Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Junior

ttnet arıza döndü biraz önce. adam kaldırmıyo dedi ve 4mbite çekti, sonra tekrar 6ya çektirtdim. ama 8 i kaldırmıyomuş hat.

Ankaranın merkezinde 8mbit alamıyoruz işe bak. Hattımızda iyileştirme yapılması için ne yapmam gerekir ? Çalışma yapmaları için adama sordum birşey demiyor..

değerlerim bunlar, snr margin değerim düşük malesef

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Değelere bakınca alabilmeniz gerekiyor ama alamıyormuşsunuz. TTNet'e akıl sır erdiremedim bu konuda tam olarak -ki size kesin bir şey söyleyeyim.

Konuyu biraz araştırdım.Az buçuk bilgilerime göre SNR değeri düşük.Zaten 14 altında olsa 1mbit ile bile kopmalar yaşayabilir.4 veya 6 sorunsuz çalışıyorsa o şekilde devam et bence.

• 8mbit net limitsiz

benim snr değeri daha da düşük
    Birde sorum olcak download sırasında kesinti oluyor örneğin 410kb ile download yapıyor şuan 10sn download yapıyosa 30sn bekliyor sebebi nedir bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 30 Aralık 2009; 0:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

8mbit net limitsiz

Birde sorum olcak download sırasında kesinti oluyor örneğin 410kb ile download yapıyor şuan 10sn download yapıyosa 30sn bekliyor sebebi nedir bunun?

Santralin dibinde misin o ne biçim indirmede hat zayıflığıdır Bunun dışında çok iyi VDSL2 hizmetini alabilirsinm net 32 mbit ancak fiyatı biraz yüksek ancak o hızı görmek güzel olurdu bunun dışında malum indirme sitelerinin free'sinden indirme yapıyorsan indirmeler esnasında 10-15 saniye aralarla mehter ekibi gibi bir ileri iki geri gitmen gayet normal tam hız alabilmek için premium üyelik yaptırman gerekiyor kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 30 Aralık 2009; 0:38:02 >

• Ben yaz sonu ttnet 8mb sınırsız paketine geçtim. İlk geçtiğimde 6mb hızları görüyordum, ama epeydir hızım 1mb altında. Dün ttneti aradım sorunumu anlattım, bugün telekom yalovadan aradılar santrale uzaklığımdan (1,5 km) ve hatlardan dolayı hızımı 1 mb indirmişler. Yani 8 mb sınırsız üyesiyim ama 1mb hız alıyorum oda %20 kayıplı yani 700-800kbs hız. Böyle salaklık olurmu? Adam bide utanmadan diyo önümüzdeki yıllarda hatlarda yenileme yapılabileceği ve hızımın artabileceğini anlatıyo. Benim sorunum şimdi şu; bu ttnet kandırmacasından kurtulupta doğrudüzgün hızlı internet hizmeti alacağım hangi firmalar var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

8mbit net limitsiz

Santralin dibinde misin o ne biçim indirmede hat zayıflığıdır Bunun dışında çok iyi VDSL2 hizmetini alabilirsinm net 32 mbit ancak fiyatı biraz yüksek ancak o hızı görmek güzel olurdu bunun dışında malum indirme sitelerinin free'sinden indirme yapıyorsan indirmeler esnasında 10-15 saniye aralarla mehter ekibi gibi bir ileri iki geri gitmen gayet normal tam hız alabilmek için premium üyelik yaptırman gerekiyor kolay gelsin.

download hiç sabit değil yaf nabayım ben şimdi 400e çıkıyo 98e iniyo çok dinamikModemdemi sorun var ?

• quote:

quote:

quote:

8mbit net limitsiz

download hiç sabit değil yaf nabayım ben şimdi 400e çıkıyo 98e iniyo çok dinamikModemdemi sorun var ?

Hangi modemi kullanıyorsunuz?

• 8Mbps hizinda tarife kullanan ve ADSL hatti fiziksel olarak yeterli arkadaslar, upload hiziniz sizin de 800Kbps mi? Bunun 1024Kbps olmasi gerekmiyor mu? Yoksa upload hizlarinda degisiklige mi gidildi?
  • us robotics 9105.1 hafta öncesi geçtim 8mbite hız gayet iyiydi downloadda kesinti olmuyodu son 2 gün oldu böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 30 Aralık 2009; 16:42:58 >
  • Hala geçiremediler beni 6 gündür bu tarifeye geçmeye çalışıyorum.
  • İş yerindeki modemin hat gücü snr db değerlerine bakmak istiyorum ama bu Linksys modemde bakamıyoruz heralde , sayfayı karış karış yaptım bulamadım

Linksys modemlerde göremezmiyiz değerlerimizi hattın ? program vs varmı bunun için ?
  • http://img511.imageshack.us/img511/5939/adszij.png

netlimitsize geçtim kopmalar yaşıyorum sorun bendemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatbabas

http://img511.imageshack.us/img511/5939/adszij.png

netlimitsize geçtim kopmalar yaşıyorum sorun bendemi

Arkadaşım downsteraem attenuation (hat zayıflaması) değerin çok kötü. 2-4 mbit arası hıza sabitletebilirsiniz bunun için müşteri temsilciliğini aramanız gerekmekte. Kolay gelsin.
  • ttnet ile 4mb sınırsızdan 6gb kotalı netlimitsize geçmek için görüştüm.dediklerine göre 4gb-6gb paket alsam bile 15gb ı geçince hızım düşecekmiş.

artık attılarmı dogrumu bilmiyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 307_Aslan

ttnet ile 4mb sınırsızdan 6gb kotalı netlimitsize geçmek için görüştüm.dediklerine göre 4gb-6gb paket alsam bile 15gb ı geçince hızım düşecekmiş.

