Şimdi Ara

91 KARTAL SON ÖN KAPI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 91 model Kartal aracım var. Ön sol kapı bayağı çürüdü ve içeri soğuk giriyor. Değiştirmek istiyorum.

Çıkma kapı tercihimdir çünkü sıfır kapılar 300TL'ye denk geliyor neredeyse.

Yardımcı olacak arkadaşlar ister pm ile isterlerse bu mesajı alıntılayarak ulaşabilirler.

• UPPP
  • 0 kapı zaten bulamassın al ikinci el başka tercihin yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

0 kapı zaten bulamassın al ikinci el başka tercihin yok zaten

Yok hocam 0 kapılarda var diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

0 kapı zaten bulamassın al ikinci el başka tercihin yok zaten

Yok hocam 0 kapılarda var diye biliyorum ben

yav kardeşim niye inat ediyosun 0 kartal kapısını bulamassın hemde 91
  • Aynen benim bildiğim de sıfır bulamazsın artık.. hatta bildiğim kadarıyla Opar kuş serisi için doğru dürüst parça üretmiyor artık. Amcam kaportacıdır o söylemişti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sametsamett @KoşanBalık

Arkadaşlar sıfır kapılar yan sanayi olarak piyasada mevcut ben buldum neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz? 300TL fiyat istedi adamlar. O yüzden bende çıkmaya yönelldim ama hala bulamadım
  • Sıfır kapı var neden olmasın.91 kartalın kapısı da aynı 2002 kartal doğan şahinin de kapısı aynı.

Şuna bakabilirsiniz fiyatı da uygun.Aracınız da beyazsa direk takarsınız.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-kartal-sol-on-kapi-120332276/detay
  • @Sirigmus Allah sizden 1000 kere razı olsun 2-3 aydır kapı arıyorum Hemen arıyorum şimdi.

Aradım ancak kapı bu kadar diri durmuyor. Bu kapıda da tam aynanın olduğu yerde çürük var bizimkinde de aynı yer çürük. İlandaki arkadaş oraya macun çekmiş.

Çok heveslenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Nisan 2013; 16:32:05 >
  • Kapınızın kasası temizs pas,çürük vs yoksa kapı sacıyla direğini değiştirebilirsiniz aslında.Daha ucuza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Kapınızın kasası temizs pas,çürük vs yoksa kapı sacıyla direğini değiştirebilirsiniz aslında.Daha ucuza gelir.

Hocam bizim ikiside çürük. Hem o direkte ufak tefek çürükler var hemde kapıda var. Bilmiyorum ne yapıcaz. Sacmı kaynatsak? Temiz durur mu ki ?
  • Sacı ve direği değiştirip kapının kasadaki çürüklerine dediğiniz gibi sac kaynattırabilirsiniz.Daha temiz iş olur.Şimdi çıkma bulacağınız kapıda da bu tür sorunlar olabilir hiç olmazsa elinizdekine masraf edersiniz temiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Sacı ve direği değiştirip kapının kasadaki çürüklerine dediğiniz gibi sac kaynattırabilirsiniz.Daha temiz iş olur.Şimdi çıkma bulacağınız kapıda da bu tür sorunlar olabilir hiç olmazsa elinizdekine masraf edersiniz temiz olur.

Sanırım en temizi sac kaynatmak olacak. Sıfır kapılar çok çok pahalı geliyor bize.
  • Sıfır baya pahalıya gelir.Şimdi alıp takıp geçecek bir parça değil.Sıfır alsanız boyanacak,kapı ayarı yapılacak,cam mekanizması kilit vs diğer kapıya aktarılacak.Çok masraf olur.En güzeli dediğiniz gibi sac kaynatmak.
  • bir kaporta ustasına baktırın isterseniz. yazın sizinki gibi çok kapı bagaj direk tamir etmiştik.

İşi bilen usta halleder merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bir kaporta ustasına baktırın isterseniz. yazın sizinki gibi çok kapı bagaj direk tamir etmiştik.

İşi bilen usta halleder merak etmeyin

İstanbulda gezmediğim sanayi kalmadı. Bostancı,Ümraniye,Levent...

Yok arkadaş bu arabaya ne kapı var ne de direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 7 Haziran 2013; 11:09:16 >

• 0 bulamazsın diyenlere sesleniyorum. Tofaşın bilimum parçasını sıfır olarak bulunur.
    Ayrıca 90 model kartala 2002 doğan kapısı bile takılabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.