Şimdi Ara

9600 Gt alıyorum Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Zotac 9600 Gt 512 Mb 256bit model için sipariş vereceğim. bunun yanında Termaltake TR2 Power 500W PSU W0093R almayı düşünüyorum. Bu model psu , bahsettiğim ekran kartı için yeterli olur mu acaba ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Bu arada sanalmarketim.com güvenilir midir acaba konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 18 Temmuz 2008; 14:49:39 >

Zotac ı kaça alacaksınız.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2252 Palit 185,00 ytl.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

o ekran kartına 400W dahi rahat yetiyor.

Teşekkür ederim hocam. Zotac 210 lira civarı. Bi sorum daha olacaktı. benim kasam micro atx. Bu psu benim kasamda çalışır mı acaba standartlarında bi uyuşmazlık olmaz inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 18 Temmuz 2008; 15:17:09 >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99593895/tm.htm]▓▓►Xiaomi Mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor1907

quote:

Teşekkür ederim hocam. Zotac 210 lira civarı. Bi sorum daha olacaktı. benim kasam micro atx. Bu psu benim kasamda çalışır mı acaba standartlarında bi uyuşmazlık olmaz inş...

42cm lik kasamla ben sınırdayım mesela ilk taktıgımda sıgmamıstı hd yuvasına kadar geliyo bu nedenle hd yi bir alt yuvaya takmak zorunda kalmıstım ve sata lardan birini de kırmıstım benim kasa o kadar küçük ki anakart bana cok büyük geliyo yani anlıcan anakartın yanında hiç boşluk benim kasada sen de anca sıgıdırırsın heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 18 Temmuz 2008; 15:26:53 >
    Creative Inspire M5300 5.1 75W || Intel Core 2 Quad Q9400 Coolermaster CPU Fan || Asus P5Q Deluxe || Samsung 2x2GB 1066MHZ || MSI 9600GT OC V127 Red Cool || Coolermaster Real Power M520 || LG Flatron W2234S-BN 22'' || Seagate 320GB SATA2 16MB NCQ || Kingston 240GB HyperX Savage SHSS37A || Seagate 400GB SATA2 16MB NCQ Samsung 160GB SATA2 8MB || Windows 7 Ultimate 64bit Sp1|| Iphone 6 Plus 64GB

• quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

quote:

quote:

42cm lik kasamla ben sınırdayım mesela ilk taktıgımda sıgmamıstı hd yuvasına kadar geliyo bu nedenle hd yi bir alt yuvaya takmak zorunda kalmıstım ve sata lardan birini de kırmıstım benim kasa o kadar küçük ki anakart bana cok büyük geliyo yani anlıcan anakartın yanında hiç boşluk benim kasada sen de anca sıgıdırırsın heralde

Teşekkür ederim benim kastım psu kasaya uyumsuzluk çıkarırmı idi? Sanıyorum ekran kartı anlaşılmış ekran kartını bir şekilde sığdırırız artık ama önemli olan psu eğer kasaya uyumsuz değilse benim için bir sorun olmaz. tekrar teşekkür ederim.

• takılabilir psu un bir sorun olacagını düşünmüyorum
    Creative Inspire M5300 5.1 75W || Intel Core 2 Quad Q9400 Coolermaster CPU Fan || Asus P5Q Deluxe || Samsung 2x2GB 1066MHZ || MSI 9600GT OC V127 Red Cool || Coolermaster Real Power M520 || LG Flatron W2234S-BN 22'' || Seagate 320GB SATA2 16MB NCQ || Kingston 240GB HyperX Savage SHSS37A || Seagate 400GB SATA2 16MB NCQ Samsung 160GB SATA2 8MB || Windows 7 Ultimate 64bit Sp1|| Iphone 6 Plus 64GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

takılabilir psu un bir sorun olacagını düşünmüyorum

Teşekkür ederim ekran kartınıda bir şekilde sığdırırız artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neolas67 -- 18 Temmuz 2008; 19:00:34 >
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Psu malesef almak zorundayım bende Casper kasa var ve malumunuz üzre dandik bir 300w psu var. İşi şansa bırakmamak için bir de 500w psu alayım diyorum. "cakalpup" arkadaşıma da teşekkür ederim ama malesef ankarada değilim ve internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu sebeple benim için tek alternatif 9600gt ve bahsettiğim psu olarak görünüyor. Ekstra bütçem de olmadığı için tek seçeneğim bunlar olacak gibi görünüyor. Korkum micro atx kasaya psu yu takamamaktı. Ondan da tam emin olduktan sonra bi sorun kalmayacak gibi görünüyor... Yardımcı olacak arkadaşlar varsa yardımlarını beklerim yine saygılar...

Orjinalden alıntı: y_ahmet

Git bence 8800gt al.Bence kat kat daha iyi bir ekran kartı 9600gt den

Daha iyi ve yeri geldiğinde önemli düzeye ulaşıyor farklar.

Fakat kesinlikle kat kat daha iyi bir kart değildir.
  • bence alabiliyosan 9800 GTX al tam al eger nvidia düşünüyorsan.ati de de 4850 hem uygun hem performanslı.artık 8800 üstünen cok köprüler geçti
    \\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ MSI 8800GTS OC Edition _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

• Gören de 8800'leri alâkasız kartlar sanacak (9800 GTX'yi geçtiği pek çok sonuç olan 8800 GTX ve Ultra'yı dahil etmiyorum bile. Onlar ayrı bir şey zaten). Biraz daha mantıklı yorumlar yapalım dilerseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Temmuz 2008; 0:02:23 >
  • kasam micro atx filan diyor , bu adam 4850 alırsa yakar kartı , bence 2.elden palit 9600gt denkgetir , digerlerine okadar para verme ...
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • quote:

Korkum micro atx kasaya psu yu takamamaktı. Ondan da tam emin olduktan sonra bi sorun kalmayacak gibi görünüyor... Yardımcı olacak arkadaşlar varsa yardımlarını beklerim yine saygılar...

Kasanın Micro ATX olması PSU yu etkilemez merak etmeyin. PSU bölge boyutu ATX lerde de Micro larda da aynı. Beni tek düşündüren ekran kartının sığıp sığmayacağı.

Casper demişsiniz kasaya. Eğer şu teknosa da felan olanlardansa bence bi sıkıntı olmaz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 19 Temmuz 2008; 9:38:52 >
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• 9600 bence şu an için yeterLi bir kart diye düşünüyorum.Power da gayet yeterLi.
    SanaLmarketim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOXO -- 19 Temmuz 2008; 10:19:59 >

Orjinalden alıntı: BOXO

bır sorum var arklar 350 watt psu var palıt 9600 gt ıcın yeterlımı yoksa yenı psu mu alcaz ?

AsLında PSU nun markasına bağLı kaLiteLi birşeyse bence değiştirme.Ama paran varsa ve çoksa değiştir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.