Şimdi Ara

9 yaşındaki çocuğa 9 ay tecavüz ettiler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
19.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmen düşmanları gelin hele bu bu yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduğum en kötü fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

Öğretmen düşmanları gelin hele bu bu yana
    Öğretmenler konusu da karıştı araya. Din, hukuk, cinsellik, siyaset (parti), Bir tek YALAN haber ile 20 Milyon Türk'ün gündemi belirlendi. Tebrik ediyorum.

Not: Öğretmenleri eleştiren biriyim. Din 'in kandırmaca old düşünüyorum. Cinsellik Türkiyemizde suistimal edilen konuların başında. Siyaset ise en büyük kandırmaca, AKP-CHP-MHP-HDP ve bunlara kaynak olan İYİ, bu 5'i de kafalayıcılar topluluğudur. Tecavüz haberlerine YALAN derken, yanlış anlama olmasın diye bu not.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapisanede inşallah tecavüze uğrarlar

• Demek ki semavi dinler kimsenin çok da umurunda değil. İki insanın karşılıklı istek ve arzusuyla yaptığı sekse hiçbir semavi dinin de karşı gelmeye gücü yetmez zaten.

Kaldı ki seks ile tecavüz ve hak yemek gibi şeyleri benzer zannetmen, nasıl bir zavallı olduğunu ortaya koyuyor.
  • Peki ne üretiyorsun topluma katkın ne?

• GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    Azınlık Raporu - (Minority Report) diye bi film vardı onu izleyip yazmış heralde 10 ay öncesinden gidip onları indirecek filan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

Peki ne üretiyorsun topluma katkın ne?
    Konu benim özel bilgilerim değil. Konu yalan senaryo haberler marifeti ile Türkiye 'ye gerici bir yöntem olan idam cezasını getirmek. 'Gerici' deyince ABD 'yi örnek verenler için: ABD'de demokrasi adı altında tuhaf bir sistem var; ABD 'de insanlar özgür değil. Prank şakalar yapabilmek 5000cc SUV villa alabilmek ile gerçek özgürlüğü karıştırmayalım.

Konuya dönecek olursak: Bu haber yalan. Bir senaryo. M.D. ve L.M. 9 yaşındaki K.S'ye 9 ay boyunca tecavüz etti. Gizlikten dolayı dava bilgileri verilmedi, sanıkların can güvenliğiden dolayı dolayı resim cekilmedi. Medya öyle bir güç ki, bunun gibi 2 satırlık çakma tecavüz haberi ile 20 Milyon kişinin duygularına işleyip gündemi belirleyebiliyor.

• Olayı Türkiye'ye, muhalif bir haber sitesi olan "birgun. net" duyurmuş..

Birgün, idamın geri gelmesini isteyecek bir yayın kuruluşu da değil!

BirGün Gazetesi
    9 yaşındaki çocuğa organize istismar
    https://www.birgun.net/haber-detay/9-yasindaki-cocuga-organize-istismar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 18 Ocak 2019; 21:20:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda medyada boy gösteren tüm kuruluş ve kişiler, hepsi bir yere bağlı. Yani "muhalif" görüntüsü altında yayın yapan kanal, site, kişiler de mevcut sistemin birer parçası. Sistem onlara "muhalif rolü yap" diyor ve onlara ayrı bir 'senaryo' haber, ayrı bir 'metin' veriyor. Kontrollü Muhalefet / Controlled Opposition deyimini sanırım daha önce duydunuz; Birgün.net dediğiniz şey kontrollü muhalefet. Gerçek, asıl muhalefet olsa birgün yayında tutmazlar. Bu kadar net.

Kontrollü muhalefet olayını biraz daha açmak gerekirse:

CHP MHP İYİ bunlar da sistemin birer parçası ve kontrollü muhalefet ve bunladaki kişiler muhalefet rolündeki maaşlı oyuncular. Dikkat edin, akşam haberlerinde sıra ile önce iktidar sonra da muhalefet rolünü oynayan oyuncular belli bir sıra belli bir yönetim altında ekrana gelir. O kadar basmakalıp ilerler ki haberler, format bellidir: İktidar A der, 1.Muhalefet B, 2.Muhalefet C, ... D sonra yine başa sarar. Ucuz bir tiyatro gibi. Bozuk plak gibi. Bu muhalefet dediğimiz kişiler boşluk doldurmak, sunni gündem oluşturmak için de kullanılır bir de. Kılıçdaroğlu 'nun ist-ankara yürüyüşü örneğin, o da sistemin planladığı birşeydi 'gündemi neyle dolduralım' ,'bugün gündemde ne olsun' TV'de medyada insanlar neyle ilgilensinler, neyi önemli sansınlar? bu gibi beklentileri karşılayacak şov yönü yüksek şeyler medyada gözümüzün içine sokula sokula oynanıyor.

