Şimdi Ara

« 90/2 Tertip » (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
37.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çömezler gelmeden biletler konu açmış :D

• Muhtemel sevk tarihi:24.05.2010

Yalnız benim boyum 1,74 kilom 46 doktor 48 olarak yazdı kalınbağırsakdan ülser hastalıgı geçirdim ameliyat olmadım raporlar duruyor umarım askerligime mani olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 23 Ocak 2010; 13:14:56 >
  • Biran önce gelin benim has torunlarımda bitsin artık bu çile. Atarsa 203
  • selamın aleyküm arkadaşlar bugun subeye gidip tecılımı bozdurdum muhtemel sevk tarihim 24/05/2010 gorunuyo acaba kesın alırlarmı 24 nde tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrituran34

selamın aleyküm arkadaşlar bugun subeye gidip tecılımı bozdurdum muhtemel sevk tarihim 24/05/2010 gorunuyo acaba kesın alırlarmı 24 nde tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım.

Mayıs'ın ilk haftası sülüs aldığında kesin olarak ne zaman gideceğin belli olur. Büyük ihtimal sende bizlerle birlikte Mayıs'ta askersin...
  • 90/2 yolcusu kalmasın..!

Muayene, yoklama derken gerekli işlemleri halletim, Mayıs'ta askersin dediler. Hepimize hayırlı olsun.
  • Bende 90/4 gidiyorum.

90/1 istedim ama olmadı.
    10 ay daha sürünecez bu iş hayatında.

Hayırlı teskereler dilerim.Hemen git hemen gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 3 Şubat 2010; 0:32:26 >
  • 89/2 ş 184 bitmez en çok sizi bekliycem biletlerim teskeremi getirin bana
  • 8.Ana bakım merkezi komutanlığı afyonkarahisar... Şafak 184 ... Torunlar sizleri dört gözle bekliyoruz . Kurtarın bizi bu çileden... :D
  • way torunlarıma bak sen konu bile açmışlar gelin bir an öncede rahat edelim bizde çaylaklar
  • selamlar ben subatta gideyim demistim ama olmadi mayis ayinda gidiyormusum kutugumun bulundugu sube soyledi yanliz ben muayene oldugumda elimdeki kagitta muhtemel sevk tarihi kasim 2010 yaziyordu bir karisiklik var heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

selamlar ben subatta gideyim demistim ama olmadi mayis ayinda gidiyormusum kutugumun bulundugu sube soyledi yanliz ben muayene oldugumda elimdeki kagitta muhtemel sevk tarihi kasim 2010 yaziyordu bir karisiklik var heralde

Şubeni ara bir istersen.
  • tamam bende subemi aradim zaten tsk not dusmus basvurunuz yogunluk nedeni ile kabul edilmemistir diye ne zaman gidecegim peki dedim mayis 24'de asker gozukuyorsun dedi kesinmi sevk basvurusu gerekirmi dedim gerek yok dedi gidiyor gozukuyormusum bir duyum aldim kagitta yazan sevk
    tarihi formalite icabi yaziliyormus dogru olabilecegini dusundum
  • benim muayene uzun sürerse 90/2 atabilirler beni

bide ben seni tanıyormuyum vikernes?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 21 Şubat 2010; 4:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

benim muayene uzun sürerse 90/2 atabilirler beni

Olabilir.

quote:

Evet. Uzun zaman önce aynı clandaydık. Ah eski günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

benim muayene uzun sürerse 90/2 atabilirler beni

Olabilir.

quote:

Evet. Uzun zaman önce aynı clandaydık. Ah eski günler...

bi msn verirmisin :D eskilerden kimse kalmadı ya

• PM attım.
  • Ulen dedeler gözümüzü korkutacağınıza giderken ne götürek onlardan haber verin bre... Gidenler donuna kadar veriyor diyolar ben boxer götürsem ayıp olur mu ? Birde İpod alıyorlar mı içeriye ? Müziksiz yapamam ben illa dın dın olacak... Telefon işini nasıl yapacaz ? Biraz bilgi verin yahu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.