Şimdi Ara

9 yaşındaki çocuğa 9 ay tecavüz ettiler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
19.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar etmemin sebebi, bir yalan haberle 20 Milyon kişinin kandırılması dolayısıyla.

Yalan haberi hazırlayan bu düzenbazlar, paralı aktör tutup hapis cezası almış gibi de yapar; merak etmeyin. Yani "gördüğünüz şeyi" dahi gerçek sanmayın.

Yalan olduğuna dair elimde kanıt var mı?

Hocam bu soruyu şu örnekle açıklamama izin verin: Yalan haberlerin amiral gemisi olan 11.Eylül NY kulelerine uçaklar çarptı haberi vardır bilirsiniz. Bakın, o haber yalan dediğimde de , "ispatın var mı" sorusu cok geldi ve tamamen mantık ve tamamen fizik kanunları ile ispat sunduğum halde yine de 9/11 haberi doğru diyen oldu! Yani medyanın doğruluğuna inanmış biri için ispatın pek o kadar anlamı yok ki bu yalan tecavüz olayında elimde ispat olmasını bekleyip "ispatın var mı" diye sormanız da o yönde bir soru. İspat ile değil, bilincin kuantumu ile düşünerek bu haberin yalan olduğunu anlamak mümkün. Bilinç. Kuantum. Düşünmek. Duyguların esiri olarak değil, kuantum bilinci ile düşünerek. Kuantum bilinç ile düşünmek "benim içime doğdu" seklinde düşünmek de değil. ve bu haberin yalanlığını "gözlemlerim" ile de iddia etmiyorum. "9 yaş 9 ay" başlığını görünce zaten direkt belli : Roman gibi. Masal gibi bir başlık. Bu yalan haber ile sadece kandırmıyorlar, bir yandan dalga dahi geçiyorlar. İspat konusunda son örnek olarak: Bu medya zamanında yıllarca "Van Gölü Canavarı" haberleri yaptı. Hatırlarsınız. Diyelim ki siz Van Gölü Canavarının gerçekten olduğununa inanıyorsunuz ve diyelim ki ben ona yalan dedim. Siz "ispatlayın olmadığını" dediniz. Nasıl ispatlayacağım? Van gölünün tüm sathını dalgıçlar ordusu ile kontrol ederek mi? Medya öyle yalanlar buluyor ki, kolaylıkla ispatlanması mümkün olmayan. Bu yalan haberleri tezgahlayan kişiler aptal değil. Budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akrabası tarafından tecavüze uğramış, (14-15 yaşında) bir kıza bizzat şahit oldum. Demek ki o olay basında yer alsa, sen ona da "casting-fake" diyecektin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 19 Ocak 2019; 9:29:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke sapık soysuzlardan çocuklarını koruyamayacak, çocuklsrın başına bir şey geldimi hak edilen cezayı veremeyecek kadar aciz ve adaleti yerin dibine batmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medya yalanlarını gerçek ile paslaşarak üretir. Gerçeğin ufak bir parçasını alır onu senaryo ile süsleyip, 20 Milyon Türkü etkileyecek "medyatik" düzeye getirip gerçek diye satar. Bu mekanizma onlarca yıldır var.

dünyada hiç tecavüz olayı olmuyor demiyorum. Vardır. Fakat hergün ve bazı günlerde günde 3 kez tecavüz haberleri cıkıyordu. Türk Toplumu Bu Degil. Türk insanı tecavüzcü değil; tecavüz etmesi ile ünlü değil. Bu haberler Türk toplumunu da töhmet altında bırakmaktadır. Ki amaçlardan biri de bu olsa gerek: Türk'ün yüzünü kızartmak. Sadece ekonomik olarak değil, namus ve huzur olarak da Türk'ü dizleri üstüne çökertmek.

Deepweb veya başka yerde çıkmış videolar, şu anda burada bahsedilen haberin yalan olmasını gerçek yapmaz.

• Haberi yapan arkadaşın twitter adresi aşağıda...

Yalan mı, gerçek mi sor bakalım!

https://mobile.twitter.com/eacarer?lang=tr

• snowtger kullanıcısına yanıt
    Çoğunluğu? Hocam pardon Çoğunluğu dediniz degil mi ? :) Dünyaya faydası dokunmuş ateistler var diyeceksiniz heralde. Yaradan herkese beyin vermiş kullan diye ateiste az müslümana çok sana dahada çok degil :) Yani ateisttin bisey bulmasına mı şaşırmamış lazım onu anlayamadım? Ateistler hatvan dostu olabilir tabiki olsun bugün ateist olup yarın müslümanda olabilir rabb herkese akıl vermiş. Hayvan sevgisi deyince aklıma HZ.MUHAMMED'in köpeği rahatsız etmemek için ordunun yönünü değiştirdiği aklıma geldi :) sizinde gelmeli. Hz muhammedin gençler ölmeden ateist/putperest koşarak yanlarına gidip gözyaşları döküp son anda müslümanlığa döndürdüğü kişiler geliyor aklıma... geliyorda geliyor. Saçma bir yorum olmuş standart aydın ateist kafa kara cahil müslüman. Önce aç kardeşim türk bilim insanlarını araştır birazda :) Beyin herkeste var bunu kullanmak veya kullanmamak sana kalmış veya sisteme.

