Merhaba, Ekran kartını yeni aldım Windows 11 64 bit işletim sistemine driver'ını kurdum AMD'nin kendi sitesinden fakat driver'ı yüklendikten sonra kendi kendine ekran çözünürlüğümü çok düşük'e çekti herşey kocaman oldu Windows'un ayarlardan'da tekrar değiştirme seçeneği kapalı durumda o yüzden değişiklik yapamıyorum. DDU ile Ekran Kartı sürücüsünü silip tekrar yüklemeyi denedim, format atıp tekrar yüklemeyi denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı. Biraz araştırdım CRU diye bir program denedim oda yardımcı olmadı. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler. Sistem Özelliklerim; Anakart: Asus TUF Gaming X570 Plus İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6500 XT Ram: Corsair 2666 Mhz 16 GB < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD RADEON RX 6500 XT [XFX]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kullandığınız sürücüde bir hata veya yanlış sürücü olabilir. Amd otomatik sürücü indirme uygulaması Auto-Detect and Install Updates for Radeon https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete
Buradan indirip tekrar deneyebilirsiniz chipset ve gerekli gpu sürücülerini kuracaktır.
-
Otomatik bulma ile'de denedim, yanlış sürücü olduğunu düşünmüyorum, zaten yüklerken de kendisi gösteriyor zaten ekran kartı adını fln sürücüsü yükleniyor diye aynısı uyuşuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reddit te araştırdım ama windows 11 sürücüleriyle ilgili bir problem aktarılmamış ilginç bir durum ben de aynı kartı almayı düşünüyordum umarım düzelir.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X