Bildirim
8LİMİTSİZ Paketine geçtim dünya varmış.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Onlarda bunu istiyordu zaten -
geçmiş olsun koç 80e veriyordu(aynı paket) -
Taahhütüm yok zaten.2 ay sonra burda değilim iptal ettirip giderim. -
Adamlar istediğini elde etti sorun yok -
sorma dostum bende bu ay geçtim 128 gb harcadım tık yok (dün bakmıştım 132 gb olmuştur en az) -
Onada AKK yaparlar yakındır. -
8LİMİTSİZ AKK100gb derlerse ne gülerim sana şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
8LİMİTSİZ AKK100gb derlerse ne gülerim sana şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
8LİMİTSİZ AKK100gb derlerse ne gülerim sana şimdi
Bu dakikadan sonra diyemezler.
Bakın daha önceden 4 limitsiz, 16 limitsiz, 32 limitsiz tarifesine geçmiş olanlara AKK uygulanamıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huawéi -- 13 Haziran 2012; 21:58:53 > -
Akk li paketteyim 70 kusur gb oldu pazertesi gectiydim hala hiz dusmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun 2 paket parası birden girdi sana şimdi..
Ayın 1'i itibarı ile başladığın paketten 30 günlük ücret kesilcek ve ayrıca ayın 13'ünden ayın sonuna kadar da net limitsiz tarife paketi ücreti kesilcek.
Basit hesaplama ile örneğin;
Önceki paketinin aylığı 40 lira
Şu an ki paketin aylığı 60 lira
Ödeyeceğin fatura= 40 TL (önceki paketinin aylık tutarı) + 30 TL (bu ayın ortasından itibaren ödeyeceğin yeni paketin) === 70 LİRA -
8mbit limitsiz ve akksiz 55tl
Evet daha önceden anlaşma vardı ona devam ediyoruz -
benim 2 senelik tahattüt biteli 4 ay oldu bitince 3 ay ücretsiz net hediye ettiler sağolsunlar para vermedim :D
8 mb limitsiz iyi ya filmler süper iniyor -
quote:
Orijinalden alıntı: andruil
Ayın 1'i itibarı ile başladığın paketten 30 günlük ücret kesilcek ve ayrıca ayın 13'ünden ayın sonuna kadar da net limitsiz tarife paketi ücreti kesilcek.
Ödeyeceğin fatura= 40 TL (önceki paketinin aylık tutarı) + 30 TL (bu ayın ortasından itibaren ödeyeceğin yeni paketin) === 70 LİRA
Hayır yalnızca 10 lira geçiş ücreti ödeniyor.Araştırdım geçmeden. -
aynen dostum :) 115 tl çok acıtacak ama yapacak birşey yok :D şimd de indirecek birşey bulamıyorum :D:D -
ben hala cepnet kullanıyorum kahrolsun fakirlik:(( -
quote:
Orijinalden alıntı: hdloader11
quote:
Ödeyeceğin fatura= 40 TL (önceki paketinin aylık tutarı) + 30 TL (bu ayın ortasından itibaren ödeyeceğin yeni paketin) === 70 LİRA
Hayır yalnızca 10 lira geçiş ücreti ödeniyor.Araştırdım geçmeden.
sordun mu peki bunu net olarak? bi de üstüne 10 lira geçiş ücreti almasınlar ? :))
çünkü ben de zamanında geçtim ordan biliyorum. hatta telefondakine bu durumu sorduğumda "ayın son günü geçmeniz daha mantıklı tabi" dedi.. çünkü her ayın paket ücreti daha ayın 1inde peşin olarak faturalandırılıyor. bizzat ttnet müşteri temsilcisinin sölemiş olduğu bu şekildeydi. sistem değiştiyse bilemem ama bir sor derim yine de bence..
-
quote:
aktivasyon ücretleri. -
eskiden akk yokty ve başka hiç bir ülkede yok
Benzer içerikler
- izmir havalimanından otogara nasıl gidilir
- aştiden mamak"a nasıl gidilir
- sanal kumar bağımlılığı hikayeleri
- hangi bölümü okumalıyım
- sağlık ocağına 18 yaş altı tek gidebilir mi
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X