|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastaxs -- 21 Nisan 2025; 21:34:24 > |
|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pastaxs -- 21 Nisan 2025; 21:34:24 > |
|
![]() What? evet ryzen al da o bütçeyle nasıl olacak? 40 küsür karta 23 işlemci 10 küsür anakart derken bence sen bi düşün hesap kitap yap da gel. ne oynayacaksın monitör olacak mı çöznürlük ne böyle olmaz ki bana 2025 araba tavsiye edin der gibi gelmişsin. |
| _____________________________ |
|
Monitörüm var onlar dışında bütçe yeter diye düşündüm dediğim gibi duruma göre bütçeyi biraz arttırabilirim. |
|
Öneri için çok teşekkürler baya iyi gözüküyor. Anakartlar arasında çok fiyat farkı var ucuz olan ile pahalı arasında ne gibi farklar var anakarttan hiç anlamıyorum.Bide kasayı akvaryum model düşündüm görünüş için bilgiğiniz iyi bi marka varsa önerir misiniz? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 21 Nisan 2025; 22:32:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tamamdır. Teşekkürler. |
|
|
Corsair Vengeance RGB Pro SL 3200 2*8 / Xigmatek windpower pro Sapphire nitro+ RX 6700 XT Samsung 970 Evo 250gb / Crucial BX500 480gb Xpg invader / Sharkoon wpm Gold zero 650 watt Samsung 27" 1440p 144hz |
|
Öneri için teşekkürler. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 22 Nisan 2025; 17:4:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler dikkate alıcam. |
|