Şimdi Ara

8K Tıp vs Müh (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dogru diyosun hocam da yani en erken 5 yıla mezun olacagım, bir tık geç kalmışım gibi hissettiriyor açıkcası. O zamana kadar suyun başını çoktan tutacaklar zaten, biz piyasaya daha yeni giriş yapmış olacağız.

• Codewake kullanıcısına yanıt

Bu sıralamaya hangi üni ve bölümü tercih ederdiniz peki hocam (müh için).

Troll olsun diye soylemiyorum ciddiyim ben %85 cengden tipa yatay gecis yapacagim bu sene. Gecen sene ceng yazmistim. Tutmaz diye ustune cok dusunmemistim siralamalar dusunce tuttu ve bizim macera orada basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-2 Domination

Bu sıralamaya hangi üni ve bölümü tercih ederdiniz peki hocam (müh için).

Itu veri bilimi ve analatigi yazilabilir muhendislik olmasa da fena bir bolum bence gunumuz sartlarinda degil. Onun harici ytu elektronik ya da mat muh yazardim ben olsam

• Loky19 kullanıcısına yanıt

yaz gitsin üstüne bir de biyokimya uzmanlığı. yatarak hasta bakmadan ayda 200k maaş.

Katilmiyorum o konuda mutsuz olacagim bir seyi parasi icin yapmam

• ben sıralamalar bu kadar yüksek değilken bile 5k sıralama ile top üniler gelmiyor diye mühendislikten vazgeçmiştim.. Mezun arkadaşlarımı gördükçe şükrediyorum. Yaz tıpı bak keyfine. Tıpta da ideallerinin olabileceği birçok yol çizebilirsin kendine.

• zoilist kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, Medeniyet Ü. konunuzu gördüm bu sıralamaya önerir misiniz? Bir tık kolay bir fakülte arıyorum (YKS'de mezun felan derken beyin yandı bir tık, ilk yıl en azından kafa dinleyebileceğim bir yer olsa güzel olur.)

• 2-2 Domination kullanıcısına yanıt

27 hastaneli sbü hamidiye yaz

O nasıl bir devriklik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • millet araba seçer gibi ömür boyu yapacağı mesleği seçiyor  sevmediğini farkedince çok geç oluyor tabii, neyse bu uyarıları her zaman yapmak gerekli çünkü suç gençlerde değil sizi bilinçlendirmeyen sistemde, öğretmenlerde, ailelerde

sevmeden tıpı seçmeyin, tamam günümüzde mühendislik ai ile daha da rekabetçi oldu vs ama sevmeden bir mesleği yapmak yeri geliyor işsiz olmaktan çok daha cehennemi yaşatıyor

içinde tıpa karşı hiç ilgi yoksa, insan vücudunu öğrenmekten zevk almıyorsan yazma onun haricinde yazabilirsin

not: yeni istifa etmiş ege tıp 2023 mezunu hekimim

• 2-2 Domination kullanıcısına yanıt
    Ben 18kdaykım bende de 2024×1,28

• quote:

Orijinalden alıntı: Codewake

27 hastaneli sbü hamidiye yaz

Hamidiye kendisi gelmez büyük iht. 8k ile kapamıs ancak hamidiye uluslararası gelir sanırım. Farkı ne bilmiyorum ama bir araştırayım. Teşekkürler.

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

Yani hiç ilgim yokta değil ancak illaki seveceğim bir alan bulabileceğimi düşünüyorum. Yani ben mesleğe karşı çok ilgi alanı olmasından yana değilim sonuç olarak sevdiğin alanda da iş baskısı, stres, kötü koşullar olunca o da çekilmez oluyor. Her gün lanet ederek gitmediğim bir iş olmaması yeterli bence. Ancak dediklerinizde de haklılık payınız var. Kafalar karışık zamanla düzeltirim inşallah.

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

hocam güvendiğin bir şey olmasa bırakmazdın mesleği. İstanbul mezun olup 20-30k’ya iş arayanlarla dolu biliyorsun. Doktorluk masa başı memurluğa benzemez. Alın teri tabiki dökülecek. İşini sevmeyen insanların genelde hiçbir işi sevmeyeceğini düşünüyorum ben. Hiçbir iş kolay değil ve maalesef Türkiye’de her şey çalışarak elde edilemiyor. Ama tıp fakültesinde çalışarak güzel sonuçlar elde etmek mümkün.

Gençlerin kafalarını karıştırmayalım lütfen..

• hvl00 kullanıcısına yanıt

Simdi sen yazınca fark ettim   uykudan yeni uyandım bir suru arkadasim da yksye girdi iyice dusunmeden yazmaya baslamisim kusura bakmayin  

Ne kusuru. Güldüm

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

bu sene tyt zordu farkındamısın. geçen sene 102,5 la 15k bu sene 101 küsürle 5k.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş başvurmuştum da giremedim geçen sene 113-7 ye 2k yapmıştım bu sene 300 falan geliyor herhalde o nete

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Hocam sizin tıp konusunda iyi bilginiz vardı okuduğum kadarıyla, bu sıralamaya önereceğiniz tıplar ne olurdu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.