Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Arkadaşlar ben 8 mb netlimitsize geçmeyi düşünüyorum da şimdi 15 gb kotayı aşınca hızı düşen var mı? Hızı 512'ye mi yoksa 1 mb'a mı düşüyor?

Düşen var, düşmeyen var. 512Kbit'e düşüyor.
  • speedtest böyle diyor

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

airties modemde böyle yazıyor

ADSL Bağlantı Durumu: Bağlantı var
    Trained Modulation: ADSL_2plus
    Upstream Rate (Kbps): 511
    Downstream Rate (Kbps): 1021

ttnet test sonucu

827.8 kbps = 103 KB/s
    350 kbps = 44 KB/s

bir yanlışlıkmı var anlamadım 8 mbite kadar sınırsız kullanıcısıyım bugüne kadar jdownloader ile en yüksek rapidde 109 kb/s gördüm filefactoryde 150 kb/s ye çıktı hadi diyelim free olduğu için öyle ama aynı tarifide bir arkadaş 600 - 700 kb/s den aşağı inmiyorum diyor şimdi burda olay nedir ben anlayamadım 8mbitken 10mbit görüyorum ama internetim yavaş ve aynı tarifede daha hızlı kullananlar var bilgisi olan varmı bu konuda birde bu db nedir nasıl öğrenebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 1 Ocak 2010; 12:42:40 >

• Arkadaşlar bu hattın hızı desteklemesi olayı nedir? şimdi ben 8 limitsize geçmek istiyorum ama hattımın hızı destekleyip desteklemediğini nasıl anlayabilirim. veya böyle bir durum sadece netlimitsiz tarifesi içinmi geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 1 Ocak 2010; 13:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Arkadaşlar bu hattın hızı desteklemesi olayı nedir? şimdi ben 8 limitsize geçmek istiyorum ama hattımın hızı destekleyip desteklemediğini nasıl anlayabilirim. veya böyle bir durum sadece netlimitsiz tarifesi içinmi geçerli?

Hızı destekleme olayı santrale olan uzaklıgınızla kaynaklanıyor hattınızın ne kadarını destekledigini müşteri hizmetlerinden ögrene bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

speedtest böyle diyor

ttnet test sonucu

827.8 kbps = 103 KB/s
    350 kbps = 44 KB/s

bir yanlışlıkmı var anlamadım 8 mbite kadar sınırsız kullanıcısıyım bugüne kadar jdownloader ile en yüksek rapidde 109 kb/s gördüm filefactoryde 150 kb/s ye çıktı hadi diyelim free olduğu için öyle ama aynı tarifide bir arkadaş 600 - 700 kb/s den aşağı inmiyorum diyor şimdi burda olay nedir ben anlayamadım 8mbitken 10mbit görüyorum ama internetim yavaş ve aynı tarifede daha hızlı kullananlar var bilgisi olan varmı bu konuda birde bu db nedir nasıl öğrenebilirim

Altta koydugun 2. resim senin hat degerlerin yani ögrenmek istedigin db degeri bu degerlerle 8Mbit zor benimle aynı degerler ben 2Mbit anca alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34
    quote:

speedtest böyle diyor
    http://www.speedtest.net/result/668616248.png
    http://img192.imageshack.us/img192/939/ekranalntsla.png
    ttnet test sonucu
    827.8 kbps = 103 KB/s
    350 kbps = 44 KB/s

Altta koydugun 2. resim senin hat degerlerin yani ögrenmek istedigin db degeri bu degerlerle 8Mbit zor benimle aynı degerler ben 2Mbit anca alıyorum

2mbit mi peki o değerli bi şekilde değiştirme imkanımız yokmu kabloları falan değiştirsek, gerçi kablo yeni takmıştı telefoncular dışardaki kutudan içeri 20-30 metre arası bişi bu kabloda değişiklik yapılsa nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

Arkadaşlar 8mbit limitsiz tarifesine geçtim 49tl lik olan 10 dakka önce söyledim tamam geçişiniz yapılacak dendi. Modemi

reslememe rağmen hala hızım 1mbitlerde 00.00 dan itibaren mi yeni tarife aktif olmuş olur

Hala 1mbitle bağlanıyorum. Aradım M.h değişiklik yapılmamış yapılınca siz sms gelecek diyor , Şimdi ne yapmalıyım ?

Diyelim yarın geçti 8mbite, 2 günlük faturalandırılma nasıl olacak ?

Tekrar Başvuru Yapsam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 1 Ocak 2010; 14:13:39 >
  • Nazar değmesin hızım 800 Kbs ile 1400 Kbs arası gidip geliyor.. 1 filmi 12 dakikada indirdim..

• Arkadaşalar geçen hafta ttnet Netlimitsiz Abonesi oldum ancak hızım 4mbit santrale uzaklığım 600-700 metre civarı benden 100 metre uzaktaki arkadaşım 8mbt alıyor ben neden alamıyorum sorun neyde bendeki modemdemi yoksa kablolarmı evdeki kablolarda ek yok hepsini yeni aldım ancak binadaki kablolarda sorun olabilir kutuyu değiştirdiler ancak kabloları değiştirmediler sanırım ben değiştirsem sadece bizim dairenin düzelirmi...

