Şimdi Ara

8800 GT SLI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 8800 GT ile SLI yapanınız varmı.Sizce bu işlem ile persormans ne kadar artabilir.Emulatör (pcx2 vs.) oyunlarında preformansı çok etkilermi.SLI yaptığım takdirde güç kaynağının en az kaç olması lazım.Sizce yapmaya değermi.

• Son çıkan oyunlarda etkisini biraz gösterir. Emulator oyunlarına bir etkisi olmaz. Ayrıca iyi bir güç kaynağı da gerekir. Yani boşa masraf...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Son çıkan oyunlarda etkisini biraz gösterir. Emulator oyunlarına bir etkisi olmaz. Ayrıca iyi bir güç kaynağı da gerekir. Yani boşa masraf...

Ok.Ama ne biliyim 2x8800 GT iyi bir performans beklerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

quote:

Son çıkan oyunlarda etkisini biraz gösterir. Emulator oyunlarına bir etkisi olmaz. Ayrıca iyi bir güç kaynağı da gerekir. Yani boşa masraf...

2 adet 8800gt kullanacağına elindeki 8800gt yi de sat ikinci alacağın 8800gt parasıyla sattığın 8800gt parasının toplamıyla bir adet 9800gtx al
  • quote:

quote:

quote:

2 adet 8800gt kullanacağına elindeki 8800gt yi de sat ikinci alacağın 8800gt parasıyla sattığın 8800gt parasının toplamıyla bir adet 9800gtx al

Düşünmedim değil ama kartı kaça satabilirimki?

• quote:

Düşünmedim değil ama kartı kaça satabilirimki?

İkinci el bölümüne bak...
  • SLI için CPU nun sağlam olması şart.cpu'nun oc ile arttırılması ekran kartınında performansına etkisi artıyor.
    Powerın 500 w gerçek değerlerinde olması yetiyor ama tavsiye olarak herkes 600 w den aşağı alma der.
    Tabi anakartın modelide önemli.Her anakartta SLI performansı eşit değil.
    8800 gt SLI ile kullanıcı testlerinde hd4870 ile kafa kafaya hatta geçtiğine şahit oldum.Sanırım cenovanın testiydi.Tabi her oyunda SLI destekli olmayabilir.şimdi elindeki kartın ikinci el değeri 200 lira olsa buna birde 260 liraya yenisini alıp taksan 460 lira gibi bir fiyat çıkar.
    elindekini satıp yine elinde 460 lira varsayıyorum .HD4870 almak daha mantıklı.neden diye sorarsan ,SLI yapmak daha riskli geliyor bana.her oyunda SLI desteği olacak diye bir kural yok.ayrıyetten powerda daha fazla güç çeker SLI'da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Geforce Gt 620
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8800gt'yi satıp yerine 9800gtx almak oldukça gereksiz olur.. şuanki oyunların hangisinde sorun yaşıyosunuzki kartı değiştirmek istiyosunuz?
  • 8800 ü sat üzerine 8800 alacağın parayıda koy;4850 veya @bykanca nın dediği gibi kart al
  • bence şuan 8800gt gayet yeterli bi kart.. değiştirmeyi düşünmek anlamsız..
  • 1280x1024 kullanıyorsan gayet yeterli olur slı yapmana gerekyok yani.
    1920x1200 de gt slı yaptım bi süre sistemi iyi ayarlarsan çok performanslı şuan sistemi dağıttığıma pişmanım
    gt slı güzel bi sistemde herkesi tokatlıyor 1920x1200 dx10 veryhigh de crysis performansı süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 31 Temmuz 2008; 20:22:36 >
  • valla bende düşündüm ama anakart işi bozuyorhem 2 karttan bazı arkadaşlar performan alamamışlar tek kart daha iyi dediler bende çıtayı 4870x2 ye yükselttim vayahutta klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 1 Ağustos 2008; 14:44:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

1280x1024 kullanıyorsan gayet yeterli olur slı yapmana gerekyok yani.
    1920x1200 de gt slı yaptım bi süre sistemi iyi ayarlarsan çok performanslı şuan sistemi dağıttığıma pişmanım
    gt slı güzel bi sistemde herkesi tokatlıyor 1920x1200 dx10 veryhigh de crysis performansı süperdi

Performansı süper derken ne kadar süper ben 1680x1050 çözünürlükte bile o kadar süper oynayamıyodum.
  • kurduğun sisteme göre değişir slı varsa sistem özellikleri ve performansı önplana çıkar cpu hızı, ram hızı , pcıe oc hızı varsa 2.0 fsb hızı kartların bios editlemesi ile uçuşa geçme hızı vs. vs
  • 8800GT SLI hayatimda basima gelen en kotu seydi. Kesinlikle alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

8800GT SLI hayatimda basima gelen en kotu seydi. Kesinlikle alma.

cenova nın bir kullanıcı testi vardı.8800 gt SLI 4870 ile başa baştı.bazı oyunlarda geçiyordu bile.
    senin pişmanlık duymandaki sebeplerden kısaca bahsedebilir misin?
  • SLI'de FRAPS'in gosterdigi FPS'nin, senin hissettigin FPS ile uzaktan yakindan alakasi olmamasi.
  • enteresan,
    başka bir stabilite sorunu olamazmıydı falan dicem ama sen bu işlerinde acemisi değilsin.
    hangi anakartta SLI yapmıştın ? 650 i serisimiydi?

çevremdede yokki bitane benim gibi ekran kartlarınla uğraşan biri yada 8800 gt si olan biri.ödünç test etmek sonuçları kendi gözümle görmek istiyorum.
  • EVGA- 680i SLI.

Bu sorun "microstuttering" sorunudur. Olmamasi mumkun degildir su anki AFR mantigiyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

EVGA- 680i SLI.

Bu sorun "microstuttering" sorunudur. Olmamasi mumkun degildir su anki AFR mantigiyla.

bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.