Şimdi Ara

98-00 Civic'mi 2001 Makyajlı Civic'mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-varsa-boylesi-kacirma-orjinaaaaallllllll-131174986/detay/

şu araçla ilgileniyorum, fakat makyajlı kasalar neden 2-3 bin daha pahalı onu öğrenmek istiyorum.

makyajlı kasanın fazlalığı benim bildiğim; sis farları ve kol dayama, birazda ön farlar değişik herhalde. başka bir makyajı varmı onu merak ediyorum.

iki araçta 120 beygir değil mi? bazıları makyajlı 2001 kasalara 126 beygir yazmışlar. acaba makyajlı olanlar orjinal olarak 6 bg fazla mı?

Civic'in 98-2001 kasalarını kullanmış arkadaşlar varsa yanıtlarsa sevinirim. teşekkürler

• bence makyajli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

bence makyajli.

neye dayanarak makyajlı dediğinizi de bilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

bence makyajli.

neye dayanarak makyajlı dediğinizi de bilsek.

Bilmiyorum valla devir gosteris devri ama forumda bilgili arkadaslar vardir.

• bizde 2002 civic vardı memnunduk yani ama bunu bilmiyorum farkı nedir biz de alırken bunlara da bakıyorduk ama makyajlı nasip oldu işte
    edit : fiyat fazla hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakaydin -- 14 Eylül 2013; 11:40:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

bizde 2002 civic vardı memnunduk yani ama bunu bilmiyorum farkı nedir biz de alırken bunlara da bakıyorduk ama makyajlı nasip oldu işte
    edit : fiyat fazla hocam

2002 bir üst kasa oluyor sanırım.
  • Makyajlı kasada dediğiniz gibi farklar var,bg farkı falan yok.Fiyat farkının olması güvenlik paket olup olmaması ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 24 bin'e 2003 model civicler var bu araba çok pahalı.

• hocam bizde civic seviyoruz ancak bu arabaya ben olsam bu kadar para vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.professor
    .

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35
    .
    beyler fiyatı tartışmaya gerek yok , daha pazarlık edilmedi zaten ama.. direk bu fiyattan zaten alacak değiliz

bu kasayı bilenler ve sevenler alıyor

ben 93 corolla gli kullandım 14.750ye, 95 corolla xei 13,500e, 98 corolla gli special 18,250'e sattım.

bütün alım satımlarımda üzerine kâr bile ettim. 300 veya 600 arası üzerine koyarak sattım. bu sefer honda civic denemek istiyorum, toyota kadar sağlam ve sorunsuz olduğunu bildiğimden. corolla 114 bg ile çok çok memnundum, şimdi civic 120 bg motor ve sorunsuz bir araç, ondan bu aracı tercih etmek istiyorum.

1.4 dizel 207de benim gözümde para etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 14 Eylül 2013; 12:27:16 >

• japoncu adamın hali başka

japon alan insanlar kolay kolay vazgeçemiyor. çok tanıdığım var sizin gibi

2001'lerin yarısı eski yarısı yeni seri. ilandaki 120'lik civic tipik japon aracı; motor olarak son derece sağlam araçtır.

2001'in ikinci yarısı olan yeni seriler v-tec 110 hp'dir yakıt tüketimi daha iyidir. şaft tüneli yoktur arka koltukları rahattır.

ayrıca 120'likler 143nm torka sahipken 110'luklar 152nm torka sahip. beygir gücü yanıltmasın, yeniler daha seridir.

bence imkan varsa makyajlı almak daha iyi. illaki izolasyonu yürüyen aksamı vs vs baştan aşağı yenilenmiş bir biçimde eskisinden önde, daha gelişmiş olacaktır.
  • makyajlı kasanın tek farkı ön görünümü biraz değişik her makyajlıda sis farı yok kol dayama yok onları sonradan taktırmışlardır
  • yuh fiyatlara bak allah aşkına o arabaya 15 den fazla verilmez ya :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-arac-arayana-boya-degisen-yok-full-orjinal-mondeo-137446390/detay

ben olsam böyle birşey bakardım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 14 Eylül 2013; 14:50:50 >
  • Benim daha çok V-Tech II ler hoşuma gidiyor ancak fiyatları çok pahalı. O parayı verene kadar FD6 daha iyi diyen çok.. ies lerde çok güzel. 2 sene önce alıcaktık. Bir tane buldum aracı gösterttik araç hoşaf gibi olmuş. Tamirci bunun daha orjinalini bulun öyle alın dedi ama fiyatlar hem pahalı hemde kmleri çok.. Bu ies lerde hoşuma giden şey marş motoru böyle kişneyerek çalışıyor ya beni o ses tav ediyor Ama tavsiyem bu paraları verene kadar biraz daha verin v tech 2 alın
  • Motor mekanik zart zurt herşey aynı araç 120 beygir fazla yazanlar bi halt bilmediklerinden yada yalan söylüyorlar.

Dış görünüşte bir iki farklılık var onlarda istersen makyajlı kendin yaparsın.
    Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

yuh fiyatlara bak allah aşkına o arabaya 15 den fazla verilmez ya :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-arac-arayana-boya-degisen-yok-full-orjinal-mondeo-137446390/detay

ben olsam böyle birşey bakardım ..

+1907

• Ne vtecmiş abi anlamıyorum. 2004te corolla ile civic arasında kaldık civic daha ucuzdu, performansı daha düşüktü, şimdi ikinci ellerine bakıyorum vtec diye 2004-2005 arabalarına 30 civarı fiyatlar koyuyorlar ve anında satılıyor.
    O zamanki toyotanın vvt-i'si daha iyi bir performans sağlıyor. Ne isimmiş arkadaş ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Ne vtecmiş abi anlamıyorum. 2004te corolla ile civic arasında kaldık civic daha ucuzdu, performansı daha düşüktü, şimdi ikinci ellerine bakıyorum vtec diye 2004-2005 arabalarına 30 civarı fiyatlar koyuyorlar ve anında satılıyor.
    O zamanki toyotanın vvt-i'si daha iyi bir performans sağlıyor. Ne isimmiş arkadaş ya.

vtec performansı vvti dan daha iyi. 9.3 saniye 0-100 hızlanması var.

civic vtec ayrıca o dönemde sınıfının en az yakan, en hızlı ve en geniş aracı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Ne vtecmiş abi anlamıyorum. 2004te corolla ile civic arasında kaldık civic daha ucuzdu, performansı daha düşüktü, şimdi ikinci ellerine bakıyorum vtec diye 2004-2005 arabalarına 30 civarı fiyatlar koyuyorlar ve anında satılıyor.

vtec performansı vvti dan daha iyi. 9.3 saniye 0-100 hızlanması var.

civic vtec ayrıca o dönemde sınıfının en az yakan, en hızlı ve en geniş aracı...

2004 corolla daha genişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

98 civic hb aldim bu ayin basinda sorun varsa cevaplayabilirim. Fakat sizin gosterdiginiz ilanda direksiyona iyi bakin galiba airbag acilmis aradaki renk farkli bu kadar olmamasi lazim. Kendi aracimdan biliyorum cunku.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.