• Daha hala saf saf idam gelmeli diyenler var. Örtbas ediliyor bu tür suçlar, ne idamı yahu? Şu kansızlara 3-5 yıl bile vermemek için ellerinden geleni yapıyorlarken siz sanımıyor musunuz ki onları ipe gönderecekler? Saf olmayın bu kadar. Son yıllarda cezalar uygulanmamaya başladı bu ülkede. Mesele cezanın ne olduğundan ziyade uygulanıp uygulanmadığıdır.
  • Bazen diyorum Punisher adalet ve cezalandırıcı gibi bi kahraman gerçekten de olsa boş kanunları red eden kendi kanununu cezasını veren biri olsa gerçek dünyada'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 19 Ocak 2019; 3:26:44 >
  • Bu kadar saçma bir fikir daha olamazdı.+layan 165 kişi için de pek bir şey söylemek istemiyorum.Kimsenin duyamadığını örgüt nasıl duyacak? Duyulduğu anda müdahale ediliyor zaten.

Onu geçtim yargısız infaz yapmak bir çok masumun hayatına bedel olacak.Bir ceza avukatının anıları kitabını okumanı tavsiye ediyorum ve sonrasında tekrar fikirlerini paylaşırsan ne mutlu bana

• Bu tarz iğrenç ve rezil haber içeriklerinde aklıma Özgecan Aslan'ın başına gelen korkunç olay geliyor.

Göstermelik hapis veriyorlar böyle o.....larına, olan bir genç kızın hayatına ve hayallerine ve en kötüsü bu acıya nasıl dayanabileceklerini düşündüğüm ailesine oluyor.

Gerçi içeride infaz etti biri. Adana tarafından diye hatırlıyorum infaz edeni.

(bu ülke yeni doğmuş bebeğe tecavüzü gördü, rezalet ve iğrenç bir durum) Daha bi b.. denmez böyle iğrençliğe.

9 yaşındaki çocuğa 9 ay tecavüz ettiler

• Bu arada 2017 yılında bu rezillikte yaşandı. Taksim malum ama bu kadarına da yuh demiştim o an bu haberi gördüğümde.

Çivisi çıkmış diyeceğimde bu başka birşey. Yazık ve acınası iğrençlikler.

• Yalan diyenlere gelsin. Bütün ilçe ayaklanmış.

• Ne katkın var dünyaya?

• bunu yapanların RABBİM tez zamanda belalarını versin cennet nasip etmesin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit d -- 19 Ocak 2019; 10:53:9 >
  • Kadın 3 kişi tecavüz etti diyor da.. onu dediği mahkeme görüntüleri nerde? Yoksa bu haber de video altı senaryo metni haberciliği mi?

Bu arada... madem yukardaki video gibi örnek verdiniz ve konu bu şekilde açıldı... Bursa'da bizzat tanıdığım bir kadın var, hep buluşmalara eğlencelere katılır ve begendiği erkeğin yanına gidip kendisini *****rmek gibi de bir huyu vardır; açık ve net. Birgün başka bir arkadaşıma demiş ki : Bir erkekle yattım, fakat sabaha kadar birkaç erkek üstümden geçmiş diye yakınmış! Biz de bu konuda hiçbir adaletsizlik veya yakınılacak birşey bulmadan, güldük geçtik.

Benim derdim bu olayların bu tür yalan haberlerin gerekçe edilerek ülkeye idam cezası getirilecek olması. düşünsenize Türkiye'de idam cezası var, bu sayede suçsuz insanlar üstüne suç yıkılarak yasal olarak öldürülebilecek!
  • Özgecan olayı bence yalan. Mümkün değil öyle bir cinayet. Amaç toplumda bir algı oluşturmak. Bu arada Özgecan olayı 4-5 sene önce cıktı galiba; o yıllarda bu olayların birer yalan olduğunu henüz ne biliyordum ne de şüpheleniyordum, ben de herkes gibi medyada gördüğüm şeylere göre his ve düşünce oluşturuyordum. Medya nın bu kitlesel yalan haberciliğini son 2-3 senede fark ettim ben de, o yüzden geçmişe dönük olaylara bakıp onların da nasıl birer yalan olduğunu yeni fark etmeye başladım.

Özgecan olayı, hatırladığım kadarıyla bir film bir sinema gibi düzenlenmişti. hatırladığım kadarıyla 25 yaşlarında söför, ve 45 yaşlarında dayısı ile Özgecan'a tecavüz edip dağ başında yamaçlardan aşağı atıyordu. Tam Senaryo. Etki ve tepki yaratma amaçlı. Bize tecavüz edildi asıl. Bu kadar net. Budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Packedlikesardines

Soruyorum size beyler...

o namussuzlara verilecek olan hangi ceza, yapılacak hangi işkence hayatı kararan yavrunun geleceğini aydınlatır?! Şimdi hangi bedeli ödetmeli o mahluklara ki çocuktan çaldıkları yerine gelsin..!

Bir örgüt kurulmalı beyler, bir örgüt. Adalet sağlayıcıları adı altında gizli bir örgüt. Nerede namussuz nerede ahlaksız nerede hain varsa gidip temizleyecek bir örgüt. 10 ay öncesinden gidip o şerefsizleri tek tek indirmeli... Memleketin her köşesine erişmeli. Il il, ilçe ilçe, sokak sokak bilmeli. Nere meyyalse şerefsizliğe orada bitmeli ve bitirmeli. Başlamadan, masuma zarar vermeden bitirmeli.

Çünkü masumun kalbine hüzün düştükten sonra mânâsı yok... Mânâsı yok mahkemelerin, hapishanelerin ve ayıplayıp küçük düşürmelerin.

Aslolan suça ceza kesmek değildir beyler, ceza kesilecek suçu önlemektir!
    Şu örgüt olayını hep kendi kendime düşünmüşümdür fakat kimseye dile getirmedim. Benim gibi düşünen birini daha görmek güzel. Öyle bi oluşumu gizlice kurup gerçekten organize olabilmek zor ama çok isterim. Nereden başlanır bilinmez

• Şu cevabından sonra Milleti Trollediğini farkettim...

Özgecan cinayeti de yalandı he mi?

Öldüren şöför de hapiste öldürülmemiştir tabii?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.