Şimdi Ara

« 90/2 Tertip » (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
1
Favori
37.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi an önce açıklansaydı şu yerlerimiz nereye çıkcaz a mı b mi gitcez bekle bekle bıktım artık walla bi an önce gidip bitirmek istiorum
  • 90/1 KRAL TERTİP
    KIBRIS GAZİ MAĞUSA HV SVN TB
    GELİN ARKADAŞLAR BEKLİYORUZ SİZLERİ İŞ BIRAKICAZ

İNANIN GEÇİYOR ZAMAN ZOR BELKİ AMA GERÇEKTEN GEÇİYOR BENDE BURDAN ÖĞRENMİŞTİM HERŞEYİ ŞİMDİ 2AYDIR ASKERİM İZNİ ÇIKARINCA 367 ŞAFAK TAM 1YIL VAR DAHA AMA GEÇECEK YANINIZDA OKADAR ŞEY GETİRMEYE GEREK YOK HER HALTI VERİYORLAR HİÇ MERAK ETMEYİN BİRAZ ÇORAP VE Bİ KAÇTA İÇ ÇAMAŞIRI VE EN ÖNEMLİSİ JİLET BAŞKA HİÇBİŞEYE GEREK YOK ARKADAŞLAR BEN HİÇBİŞEY GETİRMEDİM HERŞEYİ VERDİLER

90/1 KRAL TERTİP
  • yıllara meydan okurken günlerin esiri olduk anasını satayım...
    geçmiyor gunler belırsizlik ne kötü şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrituran34 -- 27 Nisan 2010; 19:23:09 >
  • hadi millet mayısa giriyoruz artık toparlanın
  • benim abim aralıkta gitti kısa dönem olarak erzurumda mayıs 16 geliyor
    ondan hemen sonra ocak ayında işlemlerimi yaptırdım mayıs ayının ikinci haftası gel nereye düşeceğini ögren dedi şube.
    ben uzun gitcem tecilimi bozdurup abim askerdeyken gitmek istediğimi belirttim acaba herhangi bi sorun çıkarmı ?
    ve bu a ve b grubu tam olarak ne oluyor?
  • insallah bı sorun cıkmaz subeyı arayıp sordum mayısta kesın gıdebılecekmıyım ona gore ısı bırakıcam dıe daha hiç bişey belli değil mayısın 2. haftasını bekle silusun cıkarsa gidersin dediler beklemek cok can sıkıcı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrituran34

yıllara meydan okurken günlerin esiri olduk anasını satayım...
    geçmiyor gunler belırsizlik ne kötü şey

daha dur kardeş. askerde dakikaların esiri olcaksın..
  • ulan b gidersem kafayı yerim ztn iş güç yok bekle bekle çıldırcam bi gireydim şu askeriyenin kapısından..
  • zamanda geçmiyo gelsede gitsek boş boş gezmekten sıkıldım :)
  • Hadi bakalım has torunlarda geliyo çabuk olunda bizim de bişe kalmadı atarsa 112 :))
  • Az kaldı az... :D
  • Selamlar bende 90/2 tertip oluyorum . Az kaldı geliyom
  • eveettt mayısa 1 kalaaa:D
    bugun aradım askeri şubeyi ayın 10undan sonra yerler belli olcakmış kaldı 10dan geriye saymak:D
    bana biri a ve be grubu gitmenin ne demek oldugunu söyleyebilirmi
  • Evet, beklenen ay geldi. Herkese hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitircikkkk

eveettt mayısa 1 kalaaa:D
    bugun aradım askeri şubeyi ayın 10undan sonra yerler belli olcakmış kaldı 10dan geriye saymak:D
    bana biri a ve be grubu gitmenin ne demek oldugunu söyleyebilirmi

A grubu mayıs ayında gider, B grubu 1 ay sonra gider.
  • sorular aynı hep "ne zaman gidion ne zaman yolculuk gökhan ne zaman gidion len :)" bunaldım arkadaş.ama bugün ayın 2 si 10 unda e-devlet kapısından içeri bi gircem görcem nereye gideceğimi.inşallah b gitmem yoksa sivilde tırlatıcam anasını satim :))
  • Bende 90/1 olarak askerlıgımı yapıyorum suan acemılıgın son 1 haftası.Usta bırlıgı olarak izmir il jandarma çıktı.Hatay serinyol'a gelipte 1. tabur a düşerseniz acemiliğiniz rahat geçer.Şimdiden herkeze hayırlı teskereler.
  • ŞAFAK DEMİŞ 99 GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN TORUNLAR 89-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1717

ŞAFAK DEMİŞ 99 GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN TORUNLAR 89-2

Ya biz napalım daha şafak saymaya geçemedik bile bitmek bilmedi bu mehtap
  • e-devlet şifresi sayesinde ayın kaçından itibaren öğrenebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.