Şimdi Ara

9 Aylık Mcdonalds maceram Ve Öğrendiklerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
24.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • avatar - konu içeriği uyumu.
  • işe girmeme 1 hafta kala böyle konuları görmem pek iç açıcı olmuyor açıkcası :D bakalım her yerin müdürü aynı değil ayrıca sen ses çıkarmıyodum demişsin çıkarmazsan daha çok ezerler seni
  • Çıkarırdım ama bastırırdı müdürlere karşı ne yapabilirsin bro işten çıkar ekip lideri 1 saat müdürün odasında konuşuyor herkesi şikayet ediyordu bende paket serviscilere falan gider bu sizi şikayet etti diye körükletirdim onları :) herkes aynı olmaz ama dayanamazsın sen istediğin kadar ürün sat umurlarında olmaz onlara yararı var sana yok
  • O değilde bunu gören üst düzey yöneticiler bana dava açabilir bazı yerleri sildim haberiniz olsun biliyorsunuz ki Türkiye Cumhuriyetinde Adalet denen bir kavram yok paranın dediği oluyor
  • Ne yapayım kardeşim ? her gün dışarıdan yemek mi yiyeyim mecburluktan yiyorduk
  • Sonuna kadar katılıyorum bende 24 gün boyunca toyzz shop'ta çalıştım böyle bi rezillik yok. Adamlar molaya, yemeğe çıktığın saati not alıyorlar toplama kampı gibi.

    Müşteriler desen üç kuruşluk mal alıyor seni ezme hakkını kendinde görüyor. Sürekli ayakta durmaktan zaten insanda bel ayak kalmıyor.

    Haa bide haftada 1 kere 12 saat çalışıyorduk mesai falan yok ama ben hep haftada 2 kere 12 saat çalıştım. Arefe günü 14 saat çalıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evleneceksen gel diye bir program vardı,bu yıl yayınlanmadı.oradaki adayların çoğu oyuncuydu,para karşılığı rol yapıyordu.bunu aklı biraz olan insan kolayca anlardı zaten.bu program bu yıl yayınlanmayınca,orada oyunculuk yapmasına rağmen tutunamayan ne kadar insan varsa programın kurgu olduğunu,para karşılığı oyunculuk yaptıklarını anlattı.madem o kadar dürüstler de niye para için insanları kandırdılar ve acaba program bu yıl da devam etseydi böyle açıklamalar yaparlar mıydı?yoksa para alıp cahil kesimi kandırmaya devam ederler miydi?

    her şeye tamam dedin,yapmaman gereken işleri de yaptın hiç ses çıkarmadın orada tutunamayınca işi bıraktın ve şimdi atıp tutuyorsun.söylediklerinin eksiği vardır fazlası yoktur bunda şüphem yok ama yaptığın bana dürüstçe gelmiyor.madem millete çalışmayın diyorsun sen niye aylarca çalıştın?pisliklerin biriktiği iğrenç şeyi temizleyecek kadar düşmüşsün ama şimdi millete akıl veriyorsun.çalışmasaydın arkadaş zorla mı çalıştırdılar? senin gibi ezik insanlar yüzünden diğer insanlar hakkını arayamıyor.yapmamamız gereken iş verdiklerinde itiraz ediyoruz ama yönetici ''ama şu kişi yapıyor sen niye yapmıyorsun,yapsan ne kaybedersin''diyor.her iş yerinde vardır yalaka,ezik,sümsük tipler.bu tipler yüzünden diğer insanlar da sıkıntı yaşar.anlattığına göre sen de bu ezik tiplerdensin ki ne dedilerse yapmışsın.

    şikayet ettiğin zaman neyin değişmesini bekliyordun ki? ekip liderine bağırıp seni mi tutacaklardı? bu işler böyle olur.sen de oraya gelecek hayalleri için girdin,yükselmek istedin.yükselsen senin de seni şikayet eden şeflerden hiçbir farkının olmayacağına adım gibi eminim.tutunamadın ve şimdi karalıyorsun.

    küçük bir not yazmışsın.restoranın içinin iyi olmadığını ima ediyorsun anladığım kadarıyla.madem öyle niye orada yapılan yemekleri yedin? niye orada yapılan yemekleri insanlara servis ettin?

    anlattıklarının hepsi doğrudur hiçbir itirazım yok ama senin tutumunun dürüst olduğuna inanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 24 Eylül 2017; 18:57:8 >




  • Hayataların da bir baltaya sap olmayan ilk okul mezunu kişileri mağaza müdürü yaparlarsa böyle egoist olurlar ama arada gerçekten halden anlayan kafa dengi insanlar çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dogruya dogru soyle

    Gercekten yemekler igrenc mi hazirlaniyor ?
    Hic temizlik kurallarina dikkat ediliyor mu ?

