Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s@ndok@n

bu değerlerle 8 mbiti görürmüyüm? anlamadığım bişey var daha önce ulaşılabilir hız değerleri 16bine 1021 falandı,ama şu an çok düştü bunun sebebi bina tesisatı olabilirmi?

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Alabilirsiniz 8Mbit. Tesisat etkiler mi, etkilemez mi tam olarak bir şey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvox

Modem Status
    Connection Status Connected
    Us Rate (Kbps) 800
    Ds Rate (Kbps) 8128
    US Margin 10
    DS Margin 16
    Trained Modulation GDMT
    LOS Errors 0
    DS Line Attenuation 18
    US Line Attenuation 10
    Peak Cell Rate 1886 cells per sec
    CRC Rx Fast 4
    CRC Tx Fast 2
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

DSL Statistics
    Near End F4 Loop Back Count 0
    Near End F5 Loop Back Count 0

arkadaşlar bağlantı durumum hakkında yorumu olan? ben pek anlayamadım da..

Gayet iyi, bir sorun yok. Hız testi yaparsanızda iyi çıkacaktır. RS Premium felan kullanırsanızda tam performans olarak kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

SOnunda geçişim tamamlandı.

Maalesef 7mbit bile alamadım.

8mbite geçişten sonra SNR ve hat zayıflama değerleri kötüleşti.Normal bir durum mu? YAni bu değerleri 1mbit iken verenlere 8mbit alamaz diyoruz.Ama 8mbit iken böyle olması norrmal mi?

EDİT: İDM değer 114x8=912kb/sn yani 1mbit'te 114 civarı alıyordum bunun tam 8 katını almış oluyorum.Bu demek oluyor mu ki 8mbit'i tam olarak kullanabiliyorum?Tam olarak kullanan en yüksek kaç kb/sn alabiliyor?

Hız testlerine aldanmayın pek. En iyi hizmet alanın bile iyi değeri çıkmıyordur testlerde. Bağlantınız gayet iyi, 8Mbit'i kullanıyorsunuz.

• Teşekkürler cevabın için.8mbit'e geçince pingim de düştü.Diğer arkadaşlara faydası olması açısından

• Ben netlimitsiz sınırsız tarifesindeyim 2Mbit ten yukarısnı alamıyorum ama benden daha uzakta olan arkadaşım 8Mbit alıyor sorunsuz modem degerleride benden kötü oldugu halde,şimdi ben ttneti aradım zaten rahat bırakmıyorum hep arıyorum bana dediki eve gelen kablonuzun kalitesinden de olabilir dedi gerçektende kablo baya ince scart kablosu gibi arkadaşımınkide kalın kablo 3 katı nerdeyse benim sormak istedigim bunun bi etkisi olurmu hıza yani çagrı merkezi beni yemiyo dur herhalde buda modem degerleri
    4Mbit te alamazmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 31 Aralık 2009; 19:01:21 >
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

dün online işlemler sayfasından netlimitsiz tarifesine geçtim. ama sonuçlar rezalet diyebilirim. 8Mbit ile bağlanmış görünüyorum ancak gerçek hız 2Mbit'lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34

Ben netlimitsiz sınırsız tarifesindeyim 2Mbit ten yukarısnı alamıyorum ama benden daha uzakta olan arkadaşım 8Mbit alıyor sorunsuz modem degerleride benden kötü oldugu halde,şimdi ben ttneti aradım zaten rahat bırakmıyorum hep arıyorum bana dediki eve gelen kablonuzun kalitesinden de olabilir dedi gerçektende kablo baya ince scart kablosu gibi arkadaşımınkide kalın kablo 3 katı nerdeyse benim sormak istedigim bunun bi etkisi olurmu hıza yani çagrı merkezi beni yemiyo dur herhalde buda modem degerleri
    4Mbit te alamazmıyım

Bu değerlere göre alamamanız normal zaten. Belki 4 alabilirdiniz ama değerlere 2Mbit normal. Siz genede kabloları değiştirin.
  • Beyler Şuanda NetLimitsize Geçmiş Bulunmaktayım İdm İle 900 ü Görüyorum hemen Oyun İndirmek İstiyorum Yarınmı Başlamalıyım İndirmeye Yoksa Şimdi İndirsem Bişi Olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Beyler Şuanda NetLimitsize Geçmiş Bulunmaktayım İdm İle 900 ü Görüyorum hemen Oyun İndirmek İstiyorum Yarınmı Başlamalıyım İndirmeye Yoksa Şimdi İndirsem Bişi Olmazmı

Şimdi indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

dün online işlemler sayfasından netlimitsiz tarifesine geçtim. ama sonuçlar rezalet diyebilirim. 8Mbit ile bağlanmış görünüyorum ancak gerçek hız 2Mbit'lerde.

Pekte 2Mbitlerde durmuyo 4Mbit Şuan hızın yada yogunluktan olabilir bide modemi resle
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

SOnunda geçişim tamamlandı.

Maalesef 7mbit bile alamadım.

