Şimdi Ara

8800 gtx im bozuldu değiştireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce vatanbilgisayardan 900 küsür tl ye nvidia 8800 gtx aldım 2 oldu bozuluyo verdimde tlf ettiler kutusunu falan getirin değiştirecez diye şimdi benim anlamadığım konu şu acaba aynı kartlamı değiştirecekler yoksa benim karta denk bir kartlamı değiştirecekler birde ben bu kartı o zaman 900 tl ye almıştım o fiyatamı sayacaklar yoksa şimdiki söylicekleri fiyatamı sayacaklar kısa bi tlf oldu birden tlf edince şaşırdım soramadım kısa bi bilgi edinmek istedim sizden böyle bişe başlarına gelen arkadaş varsa lütfen msj atsınlar eğer 900 tl ye sayarlarsa benim kartı piyango olur benim için 200 300 tl üzerine verip en son çıkan kartlardan alırım

• Kartın değeri senin aldığın fiyattır. Sana kartın aynısını vermek zorundalar eğer bunu yapamazlarsa ki yapamazlar kartın parasını alabilirsin yada vatanda harcayabileceğin 900ytllik bir kupon vereceklerdir sana. Eğer kartı verirlersede üstüne bişeyler koyup başka kart alamazsın çünkü kart sıfır olsada garantisi senin bu karttan devam etmektedir yani 2 yıla 1 ay kaldıysa 1 aylık garantisi olan bir kart verecekler sana.

Tavsiyem mutlaka paranı alman sonra 2.elde 900ytlye sistemi coşturursun.
  • sağolasın dostum inşallah senin dediğin gibi olur
  • fatura fiyatı üzerinden piyasada bulunan fiyat açısından muaddil bir ürün ile değişime girecektir::::::::bu durumda

x2 4870 yada nvidia muaddili bir kartla değişmesi muhtemel
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

Kartın değeri senin aldığın fiyattır. Sana kartın aynısını vermek zorundalar eğer bunu yapamazlarsa ki yapamazlar kartın parasını alabilirsin yada vatanda harcayabileceğin 900ytllik bir kupon vereceklerdir sana. Eğer kartı verirlersede üstüne bişeyler koyup başka kart alamazsın çünkü kart sıfır olsada garantisi senin bu karttan devam etmektedir yani 2 yıla 1 ay kaldıysa 1 aylık garantisi olan bir kart verecekler sana.

Tavsiyem mutlaka paranı alman sonra 2.elde 900ytlye sistemi coşturursun.

Başka cevap aramana gerek yok, arkadaşın dedikleri harfiyen doğru

Bence son derece saçma ama doğru...
  • Niye saçma olsun, garantili aldığın kart bozuluyor.

O zaman o kadar para vermişsin, şu anda kartın ederi 150 TL o kadar vericez deseler mantıklı mı?
  • gtx 285 ayarı bişeyde verebilirler parada iade edebilirler.. mümkünse para iadesi sizin için en iyisi olur paranızla 2. elden gtx 295 bile alabilirsiniz belki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer 900 tl verirlerse 2. el değilde 1.el alırım gtx295 inş tabi yarın görecez sağolasınız bilgiler için beyler inş işe yarıyacak:
  • quote:

Orjinalden alıntı: NikeNeGerek

Niye saçma olsun, garantili aldığın kart bozuluyor.

O zaman o kadar para vermişsin, şu anda kartın ederi 150 TL o kadar vericez deseler mantıklı mı?

Neden son derece saçma biliyor musun;

Yeni gelen kart sıfır olduğu halde sana bir aylık garanti veriyorlar

Ve yeni gelen kartın garantisi fatura tarihinden itibaren başladığı için direk 2. el durumuna düşüyor ve müşteri memnuniyeti kapsamında bile değişim yapamıyorsun....

Beni ne ilgilendirir fatura tarihi, ben yeni gelen kartın tarihine bakarım; yeni kart iki ay sonunda bozulrsa ne olacak??
  • vatan kupon veriyor ama fatura bedelinden biraz kesiyor kullanım bedeli diyerek(ne demekse!)
    aynı şeyi bende yaşadığım için söylüyorum :D
    üstüne para ekleyip almıştım bende gtx285 i
    ayrıca gtx295 öyle alamazsın ucuz ucuz
    indirimli fiyattan vermiyorlar + kdv koyuyorlar ben tam tamına 1045 tl ye aldım 285 i :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 5 Mart 2009; 19:46:35 >
  • valla ben exa dan bır anakart almıştım 1 sene gecmeden bozuldu o zaman 140 ytl almıştım bozulunca gorutdum yenısı yok ben size 70 lıra verecegım demezmi kavga ettık mesele suymuş sız bu katı kulandınız yıpranma parası düşeriz dediler.Böyle fırmalarda var ismide exa
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

Orjinalden alıntı: NikeNeGerek

Niye saçma olsun, garantili aldığın kart bozuluyor.

