Şimdi Ara

965p mi p35 mi ???? öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 96p chipse li bir mainboard almayi düsünürken p35 le arada 20-30 €gibi bir fark oldugunu gördüm ve bir fikrinizi alöayim dedim
    yani ben
    gigabyte ds3 yada dq6
    asus p5b-e
    abit ab9 pro düsünürken bunalrin ortalama 65-80 €arasi oldugunu (NOT : ebayden ikinci el )
    asus p5k 100€
    giga ds3p 125€
    msi p35 neo-f 110€

sizce hangisi

• pardon arkadaslar euro isareti ? olarak görünmüs fiatlar euro
  • Bence yeni nesil P35 chipli bir anakart almakta fayda var. Asus P5K Deluxe olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsaray15

Bence yeni nesil P35 chipli bir anakart almakta fayda var. Asus P5K Deluxe olabilir.

• kardes ben p35 ve 965 kullandım mukemel bır hız war araslarında p35 al dq aldım bakıyorum keyfıme
  • her iki çipsette iyidir. aralarında çok fazla performans farkı olduğunu sanmıyorum. p35 in tercih sebebi bu yılın çeyreğinde veya önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen intelin yeni 45 nm işlemcilerini destekleyecek olması.

ebaydan ikinci el alsak sorunsuz geliyor mu? kargo ücreti yaklaşık ne kadar tutuyor? biraz konu dışı oldu ama merak ettim.
  • Tabiki p35 - quad işlemciler 45nm de 150 dolarları görecek!!!!........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Foxconn mu Esonic mi tercih?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 27 Haziran 2007; 3:31:15 >
  • ebayden ikinci el alirken tabiki satan kisinin profili ve güvenilirligine bakmak lazim genelde sorun cikmiyor birde ben almanya da oturuyorum o yüzden türkiyeye kargo ücreti nedir tam olarak bilemiyorum alirken icerigi iy ve tam okumak gerekiyor daha önce ne kadar cok mal satmis + kac puan almis önemli

yorumlara tesekkürler 965 chiple p35 chip arasinda sanirim büyük bir fark yok 45nm chiplere gecmek icin biraz beklerim sanirim o zaman ds3 almak en iyisi cogunlugun tercihi olarak görüküyo su anda rev 3.3 olmasi gerek sanriim 1333fsb ve 45nm destegi icin yoksa bios update lerle de diger rev. da bu destek saglanmismi

ya birde abit ab9 pro fiat olarak fena degil yani arada ds3 le 25 euro gibi bir fark söz konusu ne dersiniz tek sorunu carpan ayari yok diye okumustum

• x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 27 Haziran 2007; 3:30:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: malki35

ds3 iyi secim 45nm de kafana takılmasın bios update ile eski revizyonlarıda bu destegi veriyor bi kere donanım olarak hazır bu teknolojiye. forumda sürekli bi "45nm işlemciler için p35 alın" gibi bi durum var, tamam sonucta 965 ten sonra cıktı en az 965 kadar da iyi bi çipset ama ds3 anakartlarda bu destegi veriyor eger istenilen buysa. en son anakartın kutusunun resmini cekicem bi başlık açıp koyacam ki millet anlasın ds3 ünde 1333fsb desteginin oldugunu

ds3 ün 1333mhz desteği 22 temmuzda çıkacak olan E6x50 işlemcilerini destekliyor. Fakat p35 in desteklediği 2008 in başında çıkacak olan 45nm li işlemcilerdir. Yani ds3 2008in başında çıkacak olan işlemcileri desteklemiyor.

• x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malki35 -- 27 Haziran 2007; 3:30:41 >
  • abi ds3 ün desteklediği 1333mhz 60nm lik işlemciler(6x50) bu oluyor tıklayın
    p35 çipsetinin desteklediği 965 çipsetinin destekleyemediği ise 1333mhz 45nm likler, daha piyasaya çıkmadı 45nm üzerine çalışmalar devam ediyor Yani intel boşuna mı p35, g33, x38 çipseti çıkarıyor

• Ben olsam (ki 22 temmuzda olucam) X38 chipsetli bir anakart ve E6750 alirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.