Şimdi Ara

94 obp ile ilk 3k ya girsem geri atmadan tutunabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 da girmiştim 13500 den 12 k ya çekmişti 3k için bu sene durum sizce ne olur

• up
  • Offffffffff derdimiz kalmadi 93 obpyi dusuncez ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • city cim obp konularına girip offf yha x obp yorumların geçen seneki kırık obp nin kuyruk acısıysa aynısını ben de yaşadım geçen sene benim de puanım kırıktı her konuya girip yhaaa slk yorumu yapmassan sevinirim
  • Kardeş salak misin ?. Sen neysen bizde o yuz nerden bilebiliriz seni ne kadar atacak. Ne olcak lan sen önce bi ilk 3k ya gir. Ondan sonra göreceksin zaten ne kadar attığını.

• En az 5 k atar

• ulan sanki herkesin obp si 100 arkadaş dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz ? 74 obp ile derece yapıyım da bu yıl bir görün anasını satayım yeter ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIRIK OBP’YLE EA İLK 500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Future Engineer

ulan sanki herkesin obp si 100 arkadaş dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz ? 74 obp ile derece yapıyım da bu yıl bir görün anasını satayım yeter ya

O klavyeye basan parmakların dert görmesin kardeşim ya. Gerçi forumda ilk bine giren on bin kişi var ama hayırlısı.
  • zor gibi 2 yıldır ozel okul sayısı arttı cunku...
  • Kalamazsın kesin 10k falan geri atar.

Üff iyice şımardınız ya Allah Allah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Future Engineer

ulan sanki herkesin obp si 100 arkadaş dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz ? 74 obp ile derece yapıyım da bu yıl bir görün anasını satayım yeter ya

Geçen sene sınavdan önce herkes sallıyordu yok obp 98 denemelerde 150 yapıyorum falan. %98i mezuna kaldı

• Geri atmaz kardeşim

• BU FORUMDA BOŞ OLMAYAN BİRÇOK ADAM VAR 2017 DEKİ SIRALAMAMI O ZAMAN BİRİSİ 125 KİŞİ FARKLA BİLMİŞTİ BEN SADECE NE OLABİLECEĞİNİ SORUYORUM!!
  • jasonbecker123 J kullanıcısına yanıt
    atar ama az atar bu sene 2 3 binde yığılma vardı fenler kolay olduhu ıcın
  • 2k dan fazla geri atamaz çünkü söylediğin sıralamar arasında bugüne dek yığılma olmadı lakin bu sene olmayacağı anlamına gelmez. Eğer yığılma olmazsa ilk5 binde kalırsın(en kötü). Şahsi tahminim 300 kişi falan geri atar.

• jasonbecker123 J kullanıcısına yanıt
    500 tane tahmin gelse illaki tutar için rahat edecekse 0-500 arası atacak. 2 milyon kişinin girdiği bi sınav için kısa bi aralik verdim bence. Ayrıca ilk 3k hesabi yapan için 93 obp normal bi obp ilk 500 ilk 1000 istesen belki anlayacam bu heyecanı da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.