Doğru söylemişler. Tüm Net paketlerde (kotalı, limitsiz) adil kullanım uygulaması devrededir. 15 GB kotayı doldurduğun zaman o ay içinde hızın 512 kbps'ye düşer. Ayın başında da hattının desteklediği hıza geri döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 30 Aralık 2009; 20:54:19 >
  • quote:

quote:

ttnet ile 4mb sınırsızdan 6gb kotalı netlimitsize geçmek için görüştüm.dediklerine göre 4gb-6gb paket alsam bile 15gb ı geçince hızım düşecekmiş.

Doğru söylemişler. Tüm Net paketlerde (kotalı, limitsiz) adil kullanım uygulaması devrededir. 15 GB kotayı doldurduğun zaman o ay içinde hızın 512 kbps'ye düşer. Ayın başında da hattının desteklediği hıza geri döner.

5-6 aydır 82 lira verip 15 gb kotalıların hız düşmeden yüzlerce gb çekmesini izliyordum ttnet i anarak.bir uyanıklıkta biz yapalım dedik ama tutmadı

cevap için teşekkürler

• quote:

5-6 aydır 82 lira verip 15 gb kotalıların hız düşmeden yüzlerce gb çekmesini izliyordum ttnet i anarak.bir uyanıklıkta biz yapalım dedik ama tutmadı

cevap için teşekkürler

Rica ederim. Ancak NetLimitsiz paketini deneyebilirsin. 49 TL'ye 8 mbite kadar hızda, belli olmamakla birlikte ayın 20'li günlerinde hız düşümü yapılıyor. Dediğim gibi tam düşme olmuyor. Bir ay hiç düşmüyor. Bir ay yeni aya 7 -10 gün kala düşüyor. Düştüğü zaman da yeni ayın 1-2-3'ünde hız artırımı yapıyorlar. Denemekte yarar var. Hem hattının ne kadar kapasiteyi kaldırdığını da test etmiş olursun. Bundan sonra hız testleri popüler sık kullanılanlar listene eklenir

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

8Mbps hizinda tarife kullanan ve ADSL hatti fiziksel olarak yeterli arkadaslar, upload hiziniz sizin de 800Kbps mi? Bunun 1024Kbps olmasi gerekmiyor mu? Yoksa upload hizlarinda degisiklige mi gidildi?

8Mbit NetLimitsiz tarifesinde Upload değerleri en fazla 800Kbit diye biliyorum. Limitsiz tarifede 1Mbit olması gerekiyor.
  • quote:

İş yerindeki modemin hat gücü snr db değerlerine bakmak istiyorum ama bu Linksys modemde bakamıyoruz heralde , sayfayı karış karış yaptım bulamadım

Linksys modemlerde göremezmiyiz değerlerimizi hattın ? program vs varmı bunun için ?

Her modemde bakılması gerekiyor. Biraz daha karıştırın.
  • quote:

İş yerindeki modemin hat gücü snr db değerlerine bakmak istiyorum ama bu Linksys modemde bakamıyoruz heralde , sayfayı karış karış yaptım bulamadım

http://www.telekomadsl.com/images/icerik/linksys_db.gif

resim yardımcı olacaktır

• quote:

quote:

cevap için teşekkürler

Rica ederim. Ancak NetLimitsiz paketini deneyebilirsin. 49 TL'ye 8 mbite kadar hızda, belli olmamakla birlikte ayın 20'li günlerinde hız düşümü yapılıyor. Dediğim gibi tam düşme olmuyor. Bir ay hiç düşmüyor. Bir ay yeni aya 7 -10 gün kala düşüyor. Düştüğü zaman da yeni ayın 1-2-3'ünde hız artırımı yapıyorlar. Denemekte yarar var. Hem hattının ne kadar kapasiteyi kaldırdığını da test etmiş olursun. Bundan sonra hız testleri popüler sık kullanılanlar listene eklenir

8mb sınırsıza geçtim.microsofttan 850kb ile çekiyor.daha önce arıza için geldiklerinde 8 e yakın kullanabilecegimi söylemişlerdi.bir ay

takılayım.alışkanlık yapmazsa geri 4 e dönerim.teşekkürler...

ek olarak limitsiz paketler içinde upload malesef 800kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 30 Aralık 2009; 21:31:53 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.