Bildirim
NVIDIA GeForce Go 6400 Turbocache 128 MB VRAM ( TURBO KEŞ OLAYI NEDİR NASIL KULLANIRIM)YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım öncelikle
turbo cash olan kartların kendi belleği bulunmasına karşın gerektiği durumlarda sistem belleğinden kullanırlar
notebook için 6400 ii bi kart
güncel oyunları oynatır
ama kartı overclock işine hiç girme bence_____________________________ Death is certain, Life is not... -
Notebookta o.c işi zaten mantıklı değil azıcık alanda tüm kartlar iç içe çalışıyorlar,zaten zor soğuyorlar,Go6400'de fena bir kart değil zaten
_____________________________ RockstaR Electric Guitar(Stratocaster model),MegaTONE 15W Overdriven amfi,Planet Waves askı(başlangıç için) -
Hiç de fena sayılmaz.quote:
üzerinde NVIDIA GeForce Go 6400 Turbocache 128 MB VRAM kart var
_____________________________ -
Kardeşim çoğu dizüstü bilgisayardan daha iyi bir ekran kartı var ve OC işine dedikleri gibi hiç girme en iyisi sen çünkü mazallah yanabilir. Ben X700 ü olan bi dizüstünde ekran kartına OC yaptım gerçekten iyi sonuç verdi baya da OC oldu hani ama acayip ısındı ve bir süre sonra görüntü hatası yaptı işin kötü yanı ekranda düzelme oladı bi türlü dedim ekran gitti bilgisayarın ısınmasından diye bıraktım 1 saat soğumaya sonra geldim bi kaç defa restart tan sonra kendine geldi ama gelene kadarda ben bi kaç kilo luk ihtiyaç giderdim yani hiç o işe girme o turbo olayın falan gelince kartın kendi üzerinde belli bir ram i vardır.
(ne kadar bir dahili ram olduğunu öğrenmek için masaüstüne sağ tıkla özellikler-ayarlar gelişmiş-bağdaştırıcı yolunu takip et orada yazıyo olması lazım) eğer bu ram yetersiz gelirse sistem belleğinden kullanmay başlar ki dahili belleği 128 ise sistem belleğine ihtiyaç duyacağı bir durum oluşmaz yani o kart 256MB lık bellek gerekecek kadar işlem gücüne sahip değildir sanırsam yani takma kafana iyi bir kart güncel oyunlarıda tam detay olmasada gayet iyi çalıştırır. Hayırlı olsun ayrıca tekrar değineyin oc ile güç ihtiyacı artar ve pilden daha çok akım çekilir (daha hızlı boşalır) ısınır ve bu da pilin ömrünü oldukça azaltır._____________________________ Deneme Bakalım İmza Düzeldi Mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler