Şimdi Ara

9 Aylık Mcdonalds maceram Ve Öğrendiklerim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
5
Favori
24.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne gibi bir niteliğe sahipsin de beğenmemek gibi bir hakkı kendinde görüyorsun? Bu tarz yerlerde çalışıp da nitelikli insan olanını şu zamana kadar görmedim.



    Gerçekçi olun biraz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz işlerde çalışan insanları hiç bir zaman anlamam zaten. Biraz kafası olan insan ya bi sanat bir meslek öğrenir sanayiye vs girer ya da bi esnafın yanına girer esnaflık öğrenir esnaflık yapar. Gidin bir çiçekçinin yanına çiçekçilik öğrenin, elektrikçiye gidin elektrik öğrenin, gerekirse gidin pazarcının yanına pazarcılık öğrenin.

    Arkadaşlar neden başkalarının parasını katlaması için köle gibi çalışıyorsunuz ? Günde 12 bin ciro diyorsun ayda 360 bin yapar bu parayı sizin emeğiniz kazanıyor ve size verilen maaş 1400. Senin yediğin yemekte gözü olan, tuvalette durduğun vakti hesaplayan yerde çalışacak kadar kendinizi küçük mü görüyorsunuz ?

    İnanın bu tarz işlerin sonu yok er ya da geç başkalarının kölesi olduğunuzu anlayacaksınız. Kendinize yatırım yapın. Kendi kaderinizi çizebileğiniz işlerde çalışın. Çalıştığınız yerde hem sermaye hem de bilgi birikimi edinip en uygun zamanda kendi yolunuzu çizmeye bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar zekası geri var ise bu tür yerlerde çalışıyor. ne istiyorsun? sizin gibileri Mercedes'e CEO mu yapacaklardı! ayrıca müdür olan şahıs gökten inmedi o da senin gibilerin arasından oraya yükselmiştir. biraz kafası çalışan adam bu tür şirketlerde 2 yıla müdür olur zaten. kafası çalışmayanlar da ezilmeye ve ağlamaya mahkum kalır.
  • Haftada 2 gün banka gelir onlara yüklü 40-45 milyar para verilir.
    İyi sallamışsın 1.si Milyar değil 40-45 Bin TL 2. si Müdürlere o kadar para kesinlikle vermezler.
  • patateslerin güzel olmasının sırrı ne?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trust88

    Haftada 2 gün banka gelir onlara yüklü 40-45 milyar para verilir.
    İyi sallamışsın 1.si Milyar değil 40-45 Bin TL 2. si Müdürlere o kadar para kesinlikle vermezler.

    Müdüre o kadar para verilmez zaten , arkadaşın demek istediği şubenin yaptığı cironun şirket hesabına aktarılması.

    Bu arada eski anılarım canlandı gözümde arkadaş yazınca.Bende 5 yıl önce burger kingde staff olarak çalışmıştım. Eyyyy Supervisor Bahar Hanım sen kimsin yeğaaa , eğer hala kulakların çınlıyorsa arada bil ki sebebi benim
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Neden itiraz ettiğin anlaşıldı, x magazasında yöneticilik yapıyorsun ve sanıyorsun ki iş hukuku senin alanın :)



    Potansiyel olarak elinin altındaki paraya muhtac saf işçileri ezen, mobbing uygulayan birisin. Belki uygulamıyorsundur orası belli değil ama dava acsa da boş diyerek ve benim bir şey bilmediğimi öyle bir davayı acamayacagımı hatta ve hatta konu sahinin yazdıklarını editlemesini önerip aksi halde hukuki olarak basının agrıyacagını söyleyen kocaman bir tezatsın sen.

    Mobbing e ugramıs işçinin haklarını savunmasına engel olacak cümleler kuruyorsun ardından dava acmasını söylediğim içün bana laf atıyorsun. Git az ötede oyna.

    Devrik kurduğum cümleyle benim avukatlıgımı sorgulayan şahıs, sen önce bilmediğin sularda yüzme :)



    Barodaki başarısız avukat, devrik cümle vs vs ile saldıraya gecmendeki amacın bariz belli.

    Profilini belli ettin zaten hadi bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pUnduli

    Kimse bu tür yerlerde isteyerek bayılarak çalışmaz, o yüzden beylik "başka iş mi yok?" kısmına gerek yok. Mecbur kalır, hızlıca iş lazımdır vs vs.

