Şimdi Ara

« 90/2 Tertip » (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
37.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler gelin gelin biz bugun yemin ettim hatay iskenderun deniz erden mugla aksaz düşdüm marmaris 15 dakka :D
  • Bugun yemin ettim 7.jandarma alay komando yeni foça da buraya düşeceklere tek tavsiyem buraya çıkarsanız hemen gidip dövme yaptırın kendinize bizim bölük 370 kişi 126 tane komando çıkardık gerisi refize yarısı rdm bu jiletciler dövme yaptıranlar vs yoksa komandosunuz focanın heryeri dağ ve o dağları yalatırlar size hergün dayak çök kalk sürün ve güneş orda tersden doğar :) soğuk cok soğuk kulaklarımız soguktan hep yara oldu herkes öksürüyor dikkat edin anfiler öyle bir yerdeki dağın başında hergün o dağlara anfilere çıkarsınız yolunuz açık olsun alt devrelerim :) evci iznine çıktım pazartesi safranbolu yada bileceğie sevk edecekler bizi refize olanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 26 Mart 2010; 17:45:40 >
  • öyle bi yere düşersek bende hem menisküs var hemde burnumda et var bi işe yarar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribüncü -- 28 Mart 2010; 23:55:33 >
  • inş. yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: realdragon90

beyler gelin gelin biz bugun yemin ettim hatay iskenderun deniz erden mugla aksaz düşdüm marmaris 15 dakka :D

kardek aksaza düştüm diye çok sevinme çok sıkı ve çok büyük bir yer daha önce 2 kere gittim oraya ama çarşıların güzel geçer ben marmariste ve fethiyede oturuyorum ordan biliyorum bende muhabere olarak istanbul ayazağa düştüm nato tercümanı olarak
  • bende 90/2 gidiyorum arkadaslar konuyu biraz canlandırlaım az kaldı gitmemize :(
  • Harbiden şaka maka gidiyoruz ben 87 liyim ama bende 90/2 gidiyorum hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
  • Evet, artık çok fazla vaktimiz kalmadı, kalan zamanımızı en güzel şekilde değerlendirelim. Mayıs'ın 2. haftası sülüsleri alırız sanırım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
  • uzakta olan sevgilim ile bulsutuk bu hafta , son bulusmamamız oldu bu. 15 ay sonra ewlenmeyi düşünüyoruz askerlik dönüşü. Ayrılık çok zor oldu nasıL geçecek bu 15 ay bilmiyorum , internet kafe işletiriyorum amasyaluyım , amasyada acemi birliği olduğu için genelde müşteilerim asker oluyor , hiç biri mutlu değil kime dokunsam off diyor :( inş. qüsel bi yer çıkar askerliğimiz de rahat ederis
  • dört gözle sizleri bekliyoruz 89/3
  • 90/2 gidecek olanların Sülüsü hangi tarihler arasında belli olucak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkowich

90/2 gidecek olanların Sülüsü hangi tarihler arasında belli olucak?

Mayıs'ın 2. haftası alınacak sülüsler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 7 Nisan 2010; 12:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Herhangibir askerlik şubesinden alabiliyormuyuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Herhangibir askerlik şubesinden alabiliyormuyuz ?

Muayene olduğun şubeden alabilirsin.
  • şu nisan ayı geçsede mayıs ayına girsek az zamanımız kalmış a dostlar
  • mayıs girdimi geri sayım başlar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

mayıs girdimi geri sayım başlar artık

ben başladım simdiden geri sayıma
  • mehtap atarsa 28 alt devrelerim gelin gayri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Muhtemel sevk tarihi:24.05.2010

Yalnız benim boyum 1,74 kilom 46 doktor 48 olarak yazdı kalınbağırsakdan ülser hastalıgı geçirdim ameliyat olmadım raporlar duruyor umarım askerligime mani olmaz

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 6 Mayıs 2010; 16:00:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.