Şimdi Ara

9600gt mi hd3870 mi? Veya 230 $ sınırında başka tavsiye varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. ekran kartı almayı düşünüyorum.

bundan önceki kartım his hd2600xt turbo idi. (crysis oynanmıyodu)

şimdi düşündüğüm alternatifler : palit 9600 gt (sonic bulamadım) 199 dolar+kdv
    his hd3870 238dolar+kdv

aradaki fiyat farkına değer mi?

bi de kartların özelliklerine bakarken arayüz olarak pcie 2,0 yazılmış. nedir bu olay. anakrtım msi k9agm3. Herhangi bir sorun olurmu?

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi execut -- 3 Nisan 2008; 17:15:01 >

• valla 3870 aldım ancak neden bilemiyorum yüzde 30 40 düşük performansta çalışıyor kendisi ancak yine de çok iyi kart.. crysis 1024 te 4*aa ve herşey yüksek detayda takılma çok çok az oldu..
  • 9600gt alacak isen 1 gb al.

3870 alacak isen bekle şimdi alma. Fiyatlar düşecek.

Hadi bakalım; çık bu işin içinden.
  • 3870 almanı öneririm
  • 3870>9600gt Sonic> 9600gt
  • 3870 almak mantıklı.Daha performanslı bir kart.Fakat bütce sıkıntıya girecekse 9600 gt de olabilir zira arkadas sadece islemciye O.c yaparak 3870 skorlarına yaklaşmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_22321625/tm.htm
  • açıkçası benim de içimden 3870 almak geçiyor ancak , bu sefer herkesten fikir alarak karar vermek istiorum.

çünkü bu güne kadar 3-4 kez ekran kartı aldım. her seferinde yanlış tercih yapmaktan sıkıldım zamanında fx5700le aldım 9550 daha iyiydi dediler. 9800 pro aldım , naaptın kardeş 6800gt alsaydınya dediler. en son hd2600xt aldım. ona kimsenin bişey demesine gerek yok. ben diyeceğimi dedim.
    uzun lafın kısası bu başlığı okuyan ve ben ekran kartından anlıyorum diyen arkadaşlardan , satıldığı yer ve fiyatıyla beraber tavsiye bekliyorum. üst sınır 230+kdv

verilen paralar az paralar değil , ben de verdiğimin tam karşılığını almak istiyoruma artık.

bu arada pciex 2,0 olayı hakkında fikri olan yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 3 Nisan 2008; 17:54:25 >
  • hd3870
  • 8800 gt diyorum bende.
  • ya 3870 al ya da karar ver ısınırsa ısınsın de en düşük 8800gt al ama başın çok ağrır.extreme kartları artık daha çok ısınıyor.bu nedenle bu konuya dikkat et derim..
  • 266+kdv ye palit 8800gt sonic var.

bu kart 9600gt den ve 3870 den ne kadar iyidir? şartlarımı çook zorlayarak bunu da düşünebilirm.

bu arada sayfa başından beri bahsettiğim tüm fiyatlar exa nın fiyatları. zira hsbc ye taksit yapan tek yer orası olduğu için ordan almak zorundayım.
  • iyi bir odel kendisi ama az dha bekle.nvidia da fiyatları düşürüyor.yani mevcut bütçen ile de alabilirsin yakında.hem iyi bir tercih olacaktır...
  • Msi 8800GT Zilent,bulamazsan Palit 8800GT Sonic,ikiside Inventus'ta 250$ fakat şuan zilent stoklarda kalmamış biraz bekleyip zilent al derim
  • bi çok sitede inceleme yazıları okumaya çalıştım. bu arada fiyatları ve kredi kartı limit durmumu gözden geçirdim.

9600gt uygun fiyatıyla beni cezbetmiş durumda. şunu da söylememde fayda var. ben bu kartı alırken önümüzdeki 1-2 yılı düşündüğüm falan yok.

yarın vize haftam sona eriyor. ve manyak gibi oyun oynamak istiyorum. bu kartla oynayacağım maksimum süre 1,5 ay. sonrası final bütünleme yaz derken önümüzdeki sene. önümüzdeki seneye kim öle kim kala

çok kafanızı şişirdim farkındayım , ama fikir almak istediğim son nokta şudur!!

düz palit 9600gt alırsam , eski kartım olan his 2600xt turbo ile gözle görülür performans artışı gösterir , bana crysis i güzel güzel oynattırır , kısacası önümüzdeki 1 buçuk ay mutlu mesut geçirtirmi? şu anda oynatamayacağı bir oyun karşıma çıkarmı?

cevaplayan arkadaşlara tekrardan teşekkürler

• 204 dolara 8800gt varken kart aramaya gerek yok...http://www.nakitsepet.com/asp/show_stock.asp?product=SF-PX88GT512D3-HP
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuks

3870 almak mantıklı.Daha performanslı bir kart.Fakat bütce sıkıntıya girecekse 9600 gt de olabilir zira arkadas sadece islemciye O.c yaparak 3870 skorlarına yaklaşmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_22321625/tm.htm

sizin 8.3 sürücülerden haberiniz yok heralde atinin performansı yükseldi bariz bi şekilde ben imzadaki sistemlen 13600 alıyorum kastırarak vista puanım da 13000
  • keşke nakit alacak imkan olsaydı şu an.
  • msi zilent yada Hıs iceq turbo derim ikiside çok güzel performaslı soğuk ve sessiz kartlar
  • Arkadaşa link vericektim ama 1 gb 9600gt bulamadım. Türkiye'ye daha gelmedi mi?

1 gb önermemin nedeni ise "Bellek Kullanımı Sorunu". 512 mb ile sorun yaşanırken 1 gb çok rahat. Çünkü dolduramıyorsun mevcut oyunlarla 1 gb'ı.

512 mb 3870'de sorun yok ama. Bellekte yer açacağı zaman çok ufak bir takılma oluyor, o kadar.

Monitörün büyük ise bunları dikkate alsan iyi olur.

Alacağın karttan inşallah memnun kalırsın.

Not: "Bellek Yönetimi" hakkında bizleri bilgilendirdiği için Tuğer'e ve uzun süreç alan testler ile konuya katkıda bulunan tüm kullanıcılara teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_20997691/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 3 Nisan 2008; 21:32:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.