Şimdi Ara

9700x vs 14700kf ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 13700kfyi cok sevdigim bi arkadasima verdigim icin simdi yeni bir islemci+anakart alacagim ancak z790da eli yüzü düzgün kartlar kalmamis denecek kadar az 14700kf+tomahawk wifi max mi yoksa b850 edge wifi ti+9700x mi alayim diye cok kararsizim. Sadece oyun oynaniyor ve en az 3 yil kullanirim soket vs destegi onemli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • Bu kadar yüksek bir anakart almak bana gereksiz geliyor, orta halli bir kart alınıp 7800x3d düşünülebilir veya para cepte kalır. Bunun yanısıra yeni serilerde kesinlikle Amd işlemci, Intel tercih etmek için hiçbir sebep yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

9700x vs 14700kf ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Mart 2025; 16:29:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bu kadar yüksek bir anakart almak bana gereksiz geliyor, orta halli bir kart alınıp 7800x3d düşünülebilir veya para cepte kalır. Bunun yanısıra yeni serilerde kesinlikle Amd işlemci, Intel tercih etmek için hiçbir sebep yok.

Anakarttan ne aranıldığına bağlı olarak değişir. Ben Wifi-Bluetoothsuz anakart almam örneğin. Faz yapısının önemi, kendini soğutma kapasitesi vs derken fiyat uçuyor zaten.

Ben 9700x alırım. 14700kf çok enerji tüketiyor ve soğumuyor.

bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • millet şu an 7800x3d yerine dahi 9700x tercih ediyor.

9700x alınır .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.