Şimdi Ara

9800 orjinal batarya nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde başlıktaki gibi 9800 touch var. orjinal batarya almak istiyorum. ama internette ne hikmetse 10 lirayada orjinal var 90 lirayada 60 lirayada. boy boy seç beğen al.

diyeceksinizki 90 liralık tabikide orjinaldir diye.

peki aldım diyelim orjinal olup olmadığını nerden anlıycam? 60 liralıkta orjinal olamazmı? nakia da hologram felan var diye biliyorum. peki bunda nasıl bir yol izlenmesi lazım? bilgi verirseniz sevinirim. saygılarımla...

• al 10 liraya prc gitsin. ha 90 lira vericem diyosan,100 tlye ayrıetten başka bi bberry telefon al :)
  • İllaki orjinal diyosan turkcell vs.den alıcaksın.
    Benim internet maceram pil konusunda hayırlı geçmedi sonradan gibip kadıköyden 10 liraya aldım.
    Performans açısından orjinallerle yarışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

elimde başlıktaki gibi 9800 touch var. orjinal batarya almak istiyorum. ama internette ne hikmetse 10 lirayada orjinal var 90 lirayada 60 lirayada. boy boy seç beğen al.

peki aldım diyelim orjinal olup olmadığını nerden anlıycam? 60 liralıkta orjinal olamazmı? nakia da hologram felan var diye biliyorum. peki bunda nasıl bir yol izlenmesi lazım? bilgi verirseniz sevinirim. saygılarımla...

kvk dan alabilirim istersen fatura ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

elimde başlıktaki gibi 9800 touch var. orjinal batarya almak istiyorum. ama internette ne hikmetse 10 lirayada orjinal var 90 lirayada 60 lirayada. boy boy seç beğen al.

kvk dan teleserviceden al garanti orjinaldir zaten:)
  • Bazı bataryaların üzerinde üretici firmaya ait hologram bulunuyor ordan anlayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.