    Bir de o buz neyden yapiliyor kimyasal gibi gercek buz degil o ya
  • Hocam yapman gereken ortalığı karıştırmaktı sen fazla bir şey yapmamışsın. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor diyorsun ya %100 haklısın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa Yusuf her yerde yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz fast food restoranlari, ülkemizde kraldan daha cok kralcidir. Amerikadaki subelerinde bu kadar isciyi somurme gormezsin. Kesinlikle yaz aylarinizi degerlendirmek icin dahi olsa, bu yerlerde calismayin.

    Onun yerine gidin ekmek firininda calisin. En azindan meslek edinirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla eğer akıllı ve işini yapan biriysen nerde olursan ol kimse seninle durup dururken uğraşmaz sen gidip çakallık yaparsan herkesi karşına alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilkingcry

    Ben de bir arkadaştan yere düşen haburgeri ısıtıp tekrar verdiklerini duymuştum...sizde oluyormuydu böyle ve salatalarında son kul. Tarihiyle oynuyormusunuz ve dondurmanız yoğurt bildiğim onu tüketelim mi

    Olanı vardır belki ama ben bir keere sıra beklerken kendimin sanıp tepsilerden birindeki patatesten 1 tane alıp yemiş bulundum. Adam koca patatesi çöpe attı.
  • Şunlara 20₺ veren adam lahmacuna pahalı diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 seneden fazla çalıştım 1 saat mesai ile 6 li nugget hakedişi yok sistemde sen kendi kafana göre kural belirlemişşin. Sen müdür oldugun icin savunuyosun demeyin 2 sene eleman olarak çalıştım ben de. İnsanlarla iletisimin kotu sanirim yoksa bir sekilde aşılırdi sorunlar. Yazdigin sorunlar bana yabanci gelmiyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorun sende ya insanüstü çalışacaksın yada kendine öyle bağıran adama karşılık vereceksin başka türlü bu işlerde barınma ve yükselme şansın yok.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi kardeşim ben mecburluktan bunlara boyun eğdim anladın mı hadi diğer restoranlardan yemek değişebiliyordum ama müdür sadece bana yasak koydu bir daha yok diye bana iyi koydu mc deki tüm bölümleri yapabiliyordum kasiyerlige gecmiceksin dedi sanki para çalmışım eksik olmuş gibi hiç nedenini bile söylemiyordu düşün insanlar hakkımda ne düşündü orada ? Ve de Sen bu ülkenin vergisinden bıktın değil mi ama yaşamak ve boyun eğmek zorundasın fakat bir taraftan da internete konu açıp ''yeter artık ya bu nasil bir hükümet vergiden geçilmiyor et yiyemiyoruz'' diyebiliyorsun değil mi? Anladın şimdi beni kardeşim okey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Hatirliyorsundur umarım ilk ise girdikten 1 ay sonra konu açmıştım hayat ne güzeldi .d tabi sonra beni o avmden alıp başka avmye koydular o da denizlinin en kalabalık yeriydi günlük satış 10 12 milyar kurban bayramı oldu bitti gelmez diyoruz ama nafile aşırı yoğun çekilmez benim çıtır tavuk kesip yemedigim zamanlarda oldu ne zaman sesimi çıkardım? Hatta müdür tatildeydi gelmiş bir tane ekip liderinin üstünden kahve çay her şey içmiş sonra yemeğine kestirtti bi baktık 28 puan ulan nerede adalet neymiş sayılamıyormuş yemek puanına kahve falan biz yapsak anamızı aglatiyorlsrdi bende haksızlıklara gelemedim napiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam elektrik ustasının yanında çalışın sanayide çalışın hiç olmazsa oradan çıksan yüzde yüz her sanayide iş bulursun elektrikçi desen zaten bulunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.