Şimdi Ara

« 90/2 Tertip » (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
37.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Ulen dedeler gözümüzü korkutacağınıza giderken ne götürek onlardan haber verin bre... Gidenler donuna kadar veriyor diyolar ben boxer götürsem ayıp olur mu ? Birde İpod alıyorlar mı içeriye ? Müziksiz yapamam ben illa dın dın olacak... Telefon işini nasıl yapacaz ? Biraz bilgi verin yahu...

30 yaşında bir abin olarak söylim sana kardeş;ipod falan götürim deme almazlar ayrıyeten kapıda alırlar atarlar kutuya sonra dağıtım iznine geldiğinde geri verirler,birde google da arat askere götürülecek eşyalar diye ordan bulabilirsin ne götürebileceğini,ayrıyeten müzik dinlemeye vaktin kalırsa şanslısın hee usta birliğinde biraz daha rahat olursun ama acemilikde öyle müzik dinlemeyi falan geç biz gazete bile okuyamıyoduk düşün dünya ile ilişkin kesiliyor acemiyken,Hadi sana hayırlı teskereler kardeşim..

• ben 87 liyim tecilliydim ocakta şubeye gittim ne zamn gidcem diye mayıs dediler 3 sene önce muayene olup tecil ettirmiştim tekrar muyane olacakmıyım diye sordum yok dediler mayısın 2. haftası gel nere düştüğünü öğren dediler hadi hayırlısı
  • vay be biletlerime bak bot bağlamaya hazırlanıyorlar gelin de biz gidelim bu arada şafak 170 havada başka yok.....
  • 2010 yılında komando alınmayacaktı denilmişti ama 1 gidenlerden alındı vaz mı geçildi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribüncü

2010 yılında komando alınmayacaktı denilmişti ama 1 gidenlerden alındı vaz mı geçildi acaba

Alınıyor.
  • Korktuğum başıma geldi dizim sürekli ağrıyodu bugün doktora gittim menisküs dedi mr a yolladı bu dizlen ben nasıl koşacam:S
  • mrb tertipler naılsınız
  • ya tribüncü kardeşim geçmiş olsun dikkat et kenine
  • İyiyiz, tertip. Sen nasılsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibik

ya tribüncü kardeşim geçmiş olsun dikkat et kenine

Eyvallah sağolasın kardeşim ama bırakmıyor aksilikler yakamızı sanki askere gitmemi bekliyordu bi doktora gittk herşey ortaya çıktı şimdide burnumda et çıktı zorla nefes alıyorum
  • bırakın askerliği okuyunda kısa dönem yapın kurtulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribüncü

ben 87 liyim tecilliydim ocakta şubeye gittim ne zamn gidcem diye mayıs dediler 3 sene önce muayene olup tecil ettirmiştim tekrar muyane olacakmıyım diye sordum yok dediler mayısın 2. haftası gel nere düştüğünü öğren dediler hadi hayırlısı

Bende aynı 87 liyim tecili bozdurdum mayısın 10 una doğru ara öğrenirsin nere çıktığını dediler bakalım hayırlısı kütük ankara çankaya nereye çıkacaz bakalım
  • hayırlısı ne ise o olsun kardeşim..
  • Çok sakin bu konu ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 19 Mart 2010; 19:43:09 >
  • 89/2 ş: 145 2 tertip gelmek iyidir hayırlısı olsun arkadaşlar...
  • benim abim şuan askerde erzurumda doğuda yani kısa dönem
    ben 90a 2 yani mayısta gidiyorum o geldikten sonra..
    o doğudaydı die beni doğuya göndermeme gibi bi durum söz konusumu bide tam net tarih mayıs kaçta gidiliyor
  • gideceğin yer tamamiyle şans hiç belli olmaz diğer konu şube mayıs 10 a kadar belli olur diyor
  • Bende Kasımda inşallah gideceğim.

Ama Mayıs gitmek istiyordum olmadı,hayırlısı.

Herkese hayırlı teskereler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 22 Mart 2010; 19:21:54 >
  • Şimdiden Allah yardımcınız olsun!! 83-4 bir abiniz olarak temennim İnşallah Lüleburgaz'a düşmezsiniz

Lüleburgaz = Çileburgaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YabandaGEZER

Şimdiden Allah yardımcınız olsun!! 83-4 bir abiniz olarak temennim İnşallah Lüleburgaz'a düşmezsiniz

Lüleburgaz = Çileburgaz

Çok sağol, umarım düşmeyiz zor bir yere.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.