Şimdi Ara

95.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Başlıkta yazdığım gibi maksimum 95.000 tl bütçe ile dizel otomatik konforlu bir araç arıyorum D segmenti olursa daha iyi olur. Hız sabitleyici gibi donanımlarının olmasını tercih ederim. S60 veya A3 Sedanlara göz atıyorum bunlar hakkında bilgisi olan varsa da paylaşabilir. Modeli de çok düşük olmasın mümkünse 2012+ olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Gecen ay 105 bin tl ye dynamic + sunroof dahil 1.6 dizel otm. Astra yı bırakıyolardı 2017 sıfır km.. Başka araç bakmayın bence o fiyata sıfır astra varken. Bu arada volvo s60 ın D segmenti olmasi sizi yaniltmasin astranin arka diz mesafesi hem s60 dan hem A3 den fersah fersah geniş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 2012 1.2 TSi Jetta var. Jettanın da arka diz mesafesinden oldukça memnunum. Ama şöyle bir düşüncem var. Jetta C sınıfı, bunu satıp üstüne 50.000 daha koyup tekrar C sınıfı araç almak yerine bir üst segmente (eğer değecekse tabi) geçmeyi yeğlerim. 100 bin gibi rakamlar bana göre C sınıfına biraz çok. Ama şöyle bir fark da var tabi D sınıfı olacaksa araba en az 3-4 yaşında olacak. 0'ın da o kokusu yeter. Biraz kararsızım yani açıkçası. Birde opelin otomatik şanzumanı için sorunlu diye duydum. Sizce nasıldır?
  • Elantra elite plus dizel otomatik bi bakın derim

• Opel İnsignia'nın yeni kasası çıktı. Bu sizin için sorun değilse İnsignia'lara bir bakın derim. 2015, 2016 model dizel otomatik araçları 95-100 bin bandında bulabilirsiniz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-2015-insignia-cosmo-sahibinden-454097875/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-boyasiz-48000-km-cosmo-kis-paketli-otomatik-insignia-417722386/detay

Yine 95-100 bin bandında 1-2 yaşında 1.4 TSi BlueMotion Comfortline Passat var. Benzin manuel sizin isteğinize uymuyor ama seçenek seçenektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Etzel_ -- 23 Temmuz 2017; 14:55:45 >

• Corleone_ kullanıcısına yanıt
    Opel taş gibi tam otomatik şanzıman kullanıyor, sıkıntı olmaz. Sorunsuzluk istiyorsanız çift kavramalılardan uzak durun.
  • İnsignia derim susarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Gecen ay 105 bin tl ye dynamic + sunroof dahil 1.6 dizel otm. Astra yı bırakıyolardı 2017 sıfır km.. Başka araç bakmayın bence o fiyata sıfır astra varken. Bu arada volvo s60 ın D segmenti olmasi sizi yaniltmasin astranin arka diz mesafesi hem s60 dan hem A3 den fersah fersah geniş..

Hocam astra k hb dynamic ile design arasında çok farkeder mi sizce ben 0 almaya niyetliyim de

• quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Gecen ay 105 bin tl ye dynamic + sunroof dahil 1.6 dizel otm. Astra yı bırakıyolardı 2017 sıfır km.. Başka araç bakmayın bence o fiyata sıfır astra varken. Bu arada volvo s60 ın D segmenti olmasi sizi yaniltmasin astranin arka diz mesafesi hem s60 dan hem A3 den fersah fersah geniş..

Hocam astra k hb dynamic ile design arasında çok farkeder mi sizce ben 0 almaya niyetliyim de

Bence dynamic alın 102 ye filan birakirlar dynamic dizel otm. Olaninı

• Manuel alsam olmaz mı ben manuel almayı düşünüyorum dynamic alsam eğer otomatic vites e soğuk bakıyorum şuan için

• Astralarda kampanya var. Otomatik vites farkı yok. Almışken otomatik alın. Üstelik 12.000 TL sıfır faiz kampanyası var. Kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Manuel alsam olmaz mı ben manuel almayı düşünüyorum dynamic alsam eğer otomatic vites e soğuk bakıyorum şuan için

Otomatik varken manuel alinmaz artık şu devirde bence..

• 2. El superb veya eski kasa insignia bulabilirsin belki o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Hocam bende 2012 1.2 TSi Jetta var. Jettanın da arka diz mesafesinden oldukça memnunum. Ama şöyle bir düşüncem var. Jetta C sınıfı, bunu satıp üstüne 50.000 daha koyup tekrar C sınıfı araç almak yerine bir üst segmente (eğer değecekse tabi) geçmeyi yeğlerim. 100 bin gibi rakamlar bana göre C sınıfına biraz çok. Ama şöyle bir fark da var tabi D sınıfı olacaksa araba en az 3-4 yaşında olacak. 0'ın da o kokusu yeter. Biraz kararsızım yani açıkçası. Birde opelin otomatik şanzumanı için sorunlu diye duydum. Sizce nasıldır?

Iyide C segmenti ile D segmenti araçlar hakkında hicbir fark yok ki.. D segmenti dedigimiz şey aslında C segmentinin uzaltılmışı o kadar.. Hatta yer yer C segmenti araçlar D segmentinden daha kaliteli olabiliyor misal Golf Passat da olduğu gibi. Iki aracıda kullanan herkes iyi bilir ki Golf Passattan daha kaliteli.. o yüzden bagaj ihtiyaciniz yoksa C segmentiyle devam. Asıl kalite farkı E segmentinde başlıyor. C ve d ssgmenti araçların yürüyeni motoru yalitimi hemen her şeyi aynı..

• Aslında 1.6 dizel otomatik insignia da iyi duruyor. Performansı hakkında bilgisi olan var mı? Trafikte ani hızlanmam gerektiğinde pişman eder mi?
  • Evet arkadaşlar araştırmalarım devam ediyor. Insignia ve Qashqai de bakmaya başladım. Ama temiz düzgün dizel otomatikleri 95'in üzerinde fiyatları.
  • Alman işçiliği Astra, Meksika taco'larindan uzak durunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiayatlara bakmadım lakin
    508,passat,insignia,süberb gibi seçenekler olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.