Konuya dönecek olursak: Tecavüz haberleri, yalan haberlerin arasında en tesirlisi. 2 satırlık bir tecavüz haberi metni ile 20 Milyon Türk tüm nefretini 2 hayali tecavüzcüye yöneltti ve ülkenin gündemi oldu.

Bu yalan tecavüz haberleri ile insanların duygu ve nefretleri hayali suçlulara yöneltilerek, asıl gerçek suçlular "masum ve iyi" de görünmesi sağlanıyor. Ülkenin ekonomisi diz çökmüş insanlar soğan domates bile alamıyor; fakat bir tecavüz haberi sonrası, tüm bu sorunlar bir anda 2.planda kaldı cunku ortada ciddi bir tecavüz var, artık asıl sorun o! İnsanımız ile nasıl oynanacağını cok iyi bilen bir sistem var ortada. Oynuyorlar bizlerle. Benim yaptığım şey işte bu oyuna işaret etmek. Bu oyunu görürsünüz, görmezsiniz. Ben yine de oyuna işaret ederim.

• Verdiğin cevapla yazdığımın ne alakası var? Öğretmen düşmanı olduğunu belli etmişsin ağzınla söylemişsin. Her şeye de bir eleştiri getirmişsin. Ama bir çocuğun hayatını fark eden bir öğretmen olunca bunu övemiyorsun. Bir sürü sorun yanlıştan bahsedip her şeyi gömüyormuşsun bunu da kendi ağzınla söylüyorsun.

Peki ben sen ne katıyorsun bu dünyaya dediğimde verdiğin bu cevabın sorumla alakası ne?

Demek ki neymiş öyle kuru kuruya öğretmene saldırmayacakmışsın. Eleştirmesini bildiğin gibi takdir etmesini de saygı duymasını da bilecekmişsin. Demek ki ne üretiyorsun katkın ne sorusuna cevap veremeyeceksen o ağzını kapalı tutacakmışsın. Özel hayatım demiş bir de bu kadar mı sıkıştın tek soruyla.

Bek evlat yada birader konu en baştan itibaren bu çocuğun hayatı idi ama bunu fark eden komşusu polis asker bakkal bakan veya arkadaşı değildi bunu fark eden bir öğretmendi.

Öyle ağzından salyalar akıtarak öğretmene komple saldıran haşhaşiler önce ağzının ayarını bilsinler. Bizim gibi öğrencisine titreyen emek eden öğretmene saldırmasınlar. Benim yaşım 28 ama kendi oğlum kızımmış gibi sevdiğim bir çok öğrencim var. Sevmediğim de var. Sevmediklerim de emin ol bu ülkeye hiçbir şey katmayacak ilerde nankör hırsız çıkarcı olacaklardan. Ama Sevdiklerimden bir tanesi bile çıkarda bu yanlış düzene dur diyecek zinciri başlatır mı ümidi ile yaşıyorum. Onlarla ders dışında bir araya gelip onlara sadece kitap olmadığımı göstermeye çalışıyorum. Hepsi bir çok şey yaşamış hepsi ayrı bir kişilik. Hepsine dikkat ediyorum. Ama 40 dakikada üç kişiye bakamayacak insan gelip benim 40 öğrenciyi 40 dakikada idaremden şikayet ediyor. Halbuki öğrendiği çok şeyi benden öğrenmiş. Her neyse sizin gibi nankörleri bilsek de biz öğretmenler bir fatih bir Mustafa kemal çıkar ümidi ile devam edeceğiz. Ve sizler hiçbir zaman anlamayacaksınız öğretmenliğin ders dışında devam eden bir meslek olduğunu ve diğer meslekler gibi mesai bitiminde bitmediğini. Hayata dokunmanın hassas ve zor olduğunu bunu her zaman hepimizin yapamayacağını. Sizler hiç anlamayacaksınz aramızdan çürük yumurta çıkmasının doğal olduğunu. Bizim öğrencilerimizin hepsinin melek olmadığı gibi. Yapılmadan anlaşılmayacak yorum dahi yapılamayacak bir meslek olduğunu hiç anlamayacaksınız. Belimizde silah olmadığı için elimizde mühür olmadığı için. Yada parmaklarımızın ucunda sağlık olmadığı için ilk bize saldıracaksınız. Ama biz olmadan toplumun var olamayacağını da toplum bitince anlayacaksınız.

• kurşuna dizilmeli bunu yapan yaratıklar
  • Verdiğin cevapla yazdığımın ne alakası var? Öğretmen düşmanı olduğunu belli etmişsin ağzınla söylemişsin. Her şeye de bir eleştiri getirmişsin. Ama bir çocuğun hayatını fark eden bir öğretmen olunca bunu övemiyorsun. Bir sürü sorun yanlıştan bahsedip her şeyi gömüyormuşsun bunu da kendi ağzınla söylüyorsun.

Peki ben sen ne katıyorsun bu dünyaya dediğimde verdiğin bu cevabın sorumla alakası ne?