    McDonald's gibi yerlerin özelliği zaten yüksek turn-overa (eleman değişimi) sahip olmasıdır, sistem primat düzeyinden yüksek zekası olan herkesin çalışan olabileceği kadar spesifik ve dökümentedir. O nedenle bugün X yarın Y nin çalışması şirketin umrunda değildir, çalışana yatırımlık bir durum yoktur.

    Ama bu saçma sapan "ne var bir tane nugget yuttuysak" çıkışını haklı hale getirmiyor, bankada çalışıp "ne var bir deste 200 lük aldıysak" tan bir farkı yok.

    İşin muhteşem bir iş olmadığının , çalışma saatlerinin berbat olduğunun farkında olsanızda ister istemez çalışmak durumunda kalınabiliyor.

    Bankada ki para ile nugget genellemesi bir değil.
    Orada çalışan insanlarda sonuçta insan, normalde orada olan ürünlerden yemeleri zaten hakkı olması lazım.
    Ama mcdonald gibi yerlerde oranın cahil müdürleri bu gibi şeyleri engellemeye çalışırlar.
    Franchise sistemi ile çalışan çoğu yer böyle.
    Normalde bir gıda fabrikasında çalışan kişiler orada üretilen ürünlerden dilediği kadar yerler ve kimse de onlara sen ne yapıyorsun demez...
    Bundan yıllar önce Karacabey’de nestlenin fabrikasına çalışmıştım, gerçekten kurumsal ve dört dörtlük bir yerdi.
    Nestlenin hangi ürünü varsa her çalışan onlardan dilediği kadar yiyebilirdi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asgari ücret modern kölelik diye boşuna denmiyor ,başka yere girsen yine aynı muameleleri göreceksin
    lakin çalışmayın demek kolay da ,peki nerede çalışacak insanlar ?
    çok geçerli bir üniversiteden ve ilklere girmeden misal nerede ,hangi işe girebilirsin ?
    asgari ücretli işte çalışanların tamamına yakını mutsuz ve mecburiyetten bu işleri yapıyor (çok istisnai olanlar çıkabiliyor)
    para desen hiç tatmin edici değil ,genelde çok ağır işler oluyor , ileriye yönelik bir geleceğini de hayal edemiyorsun
    insanlar bir umut için çilelere katlanabilir , bu tür işlerde kimse umut görmüyor ,tabi iş talebi de çok yüksek olunca ,adamlar işi bırakanı seviyorlar bile ,o gidince anında yeni işçi buluyorlar
  • kesinlikle haklısın bi kere gözümle gördüm burger kingte çalışan birine adam sırf sadece bak sadece tuvalet kağidi bitti diye bağirip çağiriyor bende büyük birşey oldu sanıyorum tuvaletin oldugu kat üst kattaydı bizde sakin diye üste geçtik ayak altında olmayalım diye geçtik oturduk 5 dakika geçti aradan bi ses geliyo baya bağırıyor biri hani ben rahatsız oldum aramızda 5-6 metre mesafe vardı dünyanın en büyük problemi buymuş gibi karşısındaki o insani aşşağiladi tuvalet kağidi koymayı unuttu diye sokayım tuvalet kağidina insana 1.500 tl verip bunları yapmak nedir ya tamam kurumsalsa kurumsal öyle iş mi olur arkadaş hayvan muamelesi gördü adam gözümün önünde gidip çalışmıyacaksınız bunlarda elbet şartları iyileştiricekler çalışan bulamayınca seve seve yurtdışında eminim böyle değildir türkiyede herkes kendini birşey sanıyor müdür veya amir olunca ya tamam sen ona emir verebilirsin ama aşşağilayip ezmenin rencide etmenin ne anlamı var insan gibi şunu şöyle yapin bunu böyle yapar mısınız arkadaşlar diyebilirsin karşındakide gerizakalı değilse bunu anlar işini yapar insan gibi söylendiğinde yapmayacağini sanmiyorum hiçbir çalışanın neyse sizede tecrübe olmuş
  • 5 senedir devlet de amir olarak çalışıyorum.Hiç bir çalışma arkadaşıma bağırmadım,kötü söz söylemedim.Bir şeyi yaptırırken bile sana zahmet yaparmısın derim.Yapmazlarsa ben yapmaya başlarım bunu gören zaten hemen farkına varır ve işi elimden alıp yapmaya başlar.Çalışma saatlerine karışmam.Kendi aralarında ayarlarlar.Nasıl rahat geliyorsa öyle çalışın derim.İş aksamasın bana yeter derim.Gerekirse çalışanıma izin verir onun işini ben zaman zaman yaparım.Ve bu yüzdende 5 senedir en ufak bir sorun yaşamadık.Her şey takır takır ilerler.Önce insan.Kendini o kişinin yerine koyarsan zaten yapmazsın bazı şeyleri.Benden yaşça küçük arkadaşlara tavsiyem okuyun,iyi yerlere gelin.Çok para kazanmazsınız belki ama insan gibi muamele görür insan gibi yaşarsınız.
  • Çıkmakla doğru yapmışsın Ben 2.5 yıldır çalıştım ve sonunda çıktım müdür oldum fakat gider temizleme ve bazı ameleliği sana yaptırmak gerçekten insana koyuyor ayrıca 7,5 saatten yarım saat bile çalışsan ekstra puan senin hakkın nasıl bu şekilde davranıyorlar anlamadım.
    Müdür olarak şunu biliyorum eğer bir kişinin herhangi bir açığını veya performans kaybını , iş kazanç gelirleri düşükse atılması gerekiyorsa çürükleri seçip mobing yane psikolojik baskı devamlı uygularlardı bende mecbur kalırdım eğer psikolojik baskıdan dolayı çıkmadıysa herhangi açıkları dahilinde 5 dakika geç kalsa hemen açıklaması alınırdı 3 açıklama sonra sepet işe 3 gün üst üste gelmezse gene şahit alınır ve gene noter ile sepet yane gerçekten Fast Food gibi yerde çalışacaksanız neden çalışın biliyor musunuz sigorta girişiniz yapılsın 16 yaşında başladığı için şanslıyım.

