Şimdi Ara

82'lik dedenin Telekom'dan ilginç isteği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En yaşlı internet abonesi olan Rizeli 82 yaşındaki İbrahim Saraç, sevgili bulabilmek için Telekom'dan teknik destek istedi...

Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesini olan 82 yaşındaki İbrahim Saraç'ı evinde ziyaret etti. Saraç, Koçal’dan internet üzerinden sevgili bulabilmek için teknik destek istedi.

Rize İl Telekom Müdürü Rüstem Koçal, Rize’nin en yaşlı internet abonesi olan İbrahim Saraç’ı (82) evinde ziyaret ederek Saraç ile sohbet etti. Basın mensuplarının da takip ettiği ziyaret sırasında Saraç esprili kişiliği ile misafirlerine neşeli anlar yaşattı.

İnterneti çoğunlukla torunları ile sohbet etmek için kullandığını belirten Saraç, zaman zamanda sevgili aradığını ancak beceremediğini belirterek müdürden teknik desek istedi. İnterneti bulana dua eden yaşlı internet kullanıcısı, her sabah gazeteleri internet üzerinden okuyup, torunları ile sohbet ettiğini belirterek, “Facebook kullanıyor musun?” sorusuna ise “O işleri karıştırmayın, hanımım burada" şeklinde cevap verdi.

İnternette zaman zaman güzel hanım aradığını belirterek, "Bir türlü bulamadım 8 yıldır internet kullanıcısıyım. Bilgisayarda arada sevgililer çıkıyor, onlara bakıyorum. Sevgilisiz duramam" dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azgın teke

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak, zaytung.com

• Benim dedem 67-68 yaşında. Evinde interneti var. Donanımhaber'deki çoğu arkadaştan daha çok teknik bilgisi var. Adam güncellemeleri takip ediyor. Telefonuna Angry Birds ve Gran Turismo indirmiş İnterneti 8mbit

Yeni bir elektronik alet alacaksa donanımhaber ve bir çok forumu okuyor. Ayrıca eskiden bobilerde takılıyordu. Şimdi sürekli takip ettiği chip var. Cip(chip) ve şipek(jpg) demesinede hastayım. Saygılar dede umarım okursun mesajımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 19 Temmuz 2012; 8:01:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emppu

Benim dedem 67-68 yaşında. Evinde interneti var. Donanımhaber'deki çoğu arkadaştan daha çok teknik bilgisi var. Adam güncellemeleri takip ediyor. Telefonuna Angry Birds ve Gran Turismo indirmiş İnterneti 8mbit

Yeni bir elektronik alet alacaksa donanımhaber ve bir çok forumu okuyor. Ayrıca eskiden bobilerde takılıyordu. Şimdi sürekli takip ettiği chip var. Cip(chip) ve şipek(jpg) demesinede hastayım. Saygılar dede umarım okursun mesajımı.

öyle dedem olsa daha ne isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: 15

Benimki daha telefonla konuşmayı bilmiyo :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emppu

Benim dedem 67-68 yaşında. Evinde interneti var. Donanımhaber'deki çoğu arkadaştan daha çok teknik bilgisi var. Adam güncellemeleri takip ediyor. Telefonuna Angry Birds ve Gran Turismo indirmiş İnterneti 8mbit

Oha gelecekten gelmiş dede. Zaman makinesi yapılamaz konumu değiştiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Kaynak, zaytung.com

haberturk

• Küvetteki dedelerden biri mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 20 Temmuz 2012; 2:28:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: 15

Benimki daha telefonla konuşmayı bilmiyo :(

Aluuuuuuğğğ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.