Şimdi Ara

PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PenDC'den Kısa Süreli Fırsat 3 Ay Ücretsiz Cloud Server


    PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !


    Herhangi bir taahhüt olmaksızın istediğiniz cloud sunucu paketini seçip hemen test etmeye başlayabilirsiniz.


    • 10 Gbit/s Port - 1 Gbit/s Hat
    • Sınırsız Trafik
    • Ücretsiz Yedekleme
    • 7/24 Teknik Destek


    Başvurmak için hemen iletişime geçin !

    https://pendc.com/iletisim



    PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !



    Paketlerimizi incelemek için hemen tıklayın


    https://pendc.com/cloud-server



    Kabin Kiralama ve Co-Location Hizmetlerimizde İlk 2 Ay ÜCRETSİZ



    https://pendc.com/kabin-kiralama


    https://pendc.com/co-location-sunucu-barindirma




    PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !


    PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !


    Teknokent Firmalarına Özel Geri Ödemesiz Taahhütsüz 20.000 TL Kullanım Kredisi



    https://pendc.com/teknokent-kampanyasi



    PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !



    Biz Kimiz ?


    Dijitale PenDC ile Bağlanın!


    20 yıldır süren yazılım ve veri hizmeti/internet teknolojileri sektöründe, aktif olarak çalışmalarımızda kendi verilerimizi tutmakla başlayan yolculuğumuza, sizlerin de verilerini korumak ve barındırmak için, PenDC’yi hayata geçirdik. Sizlere daha güvenilir ve kesintisiz hizmet verebilmek için, deneyimli kadromuz ile uygun maliyetlerle çok iş yapabilmeyi amaç edindik.

    Müşterilerimizin veri güvenliği ve veri sürekliliği bizler adına önemli olduğundan, yedekliliğin yedekliliği yapısını oluşturup farklı lokasyonlarda felaket senaryolarını baz alarak veri hizmeti alanında büyük adımlar attık.

    5800 m2 lik alanımızda 3 farklı lokasyondan beslenen fiber altyapıya ve Tier 3 sertifikası uyumluluğunda veri merkezi inşa ettik.

    Üç farklı lokasyondan beslenen fiber altyapımız , son teknolojilere uygun kesintisiz güç kaynakları ve jeneratör sistemleri ile sizlere %99.6 uptime özelliği sunmaktayız.

    Teknik özelliklerimizi uzman kadromuz ile birleştirerek satış öncesi ve sonrasında 7/24 teknik desteğimiz ile müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına buradayız.