    Zaten karınca gibi çalışıyorsun ortam sıcak saniyelerle yarışıyorsun bir de azar işitiyorsun aldığın maaş asgari ücret müdür olsan bile 100-200 lira yane pek bir anlamı yok ekstra yükler artıyor haftalık sayım,aylık sayım,yıllık sayım bunlar zaten başlı başına sorundur ayrıca gün sonu para saymalar ve kasadaki paraları saymak eksik çıkmaması lazım eğer çıkarsa sistem açık verir ve o para tam olmadan işten çıkamazsın.

    Eksik para çıkarsa senin cebinden gider , müdürsün ve gene amelelik yapıyorsun pek bir icraatın yok eleman yoksa gerekiyorsa sende çıkış elemanının işini yaparsın.

    Herhangi cihaz arızasında veya lamba patladığında gene dışarıdan bunu temin etmen gerekir baya uğraşırsın gene amelelik yaparsın elindeki malzeme yetersiz gelirse onu başka restorantlardan temin etmen lazım gene amelelik yaparsın.

    Çalışan arkadaşlar bilir 10:1 Et 4:1 Et 3:1 Et kutularının üzerinde bir sürü çeşitli maddeler var ama soran olursa %100 et diyoruz tamam et ama içinde yağ ve bir sürü baharat gibi maddeler var bu nasıl olacak.

    Diyelim ki restoranttan birisi yemek yedi ve midesi bozuldu sağlık bakanlığına başvurdu oradaki sağlık bakanlığındaki personel bizi arardı şu gün geleceğiz derdi dondurma makinası komple tekrar yıkanırdı ve numune alıp giderdi Fast Food restorant genel müdürlükteki ekipler ansızın gelip denetleme yaparlardı o zaman bir çok soru sorar ve temizliğe bakardı aslında olması gerekeni şirket kendi yapıyordu aslında bunu sağlık bakanlığı yapması gerekirdi ülkede neler doğru düzgün yapılıyor ki.

    Sevkiyatlara gelecek olursam haftada 2 gün yapılırdı tamamen amelelik bir kola şurubu veya fanta şurubu 20 kilo tabiki de müdür sadece sayım doğru mu diye bakıyor eğer sayım doğru ise faturayı onaylıyor eksik var not alıp bildiriyor.

