Şimdi Ara

9 gündür gelemeyen kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürat kargo tarafından 6 gündür istanbul beşiktaş ıhlamur şubesinde kargom bekletiliyor . Telefonlara normal zamanda da hiç bakmadıkları için ulaşmak imkansız . Sürat kargo battı mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kargon korona kapıp hasta olmuştur belki hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gün içinde sipariş verilmiş aras, yurtiçi, ptt ve sürat kargodan gelecek ürünlerim vardı.

Sipariş verdiğimden 2 gün sonra hepsi geldi fakat sürat kargo hala istanbulda çıkış şubesinde bekliyor 6 gün olmuş ürünüm kargoya verileli henüz tık yok varış şubesine doğru yola bile çıkmamış
  • mahmutt159 M kullanıcısına yanıt
    Benimki 6 gündür alıcı şube yani bana en yakın şubede bekliyor dediğiniz gibi bütün diğer kargolarım allahtan geldi. ( kedi maması , kumu , köpek maması ) bunlar gelmeseydi o zaman kötüydü mecbur şubeye gidecektim .

• herkes evde çok siparişler var imiş o yüzden yoğunlar imiş
  • Ben yurtdışından postamı 20 gündür bekliyorum moruk, bugün gittim almaya yarın sabah erken saatte gel dediler nasıl uyanacağımı bilmiyorum o saatte.
  • Unut o kargoyu kardeşim. Benimki 14 gündür aktarma noktasında bekliyor. Yapabiliyorsan paranı iade al yaptığın alışveriş sitesinden. Ben btk’ya ve cimere şikayet ettim firmayı. Trendyol paramı geri vermezse trendyolu da şikayet edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla rezalet kargo firması telefonlara bakmıyor bile . Resmen gidip kendimiz almamız için uğraşıyor . Bende inat ettim gidip almıyorum o riske giremem . Zaten pislik içindelerdi daha öncede .

• Aras Kargo ile benim de paketim var bekliyorum. Varış şubesine gelmiş ama adrese dağıtıma çıkartmıyorlar. Şube desen zaten telefonlara yanıt vermiyor. Twitter'dan şikayet ettim özelden iletişim bilgilerimi aldılar bakalım bekliyoruz.

Cidden şu kargo firmalarına devletin sağlam bir ceza kesmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Valla rezalet kargo firması telefonlara bakmıyor bile . Resmen gidip kendimiz almamız için uğraşıyor . Bende inat ettim gidip almıyorum o riske giremem . Zaten pislik içindelerdi daha öncede .
    ulan memleket batmış hala kargo gelmedi, o şöyle böyle
    siz evinizden çıkmıyor olabilirsiniz ama mecburi olarak binlerce insan işe gidiyor
    kargolarda hastanelerden sonra en çok risk altında olan yerler
    kargo firmaları şuanda patlamış durumda çünkü normal zamandan daha çok ciro yapıyorlar
    personel az kimse çalışmak istemiyor bir de kapasiteyi aşınca bu duruma geldi
    ayrıca kuryelerde sürekli şekilde işi bırakıyor çünkü bir çok kargo şubesinde korona vakası var
    eleman bile bulunmayacak yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Nisan 2020; 14:42:13 >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Diğer kargo firmaları en fazla 1 gün gecikme yaşatıp sürat kargo 10 gün gecikme yaşatıyorsa yazarım . Kargodan kıyafet sipriş etmiyorum merak etmeyin . Kedi , köpek maması , kedi kumu , ıslak mama vs . Sokaktaki ormandaki hayvanları besliyorum bilip bilmeden boş boş yazmayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Diğer kargo firmaları en fazla 1 gün gecikme yaşatıp sürat kargo 10 gün gecikme yaşatıyorsa yazarım . Kargodan kıyafet sipriş etmiyorum merak etmeyin . Kedi , köpek maması , kedi kumu , ıslak mama vs . Sokaktaki ormandaki hayvanları besliyorum bilip bilmeden boş boş yazmayın .
    biraz bilip bilmeden yazmışım haklısınız,
    bu siparişleriniz hayvan dostlarımız için gayet hayati ihtiyaçlar sadece durumu açıklamaya çalıştım
    fakat her firmanın çalışan sayısı aynı değil ve ile göre ilçeye göre değişiyor ,sekötörü iyi bildiğim için olanı yazdım ben
    ayrıca ksokak hayvanlarıiçin mecburen getirden söylüyoruz bizde , olmadı gidip alıyoruz yerlerinden biraz daha pahalı oluyor ama kargo dediğim gibi gelmiyor
    Her hafta 45 kilo mama dağıtıyorum getirden söylesem 6-7 katı para ödemem lazım . Melesef herkes işini düzgün yapmak zorunda sürat kargo rezalet bir firma .

Bakın işini düzgün yapan kargolar olmasaydı bugün bunlar aç kalacaktı . İyiki 1 firmaya güvenip tek sipariş vermedim .

9 gündür gelemeyen kargo

9 gündür gelemeyen kargo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.