    PenDC' den 3 Ay ÜCRETSİZ Cloud Server Hemen Başvurun !PenDCyoutube
    Son teknolojiler ile donatılmış altyapısı, yüksek güvenlik sistemleri ve temiz enerji kaynaklarının sunduğu avantajlar ile piyasadaki en hesaplı fiyatların garantisini veren PenDC, kullanıcılarına kesintisiz bir veri merkezi hizmeti sunuyor. https://www.pendc.com/ 20 yıldır süren yazılım ve veri hizmeti/internet teknolojileri sektöründe, aktif olarak çalışmalarımızda kendi verilerimizi tutmakla başlayan yolculuğumuza, sizlerin de verilerini korumak ve barındırmak için, PenDC’yi hayata geçirdik. Sizlere daha güvenilir ve kesintisiz hizmet verebilmek için, deneyimli kadromuz ile uygun maliyetlerle çok iş yapabilmeyi amaç edindik. Müşterilerimizin veri güvenliği ve veri sürekliliği bizler adına önemli olduğundan, yedekliliğin yedekliliği yapısını oluşturup farklı lokasyonlarda felaket senaryolarını baz alarak veri hizmeti alanında büyük adımlar attık. 5800 m2 lik alanımızda 3 farklı lokasyondan beslenen fiber altyapıya ve Tier 3+ sertifikası uyumluluğunda veri merkezi inşa ettik. Üç farklı lokasyondan beslenen fiber altyapımız , son teknolojilere uygun kesintisiz güç kaynakları ve jeneratör sistemleri ile sizlere %99.9 uptime özelliği sunmaktayız. Teknik özelliklerimizi uzman kadromuz ile birleştirerek satış öncesi ve sonrasında 7/24 (teknik hesap yöneticisi) desteğimiz ile müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına buradayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre uygun çözümler üretmeyi kendimize bir amaç edindik. Bu amaçlarımızı gerçekleştirirken geleceğimizi de güvence altına almak için doğa dostu çözümlerle ilerledik. Elektriğimizi güneş panellerinden üreterek temiz enerji ile hem maliyetlerimizi düşürdük hem de doğa dostu bir tutum sergiledik. İhtiyacınız olan konforu da arka plana atmadık sizlere kurulum sırasında çalışmak için özel çalışma alanları oluşturduk. PenDC, yazılım sektöründe edindiği tecrübeleri, veri merkezi hizmetlerinde en efektif şekilde kullanmak için kurulmuştur. Sektörde uzun zamandır, sunucu kiralama, sunucu bulundurma ve sanal sunucu hizmetleri sunan PenDC, 2021 yılı itibariyle kendi veri merkezini inşa etmiş ve müşterilerine, en uygun çözümleri en uygun maliyetlere sunma garantisi ile yola çıkmıştır. Dijital dünyanın, komplike ürünlerini bir araya getiren PenDC, kurumsal ve bireysel müşterilerine ise bu hizmetleri en basit ve yalın haliyle sunmaktadır. 2000 yılından bu yana, bilişim sektöründe faaliyet gösteren PenDC, 2021 yılında yeni mülkiyet altına girerek, veri merkezi çözümlerinde etkin rol oynamaya başlamıştır. Dijital dünyaya açılan kapıda, sektörünün liderleri olan kuruluşlarla partnerlik yapmaktadır. #datacenter #verimerkezi
    https://www.youtube.com/watch?v=j8MiY0qh9JE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PenDC -- 17 Ağustos 2023; 15:28:52 >







  • işlemciler ryzen ya da intel i9 değilse inşallah avrupa lokasyondur, yoksa piyasa fiyatları zaten bunun 1/3ü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar pahalı değil mi sanki?

  • Sekman Pistonu kullanıcısına yanıt

    Fiyattan ziyade hizmet kalitesi biraz sıkıntı.


    DGN, netinternet, radore gibi daha kurumsal yerlere bakmanızı öneririm. R10 da çokca şikayet konuları ile anıldı bu arkadaşlar.

  • Merhaba değerli geri bildirimleriniz için teşekkürler.
    PenDC veri merkezi olarak hizmet kalitemizi ve standartlarımızı test edebilmeniz adına hizmetlerimizde taahhütsüz kullanım sağlatıyoruz.
    Özellikle uptime süremizi de şeffaf şekilde websitemizde sunmaktayızhttps://status.pendc.com/
    Sizlere her zaman daha iyi hizmet verebilmek adına 7/24 teknik destek ve kesintisiz uptime süremiz ile yanınızdayız.
  • Sekman Pistonu kullanıcısına yanıt
    Cloud sunucularımızda SSD ve NVMe disk kullanımı yapmaktayız, ek olarak herhangi bir trafik sınırlaması yapmadan 10 Gbit/s Port - 1 Gbit/s Hat sağlamaktayız, ek olarak ilk 3 ayın taahhütsüz şekilde ücretsiz sağlanması ve fiyatlarımızı "₺" üzerinden satışa sunduğumuzdan dolayı fiyatlarımızı makul ve sürdürülebilir bir politikayla belirlemekteyiz.
    Değerli geri bildiriminize teşekkür eder iyi günler dileriz.
  • Merhaba,


    Öneri:Keşke tier1-2 Sağlıyıcılara bağlantı imkanlarınız bulunsa. Yurtdışı veri merkezlerine erişim sağlanabilse. Internet Exchange Point Bağlantılarınız olsa. Looking Glass web siteniz olabilir. Btk İşletmeciler Yetkilendirmede ne şekilde aratmada bulabilmekteyiz.