    Eğer eleman az ise kendide amelelik yapıp istifliyor.

    Arka oda denilen temizlik yeri var her gün genel bütün parçalar yıkanır su içinde yüzersiniz ve UR , DR sırasıyla konur bunlar devamlı kimyasaldır.

    30 Dakika'da 1 eller yıkanır fakat bunu malesef kimse uygulamıyor bence eldiven takıp ta hamburger yapmak daha sağlıksız ama burası Türkiye malesef.

    Devamlı ayakta duruyorsunuz , suyu oradaki çeşmeden içiyorsunuz klor makinasından geçiyor , yemek puanınız 18 fazla çalışırsanız ekstra artıyor yemek molası 30 dakika ve ekstra çalışma ile bu mola ekstra artıyor sadece bu zamanlarda oturabiliyorsunuz ve müdürünüz ne zaman uygun gördüyse o zaman sıra sıra yemeğe çıkıyorsunuz ve illa ki o sağlıksız fast food hamburgerlerinden her gün yemek zorunda kalıyorsunuz aç karnına biz bunun mücadelesini verdik ama sonuç alamadık.

    Daha da açıklanacak durum var şu anlık bunlar yeterli eğer böyle işlere gireceksiniz 16 yaşında 1404 lira maaş ve sigortanız için girin saatiniz tam değilse oradan da kesinti olur fazla çalışırsanız ekstra izin verirler.

    Arkada ızgara 218 derece üst tarafı vardı değişmiş olabilir ona çok dikkat edin elinizi yakabilirsiniz.

    Patates kızartma makinası kısmında veya Tavuk kızartma makinası kısmında patates 168 , Tavuk 178 Derece ona göre elinize dikkat edin patatesler çıkınca tuz döküp karıştırıyorsunuz eliniz yanabilir dikkatli olun.

    Dışarıdan yemek yemek daha sağlıklıdır ben büyük firmada çalışıyorum halen yemek sektörü denilince benim için bitmiştir diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: john mclane

    Yurtdışını bilmem ama, ülkemizde hizmet sektöründe kesinlikle çalışılmaz.

    Bir kere insanı insan yerine koymazlar.

    Akşama kadar it gibi çalışırsın, yetmez mesai yaparsın ama yaranamazsın.

    Başına bir tane amir müdür gelir, onu öyle yap bunu böyle yap, beğenmedim bir daha yap der.

    Kendisi kıyıda köşede İnstagram face kasar.

    Böyle yerler gelip geçici çalışalacak yerler.

    Aklı olan zaten başka İşte çalışır.

    Hangi mc donald’da ya da diğer bu tip yerlerde 40-50 yaşlarında çalışan gördünüz?

    1 sene ancak vardır en uzun çalışan.

    Mc donald dediğin yerlerde de, müdür dediğin kişilerde üniversite mezunu bir halt bilmeyen bir şeye sap olamamış Kişiler.

    Evimin yanında A101 var, her 2-3 ayda bir mutlaka tüm personel değişir, çünkü ya işi bırakırlar ya da başka işe geçerler.

    Bu tip yerler insan harcamaya, özellikle gençleri kariyer yalanı ile kandırıp ne kadar çalıştırsam kardır amacı güder.

    Geçen gün kipa’ya gittim kocaman reklam asmışlar; kariyer yapmak isteyen insanlara iş imkanı gibi zırvalar yazıyordu, güldüm resmen.

    Hangi hizmet sektöründe kariyer yapılır allah aşkına, kasiyer mi, kasap mı, reyon görevlisi mi kariyer yapılacak yerler?

    Yıllarca asgari ücretle çalışacak ses çıkarmayacak koyun arıyoruz demek daha doğru bu tip yerler için.

    Hizmet sektörü daha çok basamak olarak kullanılmalı, yarın bir gün daha iyi iş buldun mu anında tüyeceksin.

    Kariyermiş, yemişim hizmet sektöründe ki en iyi kariyeri..



    Büyük mağazalar bayramda bile açık olur.

    Orada çalışan insanların değeri bile yok ki, bayram tatili bile yapmalarına müsaade etmezler.

    Ama bölge müdürleri ya da patron takımı tatilin kralını yapar sonra gelir biz bir aileyiz bir bir ekibiz diye ver gazı ver coşkuyu...