Ve yeni gelen kartın garantisi fatura tarihinden itibaren başladığı için direk 2. el durumuna düşüyor ve müşteri memnuniyeti kapsamında bile değişim yapamıyorsun....

Beni ne ilgilendirir fatura tarihi, ben yeni gelen kartın tarihine bakarım; yeni kart iki ay sonunda bozulrsa ne olacak??

Haa sen ona saçma diyorsun, tamam o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

yeni gelen karta 1 aylık falan garanti vermiyorlar garanti süresi yine 2 yıl oluyor... benim eski HD2900XT arızalandığı vakit garantiye gönderdim kartı yerine sıfır km GTX260^2 geldi ve 2 yıl garantisi var.....

• Paranı alma muadil ürün iste Gtx260 gelir çok t aısrar etme paşa paşa kullan derim.Hiç bir zaman eline net 900 lira geçecekmiş hayallerine kapılma. Belki bir ihtimal ki ben olabileceğini hiç sanmıyorum GTX285 ya da gtx280 gelebilir.

Markası ne bu arada MSI ise garantisi 3 yıldır.

Garanti devam ettiği sürece değişen ürün bir daha değişemez diye bir kural yok 10 kere de bozulsa değişecektir.Unutmayın ki 900 liralık kart Nvidia'ya ArGe'yi saymazsak 50-100 dolara mal oluyordur tahmini(ör gtx285) burada firmaların kaybı çok büyük gibi düşünmeyin.Şöyle bir ortamda büyük zarar edebilirler.Öyle bir ülke ki herkes zengin bozulan kart yerine garantiyi beklemektense hemen yenisini alıyor 900 liraya..bu ortamda değişim yaparlarsa kardan zarar ederler yani en büyük zararları bu senaryo ile ancak gerçekleşebilir.

• bende asus 8800gtx vardı,boğaziçi kaynaklı ve 1.5 yılda bozuldu ama para iadesi yerine dolar olarak(o günkü aldığım 670+kdv dolar bazında) ürün iste dediler bende msı 280 gtx istedim üstüne de 180 dolar attı onunlada Q9550E0 istedim tabi biraz para ilavesi yaparak günü karlı kapattıydım alet sonlara doğru bozulunca baya karlı oluyor bu işler
  • quote:

Orjinalden alıntı: s@ndok@n

bende asus 8800gtx vardı,boğaziçi kaynaklı ve 1.5 yılda bozuldu ama para iadesi yerine dolar olarak(o günkü aldığım 670+kdv dolar bazında) ürün iste dediler bende msı 280 gtx istedim üstüne de 180 dolar attı onunlada Q9550E0 istedim tabi biraz para ilavesi yaparak günü karlı kapattıydım alet sonlara doğru bozulunca baya karlı oluyor bu işler

Bende diyorum Asus nedne disbirtör değiştirdi batırmışsın boğaziçi ni

• quote:

Orjinalden alıntı: SY34

quote:

Orjinalden alıntı: s@ndok@n

bende asus 8800gtx vardı,boğaziçi kaynaklı ve 1.5 yılda bozuldu ama para iadesi yerine dolar olarak(o günkü aldığım 670+kdv dolar bazında) ürün iste dediler bende msı 280 gtx istedim üstüne de 180 dolar attı onunlada Q9550E0 istedim tabi biraz para ilavesi yaparak günü karlı kapattıydım alet sonlara doğru bozulunca baya karlı oluyor bu işler

Bende diyorum Asus nedne disbirtör değiştirdi batırmışsın boğaziçi ni

bu elimdeki MSI 280 gtx ten de aynı kıyağı bekliyorum seneye

• aynen alet sonlara doğru bozulunca çok karlı oluyo. 8600gt 1.5 yıl sonra bozuldu, 1.5 ay bekletip 250 ytl para iadesi yaptılar. şimdi 9800gt filan alabiliyorum

ve bence sakın muadil ürün isteme para iadesi iste, muadil ürün istersen istemediğin bişey alabilirsin. o da olmazsa aldığın ürünün garantisi çok kısa sürecektir(ilk ürünün kalan süresi + serviste geçen zaman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 6 Mart 2009; 16:31:17 >
  • Hadi gene iyisin!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.