    Hayırlı Çalışmalar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F17B5020F -- 18 Ağustos 2023; 11:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba değerli geri bildirim ve dönüşleriniz için teşekkürler.
    Şuanda internet servis sağlayacısı olarakta hizmet vermekteyiz, IXP bağlantılarımızla ilgili sertifika ve diğer süreçler sürdürülmektedir.
    Teşekkür eder iyi günler dileriz.
  • PenDC kullanıcısına yanıt

    Ne demek teşekkür ederim iyi günler.


    Umarım önerilerim zamanla gerçekleşir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar biraz pahalı görünüyor. Ddos korumanız hakkında bilgi alabilir miyim.

  • Merhaba öncelikle değerli geri bildiriminiz için çok teşekkürler.
    Fiyatlarımızı özellikle makul seviyelerde tutmaktayız, "80 GB SSD - 4GB RAM - 2 CPU" özelliklere sahip bir sanal sunucu sadece 190 TL fiyatla satışa sunulmakta, ve herhangi bir trafik sınırı olmaksızın "10 Gbit/s Port - 1 Gbit/s Hat" verilmekte.
    DDOS koruması cloud sunucularımızda tamamen ücretsiz sağlanmaktadır layer3/layer4 kapsamındadır. Combahton üzerinden anlaşmamız doğrultusunda sağlanmaktadır.
    Örnek verebileceğiniz daha uygun paketler var ise mutlaka incelemek isteriz.
    Sizlere daha uygun fiyatlamalar sağlamak ve daha iyi hizmet verebilmek adına tüm isteklerinizi itinayla değerlendireceğiz.
    İyi günler dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PenDC -- 19 Ağustos 2023; 8:34:42 >
  • 3 ay ücretsizmiş daha başvuruya olur yada olmaz bile dönmediler. Tamamen scam odaklı clickbait reklam.

  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Teknik destek birimimiz 7/24 hizmet veriyor lakin, yeni hizmet alımlarında ücretsiz dahi olsa hafta içleri saat 9:00 ile 18:00 arasında müşteri hizmetleri departmanımız destek olmaktadır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • PenDC kullanıcısına yanıt

    Ddos korumasında neden path.net yada ddos-guard kullanmıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enemywalker kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Daha önce her ikisi de test edildi, şuan genel olarak Combahton ile ilerliyoruz. Ancak altyapımızda bir çok farklı ddos servisi ile çalışıyoruz ddos guard da bunlardan biri, kullandığımız servis müşterimizin proje ve yapısına göre değişkenlik gösterebiliyor, bunun yanında müşterilerimizin özellikle kullanmak istediği bir servis varsa onu da altyapımızda kullanabilmelerini sağlıyoruz. Entegrasyon için gerekli desteğide teknik ekibimiz vermektedir.
    Değerli geri bildiriminiz için teşekkürler.
  • Test edebilir miyim 1g ihtiyacımız olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Aşağıda yer alan iletişim linki üzerinden talebinizi iletebilirsiniz, müşteri hizmetleri personellerimiz en kısa sürede talebiniz için sizlerle irtibata geçecekler.
    İyi günler dileriz.https://www.pendc.com/iletisim
  • PenDC kullanıcısına yanıt

    fiyatlarını istediğin kadar tl üzerinden belirle, dolar 3 değil paşam. fiyatlar absürt bir şekilde uçuk, piyasanın 3 katı, o da diğer firmaların kdv dahil fiyatına karşılık, sen düşün. zaten diğer yorumlar da yeterince şikayetçi. boşa reklam vermişsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 22 Ağustos 2023; 5:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergisiz fiyata göre gerçekten fiyatlarınız çok yüksek. sunucular ağzıyla kuş tutuyor sanırım. biraz piyasaya göre fiyatlarınızı güncellemelisiniz. iyi satışlar.

  • ücretsiz ama başvurmak gerekiyor?


    her isteyene vermiyorsunuz yani.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.