    çok doğru tespitler... helal...
  • Yurtdışını bilmem ama, ülkemizde hizmet sektöründe kesinlikle çalışılmaz.

    Bir kere insanı insan yerine koymazlar.

    Akşama kadar it gibi çalışırsın, yetmez mesai yaparsın ama yaranamazsın.

    Başına bir tane amir müdür gelir, onu öyle yap bunu böyle yap, beğenmedim bir daha yap der.

    Kendisi kıyıda köşede İnstagram face kasar.

    Böyle yerler gelip geçici çalışalacak yerler.

    Aklı olan zaten başka İşte çalışır.

    Hangi mc donald’da ya da diğer bu tip yerlerde 40-50 yaşlarında çalışan gördünüz?

    1 sene ancak vardır en uzun çalışan.

    Mc donald dediğin yerlerde de, müdür dediğin kişilerde üniversite mezunu bir halt bilmeyen bir şeye sap olamamış Kişiler.

    Evimin yanında A101 var, her 2-3 ayda bir mutlaka tüm personel değişir, çünkü ya işi bırakırlar ya da başka işe geçerler.

    Bu tip yerler insan harcamaya, özellikle gençleri kariyer yalanı ile kandırıp ne kadar çalıştırsam kardır amacı güder.

    Geçen gün kipa’ya gittim kocaman reklam asmışlar; kariyer yapmak isteyen insanlara iş imkanı gibi zırvalar yazıyordu, güldüm resmen.

    Hangi hizmet sektöründe kariyer yapılır allah aşkına, kasiyer mi, kasap mı, reyon görevlisi mi kariyer yapılacak yerler?

    Yıllarca asgari ücretle çalışacak ses çıkarmayacak koyun arıyoruz demek daha doğru bu tip yerler için.

    Hizmet sektörü daha çok basamak olarak kullanılmalı, yarın bir gün daha iyi iş buldun mu anında tüyeceksin.

    Kariyermiş, yemişim hizmet sektöründe ki en iyi kariyeri..



    Büyük mağazalar bayramda bile açık olur.

    Orada çalışan insanların değeri bile yok ki, bayram tatili bile yapmalarına müsaade etmezler.

    Ama bölge müdürleri ya da patron takımı tatilin kralını yapar sonra gelir biz bir aileyiz bir bir ekibiz diye ver gazı ver coşkuyu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste bu yüzen Burger King

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu yazacaktım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Onasıl bir tespitti üstad?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Gelecek hayalleri falan var deniliyor başlarda kesinlikle yok en küçük hatanızda silip atarlar sizi.. "

    La kardeş tahsilin yok bişiyin yok hamburgercide ne hayalin olabilir? Üzerine nugget fabrikası kuracak halleri yok ya. Vizyonunuzu biraz geliştirin orda bir yere gelsen gelsen anca elemanların başındaki adam olur 2000 lira maaş alırsın.
  • Ayakkabı firmasında çalıştım 3 ay hayattan soğudum hizmet sektöründe çalışacaginiza hiç çalışmayın daha iyi bir ülkenin insanları bu kadarı mi tiksindirici olur onu anladım hizmet sektöründe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Çıkmakla doğru yapmışsın Ben 2.5 yıldır çalıştım ve sonunda çıktım müdür oldum fakat gider temizleme ve bazı ameleliği sana yaptırmak gerçekten insana koyuyor ayrıca 7,5 saatten yarım saat bile çalışsan ekstra puan senin hakkın nasıl bu şekilde davranıyorlar anlamadım.
    Müdür olarak şunu biliyorum eğer bir kişinin herhangi bir açığını veya performans kaybını , iş kazanç gelirleri düşükse atılması gerekiyorsa çürükleri seçip mobing yane psikolojik baskı devamlı uygularlardı bende mecbur kalırdım eğer psikolojik baskıdan dolayı çıkmadıysa herhangi açıkları dahilinde 5 dakika geç kalsa hemen açıklaması alınırdı 3 açıklama sonra sepet işe 3 gün üst üste gelmezse gene şahit alınır ve gene noter ile sepet yane gerçekten Fast Food gibi yerde çalışacaksanız neden çalışın biliyor musunuz sigorta girişiniz yapılsın 16 yaşında başladığı için şanslıyım.