Demek ki neymiş öyle kuru kuruya öğretmene saldırmayacakmışsın. Eleştirmesini bildiğin gibi takdir etmesini de saygı duymasını da bilecekmişsin. Demek ki ne üretiyorsun katkın ne sorusuna cevap veremeyeceksen o ağzını kapalı tutacakmışsın. Özel hayatım demiş bir de bu kadar mı sıkıştın tek soruyla.

Bek evlat yada birader konu en baştan itibaren bu çocuğun hayatı idi ama bunu fark eden komşusu polis asker bakkal bakan veya arkadaşı değildi bunu fark eden bir öğretmendi.

Öyle ağzından salyalar akıtarak öğretmene komple saldıran haşhaşiler önce ağzının ayarını bilsinler. Bizim gibi öğrencisine titreyen emek eden öğretmene saldırmasınlar. Benim yaşım 28 ama kendi oğlum kızımmış gibi sevdiğim bir çok öğrencim var. Sevmediğim de var. Sevmediklerim de emin ol bu ülkeye hiçbir şey katmayacak ilerde nankör hırsız çıkarcı olacaklardan. Ama Sevdiklerimden bir tanesi bile çıkarda bu yanlış düzene dur diyecek zinciri başlatır mı ümidi ile yaşıyorum. Onlarla ders dışında bir araya gelip onlara sadece kitap olmadığımı göstermeye çalışıyorum. Hepsi bir çok şey yaşamış hepsi ayrı bir kişilik. Hepsine dikkat ediyorum. Ama 40 dakikada üç kişiye bakamayacak insan gelip benim 40 öğrenciyi 40 dakikada idaremden şikayet ediyor. Halbuki öğrendiği çok şeyi benden öğrenmiş. Her neyse sizin gibi nankörleri bilsek de biz öğretmenler bir fatih bir Mustafa kemal çıkar ümidi ile devam edeceğiz. Ve sizler hiçbir zaman anlamayacaksınız öğretmenliğin ders dışında devam eden bir meslek olduğunu ve diğer meslekler gibi mesai bitiminde bitmediğini. Hayata dokunmanın hassas ve zor olduğunu bunu her zaman hepimizin yapamayacağını. Sizler hiç anlamayacaksınz aramızdan çürük yumurta çıkmasının doğal olduğunu. Bizim öğrencilerimizin hepsinin melek olmadığı gibi. Yapılmadan anlaşılmayacak yorum dahi yapılamayacak bir meslek olduğunu hiç anlamayacaksınız. Belimizde silah olmadığı için elimizde mühür olmadığı için. Yada parmaklarımızın ucunda sağlık olmadığı için ilk bize saldıracaksınız. Ama biz olmadan toplumun var olamayacağını da toplum bitince anlayacaksınız.

• Türkiye de halkın %99 müslüman mıydı??
  • Sucra kullanıcısına yanıt
    Yalan ve senaryo haber içinde geçen bir öğretmen yalan karakteri üzerine uzun edebiyat yapmışsın; fakat hiç gerek yoktu cunku haber yalan.

Bana özel sorular da sorsan, öğretmen de olsan, öğretmenlerin feriştahı da olsan, öğretmenler konsorsiyumu lideri de olsan, bu yalan haberi gerçek yapmaz.

"Ne üretiyorsun, dünyaya ne katıyorsun" sorun ile sıkışmadım, Sen burayı sınıfın beni de öğrencin sandın galiba? sadece kendini birşey üreten başka herkesi hiçbirşey üretmeyen zannedercesine sorulmuş ve alakasız ve yersiz bir soru olduğu için cevap vermeyi reddettim sadece.

Konu "öğretmen" konusu değil. Konu yalan haber. Konu benim üretim ve envanter bilgilerim de değil. Siz de beni denetlemeye gelmiş maliyeci, müfettiş değilsiniz.

Konu yalan haber, yalan bir tecavüz haberi ve o haber ile kandırılan insanlar. Budur.

• Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Hocam haber yalan. Dolayısıyla haberde geçen karakterler de hayali. Olmayan kişileri nasıl kursuna dizeceksiniz? Haber bir senaryo. Not:AKP'ci değilim.

• Kimin neye inandığı beni ilgilendirmez ama sürekli "Bu haber gerçek değil" deyip duruyorsun... ve bu durum ister istemez insanı rahatsız ediyor.

Ya gerçekse?

Yayın yasağı kalkınca belki de taraflar basına çıkacak.Hapis cezası alanları, şunu bunu göreceğiz

Yalan haber olduğuna dair elinde kanıt var mı?

Sadece "Benim içime doğdu, gözlemlerime göre bu haber sahte" demek ne kadar doğru?

Bu lafı edebilmen için olaya vâkıf olman, olayın iç yüzünü bilmen gerekir...

Olaya vâkıf mısın da, rahaat rahaat sallıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 19 Ocak 2019; 9:32:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palu ailesi dahil hepsi casting,savcıya gidicen cinayet işledim yeri burası diyicen,oda bırakacak,uyumaya devam.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.