Sonunda banım bitti. Sözel 81,75 TYT 76,25 AYT kaç gelir sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benkyo -- 10 Temmuz 2022; 23:55:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sonunda banım bitti. Sözel 81,75 TYT 76,25 AYT kaç gelir sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benkyo -- 10 Temmuz 2022; 23:55:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Umarım hocam bu sene önde çok fazla say, EA olacak sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arada 8 de AYT Mat var. Sos-1 39-1 orası kaç gelir acep? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benkyo -- 21 Haziran 2022; 19:20:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
86 obpnin buradaki kadar öne atacağını sanmıyorum bu arada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk defa böyle söyleyen birini gördüm hocam. Biraz uçuk geldi ama umarım dediğiniz gibi gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarım hocam. Aslında ilk 100 aklımdan bile geçmiyordu ama iki kişi yazınca şimdi umutlandım biraz :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz ne yaptınız hocam bu arada? Sözelciydiniz diye hatırlıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış hatırlıyormuşum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |