Şimdi Ara

900 GB film arşivim uçtu gitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam 900 GB tamamı 720p film olan sabit diskimi yanlışlıkla biçimlendirdim. filmlerimi geri getirmenin bir yolu varmı arkadaşlar? bir kaç tane Recovery programı denedim sonuç olumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 3 Mart 2009; 18:46:09 >

• Bu işlerden anlayan birilerini bulursan HDD ni kurtarma ihtimalleri çok yüksektir diye düşünüyorum.Geçmiş olsun.
  • Zor, geçmiş olsun...
  • 900 gb'lık hdd'yi nasıl oluyor da yanlışlıkla biçimlendirebiliyorsunuz Allah aşkına ya?

Recover my files, active recovery, easy recovery gibi programları bi deneyin.
    HDD'nin üstüne başka hiç bi veri yazmamışsınızdır umarım. Yoksa iş daha zor.
  • ben olsam intihar ederdim
  • Geçmiş olsun..Baya bi zor
  • Benim arşivlere böle bir şey olsa hayattan koparım bir süre herhalde.

Çok zor gerçekten, geçmiş olsun.

Umarım geri getirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yüzden diyorum arşiv Dvd ile yapılmalı diye...
  • geçmiş olsun..kurtarman zor..dosya boyutları büyük olduğu için....
    bende yanlışlıkla 150 gb bluray film silmiştim...maalasef kurtaramadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Bu yüzden diyorum arşiv Dvd ile yapılmalı diye...

katılıyorum ayrıca elide maddi birşey tutunca daha bir zevkli oluyor yani bilgisayardaki "the dark knight" değil dvd'deki dark knight hoşuma gidiyor....
  • biçimlendirilmiş disk biraz zor. benimde 2Tb arşivim var daha dikkatli olmak lazım.
  • Beyler arşivlerinizi (DVD-DL) Yapın Harici Hdd Yapılabilir ama Böle sağlıklı sonuçlar alınamıyo Yada Çok İii Kollıcaksınız Bende 4TB Gözüm gibi bakıyorum hepside Orjşnal BD..Geçmiş olsun diyelim zor bi durum
  • Yanlışlıkla nasıl yaptın anlamadım ama, benim içim acıdı umarım kurtarırsın hocam..
  • Geçmiş olsun, benim arşivime bir şey olsa naparım bilemiyorum
  • Geçmiş olsun ben 2 film kaybolunca kafayı yiyorum senin iş zor.
  • her işte bir hayır vardır 1080p ye geçmen gerekiyodu belkide
    işin şakası büyük geçmiş olsun benim başıma gelse komaya girerdim valla.
  • Büyük konuşmak istemem ama sınırsız netin varsa çok da önemsemem.

gerçekten zevk aldığım filmlerin sayısı yüzde 5

yani güzel filmler çok ama standartın üstü anlamında söylüyorum

umarım züğürt teselliisi olmuştur :)

veri kurtarma prograamlarına bak istersen
  • Büyük geçmiş olsun 900gb büyük emek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

Yanlışlıkla nasıl yaptın anlamadım ama, benim içim acıdı umarım kurtarırsın hocam..

Sen ne diyorsun,dalgınlığına geldi mi format bile atarsın bilgisayaraHDD'nin üzerine gelip bir "sağ tık>biçimlendir>hızlı biçimlendir"lik işi var.Bir keresinde "avatar last airbender"ın 3. sezonuna ctrl+x yapacağıma shift+delete yapmıştım çünkü her iki komutu da bilgisayarımda sık sık kullanırım o an ki dalgınlığıma gelmişti.Gerçi sezonu izlemiştim ama altyazı gömmek için verdiğim saatlerim boşa gitmişti tekrardan altyazı gömmek için saatlerimi verdim.Zaten altyazısı gömülü sezonu uçurmuştum.Sonra ufaktan bir sinir krizi geçirdim

Arkadaş da muhtemelen HDD nin kapasitesine bakacaktı kafası güzeldi sağ tık yaptı biçimlendirdi.

Forumda blue_life ile irtibata geç o bu konuda uzman gibi.Belki de biçimlendirilmiş arşivin kurtulabilir.Özellikle ilaç gerektiren iyi not almış programları denemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mart 2009; 20:37:18 >

• Bi an kendi başıma geldiğini düşündüm de ama aman
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.