    Zaten karınca gibi çalışıyorsun ortam sıcak saniyelerle yarışıyorsun bir de azar işitiyorsun aldığın maaş asgari ücret müdür olsan bile 100-200 lira yane pek bir anlamı yok ekstra yükler artıyor haftalık sayım,aylık sayım,yıllık sayım bunlar zaten başlı başına sorundur ayrıca gün sonu para saymalar ve kasadaki paraları saymak eksik çıkmaması lazım eğer çıkarsa sistem açık verir ve o para tam olmadan işten çıkamazsın.

    Eksik para çıkarsa senin cebinden gider , müdürsün ve gene amelelik yapıyorsun pek bir icraatın yok eleman yoksa gerekiyorsa sende çıkış elemanının işini yaparsın.

    Herhangi cihaz arızasında veya lamba patladığında gene dışarıdan bunu temin etmen gerekir baya uğraşırsın gene amelelik yaparsın elindeki malzeme yetersiz gelirse onu başka restorantlardan temin etmen lazım gene amelelik yaparsın.

    Çalışan arkadaşlar bilir 10:1 Et 4:1 Et 3:1 Et kutularının üzerinde bir sürü çeşitli maddeler var ama soran olursa %100 et diyoruz tamam et ama içinde yağ ve bir sürü baharat gibi maddeler var bu nasıl olacak.

    Diyelim ki restoranttan birisi yemek yedi ve midesi bozuldu sağlık bakanlığına başvurdu oradaki sağlık bakanlığındaki personel bizi arardı şu gün geleceğiz derdi dondurma makinası komple tekrar yıkanırdı ve numune alıp giderdi Fast Food restorant genel müdürlükteki ekipler ansızın gelip denetleme yaparlardı o zaman bir çok soru sorar ve temizliğe bakardı aslında olması gerekeni şirket kendi yapıyordu aslında bunu sağlık bakanlığı yapması gerekirdi ülkede neler doğru düzgün yapılıyor ki.

    Sevkiyatlara gelecek olursam haftada 2 gün yapılırdı tamamen amelelik bir kola şurubu veya fanta şurubu 20 kilo tabiki de müdür sadece sayım doğru mu diye bakıyor eğer sayım doğru ise faturayı onaylıyor eksik var not alıp bildiriyor.

    Eğer eleman az ise kendide amelelik yapıp istifliyor.

    Arka oda denilen temizlik yeri var her gün genel bütün parçalar yıkanır su içinde yüzersiniz ve UR , DR sırasıyla konur bunlar devamlı kimyasaldır.

    30 Dakika'da 1 eller yıkanır fakat bunu malesef kimse uygulamıyor bence eldiven takıp ta hamburger yapmak daha sağlıksız ama burası Türkiye malesef.

    Devamlı ayakta duruyorsunuz , suyu oradaki çeşmeden içiyorsunuz klor makinasından geçiyor , yemek puanınız 18 fazla çalışırsanız ekstra artıyor yemek molası 30 dakika ve ekstra çalışma ile bu mola ekstra artıyor sadece bu zamanlarda oturabiliyorsunuz ve müdürünüz ne zaman uygun gördüyse o zaman sıra sıra yemeğe çıkıyorsunuz ve illa ki o sağlıksız fast food hamburgerlerinden her gün yemek zorunda kalıyorsunuz aç karnına biz bunun mücadelesini verdik ama sonuç alamadık.

    Daha da açıklanacak durum var şu anlık bunlar yeterli eğer böyle işlere gireceksiniz 16 yaşında 1404 lira maaş ve sigortanız için girin saatiniz tam değilse oradan da kesinti olur fazla çalışırsanız ekstra izin verirler.

    Arkada ızgara 218 derece üst tarafı vardı değişmiş olabilir ona çok dikkat edin elinizi yakabilirsiniz.

    Patates kızartma makinası kısmında veya Tavuk kızartma makinası kısmında patates 168 , Tavuk 178 Derece ona göre elinize dikkat edin patatesler çıkınca tuz döküp karıştırıyorsunuz eliniz yanabilir dikkatli olun.

    Dışarıdan yemek yemek daha sağlıklıdır ben büyük firmada çalışıyorum halen yemek sektörü denilince benim için bitmiştir diyorum.

    Hocam kola şurubu başka bir tüpte ki carbon ile mi karışıp bardağa akıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.