8mbite geçişten sonra SNR ve hat zayıflama değerleri kötüleşti.Normal bir durum mu? YAni bu değerleri 1mbit iken verenlere 8mbit alamaz diyoruz.Ama 8mbit iken böyle olması norrmal mi?

EDİT: İDM değer 114x8=912kb/sn yani 1mbit'te 114 civarı alıyordum bunun tam 8 katını almış oluyorum.Bu demek oluyor mu ki 8mbit'i tam olarak kullanabiliyorum?Tam olarak kullanan en yüksek kaç kb/sn alabiliyor?

8 Mb tam olarak kullanmak 1024 KB/sn hız ile indirmek anlamına geliyor. Ben Eskişehirde oturuyorum ortalama hızım 500-900 arası. En iyi 996 KB/sn ile indirdim. Sizin hızınız da tam değerin %90 ı bu hiç de fena değil TTNET için.

• Arkadaşlar 8mbit limitsiz tarifesine geçtim 49tl lik olan 10 dakka önce söyledim tamam geçişiniz yapılacak dendi. Modemi

reslememe rağmen hala hızım 1mbitlerde 00.00 dan itibaren mi yeni tarife aktif olmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

Arkadaşlar 8mbit limitsiz tarifesine geçtim 49tl lik olan 10 dakka önce söyledim tamam geçişiniz yapılacak dendi. Modemi

reslememe rağmen hala hızım 1mbitlerde 00.00 dan itibaren mi yeni tarife aktif olmuş olur

Online İşlem Merkezi'nden yapsaydınız direk geçiyordu. 00.00'ı bekleyin, hala geçmediyse müşteri hizmetlerini tekrar ararsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Arkadaşlar 8mbit limitsiz tarifesine geçtim 49tl lik olan 10 dakka önce söyledim tamam geçişiniz yapılacak dendi. Modemi

Online İşlem Merkezi'nden yapsaydınız direk geçiyordu. 00.00'ı bekleyin, hala geçmediyse müşteri hizmetlerini tekrar ararsınız.

Online işlem merkezinden yapıcaktım ama hemen geçicekmiş gibi görünmedi gözüme , m.h yi arayarak işlemi gerçekleştirdim.

Superonlineden hizmet alıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Az önce netlimitsiz 8mb tarifesine gectim, hızımda bu sekilde

değerler iyimi sizce ?

Daha yüksek olması gerekirdi. İndirme hızınız nedir?

Torrentte en fazla 600kb/s gördüm

• quote:

quote:

quote:

Az önce netlimitsiz 8mb tarifesine gectim, hızımda bu sekilde

değerler iyimi sizce ?

Daha yüksek olması gerekirdi. İndirme hızınız nedir?

Torrentte en fazla 600kb/s gördüm

RS Premium ile felanda denemek gerekir.

• quote:

quote:

quote:

Online işlem merkezinden yapıcaktım ama hemen geçicekmiş gibi görünmedi gözüme , m.h yi arayarak işlemi gerçekleştirdim.

Superonlineden hizmet alıyorum

Online işlemden ben de hızlı olmasını beklemiyordum fakat onay tuşuna basmamla hattımın 8 mbit olması tam tamına 20 saniye sürdü. Çok şaşırmıştım bu kadar hızlı olduğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 1 Ocak 2010; 1:49:16 >

• 8mbit e geçmeden önceki db ile geçtikten sonraki db ler neden değişti acaba?

ÖNCE
    noise margin upstream: 33 db
    output power downstream: -3 db
    attenuation upstream: 9 db

noise margin downstream: 21 db
    output power upstream: 10 db
    attenuation downstream: 13 db

SONRA
    noise margin upstream: 14 db
    output power downstream: 11 db
    attenuation upstream: 10 db

noise margin downstream: 18 db
    output power upstream: 11 db

Buda hız testi sonuçları:

Rapid Pre ile IDM de 940kb/sn sabit hızla, Jdownloader da 850kb/sn hızla veri çekiyorum hız programdan programa neden değişiyor onuda anlamış değilim.

• Arkadaşlar ben 8 mb netlimitsize geçmeyi düşünüyorum da şimdi 15 gb kotayı aşınca hızı düşen var mı? Hızı 512'ye mi yoksa 1 mb'a mı düşüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

8mbit e geçmeden önceki db ile geçtikten sonraki db ler neden değişti acaba?

ÖNCE
    noise margin upstream: 33 db
    output power downstream: -3 db
    attenuation upstream: 9 db

noise margin downstream: 21 db
    output power upstream: 10 db

SONRA
    noise margin upstream: 14 db
    output power downstream: 11 db
    attenuation upstream: 10 db

noise margin downstream: 18 db
    output power upstream: 11 db

Buda hız testi sonuçları:

Rapid Pre ile IDM de 940kb/sn sabit hızla, Jdownloader da 850kb/sn hızla veri çekiyorum hız programdan programa neden değişiyor onuda anlamış değilim.

En hızlı RS Premium'u IDM aracılığı ile kullanmaktır zaten. Jdownloader felan denemenize gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.