açarak 3 milyon $ tazminat alabiliyor... (3 gün köpek maması ve yağmur suyu ile beslenmek zorunda kaldığı için psikolojik bunalıma girmiş)

Bir alışveriş mağazasında döşemeler son derece cilali ve temiz olunca kaymaya müsait oluyor ve bu mağazada alışveriş yapan müşterinin biri kayarak ayağını kırıyor... Açtığı davada da 7 mlyon $ tazminat kazanıyor...

Türkiye de bunları asla göreyiz...

• Bu kaçıncı konu yahu, insan hiç bi bakmaz, hiç mi araştırmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.