Speed Test te böyle gözüküyor ama ben download manager de 418 e kadar çıktım...

• Download yaparken iyi sonuclar alıyorum ( 450-550 arası )

Sonuçta tarife 8mbite kadar.Yani 8MBit bağlanıcaksınız demiyor Sorun etmiyorum. 4Mbit te yetiyor bana..

Test sonucum

Birde bu downstream upstream olayı nedir? Onu anlatabilir misiniz arkadaşlar? Çünkü TTNetteyken hep düşüyordum(10Dkda bir).Superonline'da günde 3-4 defa internet kopuyor kendi kendine.Durup duruken aramıyım adamları

• Sonunda aktif oldu sizce iyimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 1 Ocak 2010; 18:36:00 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar 8mbit limitsiz tarifesine geçtim 49tl lik olan 10 dakka önce söyledim tamam geçişiniz yapılacak dendi. Modemi

reslememe rağmen hala hızım 1mbitlerde 00.00 dan itibaren mi yeni tarife aktif olmuş olur

Hala 1mbitle bağlanıyorum. Aradım M.h değişiklik yapılmamış yapılınca siz sms gelecek diyor , Şimdi ne yapmalıyım ?

Diyelim yarın geçti 8mbite, 2 günlük faturalandırılma nasıl olacak ?

Tekrar Başvuru Yapsam mı ?

2 Günlük eski tarife, geri kalanı yeni tarifeden hesaplanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Arkadaşalar geçen hafta ttnet Netlimitsiz Abonesi oldum ancak hızım 4mbit santrale uzaklığım 600-700 metre civarı benden 100 metre uzaktaki arkadaşım 8mbt alıyor ben neden alamıyorum sorun neyde bendeki modemdemi yoksa kablolarmı evdeki kablolarda ek yok hepsini yeni aldım ancak binadaki kablolarda sorun olabilir kutuyu değiştirdiler ancak kabloları değiştirmediler sanırım ben değiştirsem sadece bizim dairenin düzelirmi...

Speed Test te böyle gözüküyor ama ben download manager de 418 e kadar çıktım...

Değerlerinizde sorun gözükmüyor. 8Mbit alabilmeniz gerek. Siz değiştirebildiğiniz kabloları değiştirin, birde öyle deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Download yaparken iyi sonuclar alıyorum ( 450-550 arası )

Sonuçta tarife 8mbite kadar.Yani 8MBit bağlanıcaksınız demiyor Sorun etmiyorum. 4Mbit te yetiyor bana..

Test sonucum

Birde bu downstream upstream olayı nedir? Onu anlatabilir misiniz arkadaşlar? Çünkü TTNetteyken hep düşüyordum(10Dkda bir).Superonline'da günde 3-4 defa internet kopuyor kendi kendine.Durup duruken aramıyım adamları

Bu değerler ile 4Mbit'e bile şükredin bence.

• quote:

Sonunda aktif oldu sizce iyimi ?

İyi gibi, ortalama bir değer alıyorsunuz. RS Premium ile en hızlı şekilde indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Download yaparken iyi sonuclar alıyorum ( 450-550 arası )

Test sonucum

Bence sen fazla sevinme yakında baglantı kopmaya başlar 2Mbit te kullanırsın bendede öyleydi üstelik benim modem degerlerim daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Bu değerler ile 4Mbit'e bile şükredin bence.

o derece kötü yani peki ne yapmak lazım. taşınıyım mı buradan
  • Bu arada değerler devamlı değişiyor.Modeme reset atmıştım.Şimdi baktım

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 799
    Downstream Hızı (Kbps) 4092
    Upstream Sınırı 11
    Downstream Sınırı 8

Trained Modulasyon ADSL_2plus
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 42
    Upstream Hat Zayıflaması 22
    Peak Cell Rate 1884 cells per sec
    CRC Rx Fast 5
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

Kalın yazdıklarımın değeri düşmüş
  • EhrimeN benim sonuçlar yukarda senin yorumun nedir acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darbaz34
    quote:

speedtest böyle diyor
    http://www.speedtest.net/result/668616248.png
    http://img192.imageshack.us/img192/939/ekranalntsla.png
    ttnet test sonucu
    827.8 kbps = 103 KB/s
    350 kbps = 44 KB/s

2mbit mi peki o değerli bi şekilde değiştirme imkanımız yokmu kabloları falan değiştirsek, gerçi kablo yeni takmıştı telefoncular dışardaki kutudan içeri 20-30 metre arası bişi bu kabloda değişiklik yapılsa nasıl olur

Bende çok düşündüm ama direkten eve gelen kabloyu deiştirmenin hiç bir faydası yok demicem ben deiştirdim bu sabah 7kb downloand a fark etti yani kabloyu deiştirisen komple santrale kadar deiştirmen gerekir onada izin yok

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.