Şimdi Ara

8800 gts 320 mb kart hakkında (anlayanlar baksın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu karttan hiç memnun deyilim açıkcası özellıkle son basıma gelen olaydan sonra dahada bı sogudum karttan fıfa 09 un demosu cıktı bıldınız üzere ındırdık oyunu actık 1280x1024 de oyun oynanmıycak sekılde kasılıyo bı ark da HIS HD3870 IceQ 3 Turbo 512 MB GDDR4 256 Bit kart war zerre kasılma yok bu normalmıdır sizce yoksa anormal bı durum warmı? radeon kullanan arkadastan hıcbır eksıgı yok pc nın işlemci ram vs hatta işlemcım daha ii ama kasılma yasıyorum oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMEKK -- 14 Eylül 2008; 7:24:00 >

• Senle aynı kartım var 1680x1050 de hiç kasmadan yüksek fpslerde oynuyorum.
  • Güncel sürücülerin yüklü olduğundan emin olun. Eğer oyun belli bir noktadan sonra kasılmaya başlıyosa, klasik bellek yönetim sorunu ile karşılaşıyorsunuz demektir.
  • bi aralar bende o kartla şampiyonlar ligi 2007-2008 oyununu oynamıştım ilk yüklediğimde grafikler iyi olmamasına rağmen fena kasıyodu.. sorun sürücüdenmiş ama en son sürücüyü kullanıyodum... nvidia bi kaç gün sonra yeni bi sürücü çıkardı onu yükledim ve sorun tamamen halloldu.. nvidia sürücü konusunda çok iyi... helal olsun adamlara...
  • Aynı kart bende de var,zerre kadar kasma yok 1280*1024'te,kasma varsa dikey senkronizasyon(v-sync) zorlama kapalı seç ve aa açıksa kapat,çok fark ediyo bu oyunda
  • o kart çok iyi bir kartdır.. son piyasa oyunların dx10 modları haricinde iyi bir işlemci ile pek problem yaşatmıyor.. o oyunda arkadaşlarında dediği gibi bir sürücü prob. lemi yaşıyo olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Eylül 2008; 12:11:32 >
  • arkadaslar su anda ForceWare 177.98 XP (32-bit) driver ini ındırıyorum daha yenı bı drıver warmı acaba guru3d de en son bu drıver war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMEKK -- 14 Eylül 2008; 16:05:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fifa da falan bellek problemi olmaz zaten. arkaplanda çalışan cpu yu kullanan program var mı acaba?
  • o kart nvıdıa için hayal kırılkılığı yaratan kartlardan bırı yanlız fıfa gıbı oyunlarda kasma yapmaması gerekır

yanlız şu aklıma geldı fıfa09 için 512mb belleklı ekran kartı tavsıye edılıyor belkı ondandır ama yinede kasmaması lazım
  • Fifa09 u High ayarlarda X1650 ile oynayabildik...

Kartın yapısal olarak yetmemesi imkansız. Ya driver sorunu ya da işletim sisteminde sorun var. En kötü ihtimalle format+yeni driver denemek lazım...
  • bende msı 320 var feel 550 wat psu kullanıyordum bazı oyunlarda kasma oluyordu şimdi hıgh power 650 wat aldım ekran kartı performansı arttı kasılma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsoy72

bende msı 320 var feel 550 wat psu kullanıyordum bazı oyunlarda kasma oluyordu şimdi hıgh power 650 wat aldım ekran kartı performansı arttı kasılma yok

feel işe yaramazda ondan
  • ekran kartı soğutucusuda biraz yetersiz kalıyor galiba çünkü fazla ısınıyor
  • arkadaslar donanım konusunda bıraz bılgısızım acıkcası. karttan 2 tane power kablosu cıkısı war bu 2 kabloyuda elektırıge baglıomuyuz yoksa sadece 1 tanesınımı baglıyoruz? bıde nvıdıa ayarlarında performans normal ve kalite seceneklerı bulunmakta ayarı kalıteye getırdım zaman ekranda cızıkler ve dalgalanmalar olusuyo acaba kartım arızalımı? bunu sormamın sebebı gelecek ay garantı kapsamından cıkıcak olmasıdır yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
  • 2 kablo tek bir ucta birleşiyorsa kesin bağlıyosun, benim psu da tek 6pin olduğu için onu kullanmıyorum.. İki ucuda elektriğe bağlaman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 14 Eylül 2008; 17:38:50 >
  • eet hocam 2 kablo tek bı ucta (ekran kartında) bırlesıo dıyer soruma cwp werıcek ark warmı acaba eger bu arızaya gırerse paramı çöpe atmıs olmak ıstemem acıkcası garantısı bıtmeden
  • o kart yetersizde o yüzden kasılıyor değiştir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: drkayzer

o kart yetersizde o yüzden kasılıyor değiştir bence

FIFA'daki durumunu tecrübe mi ettiniz? FIFA'da yetersiz mi yani, bunu biliyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drkayzer

o kart yetersizde o yüzden kasılıyor değiştir bence

o kart fifada kasıyorsa yandık

arkadaşım peki başka oyunlarda kasıyor mu?
    crysis dene örneğin onda bu kadar kasıyor mu?
  • Sorunun sürücüden olmalı.Güncel sürücün yok.Bu kartlarda bellek yönetimi ile ilgili bir problem vardı.Güncel sürücüler ile bu problem düzeltildi.Burdan indirebilirsin

Windows Xp 32 bit
    http://downloads.guru3d.com/ForceWare-177.98-XP-(32-bit)-download-2052.html

Windows Vista 32 bit
    http://downloads.guru3d.com/ForceWare-177.98-Vista-(32-bit)-download-2054.html

Windows Vista 64 bit
    http://downloads.guru3d.com/ForceWare-177.98-Vista-(64-bit)-download-2055.html

İndir ve sadece yükle.Eski sürücüyü kendi kaldırıyor.Sadece yükle

Saygılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.