Şimdi Ara

8192 kbps'e kadar 15 GB koşullu tarifelere geçen (kotalı/kotasız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.730
Cevap
2
Favori
100.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hizmeti almaya başlayan arkadaşlar bilgilerini hız Download/Upload degerlerini paylaşsınlar

Sondurum;

27 Mayis

24 Mayis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 24 Haziran 2009; 21:33:24 >

• bende öntalep formu doldurdum henuz aramadılar benıde..
  • ben de ontalep formu doldurdum daha birsey yok.
    anladıgım kadarıyla haziran ayı gelmeden baslamayacaklar.
  • abonelik taahhüdü falan istiyorlar mı bunun için acaba?
  • koko-

Aradıklarında onu soracagım.
  • 140 GB download kapasitesi olan tarifeye neden geçtiniz arkadaşlar

49 tl ödeyeceksiniz bu tarifeye, üstelik büyük bölümü 512 kbit

45 tl ye 1 mbit 250 GB kapasiteli sınırsız tarife dururken, nedir bu iş, amacınız nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanix

140 GB download kapasitesi olan tarifeye neden geçtiniz arkadaşlar

45 tl ye 1 mbit 250 GB kapasiteli sınırsız tarife dururken, nedir bu iş, amacınız nedir ?

Arkadaşım Büyük bir yanlışın var büyük bölümü 512 kbit değil... En fazla 512 kbit yani o anki duruma göre 64 kbit internet hizmetide alabilirler 128 kbit de 256 kbit de ama en fazla 512 kbit...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 512 alcaksanız madem neden 49 tl verıyosunuz
    gidin kablonet alın..onda 17 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Arkadaşım Büyük bir yanlışın var büyük bölümü 512 kbit değil... En fazla 512 kbit yani o anki duruma göre 64 kbit internet hizmetide alabilirler 128 kbit de 256 kbit de ama en fazla 512 kbit...

kardeşim öyle değil,
    her bağlantı en fazla 512 kbps gibidir.
    Sen 1 mbit alırsan adam derki, en fazla 1 mbit hızı alabilirsin bu hatla.

• Benim kotam 9 GB i asmiyor. Bari ayni ucrete 8192 mbps ile baglanmis olurum. Ortalamasi 10 GB i asmayanlar neden kullanmasin arkadaslar. 250 GB indirmekle herkesin isi olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Violonsel

Benim kotam 9 GB i asmiyor. Bari ayni ucrete 8192 mbps ile baglanmis olurum. Ortalamasi 10 GB i asmayanlar neden kullanmasin arkadaslar. 250 GB indirmekle herkesin isi olmuyor.

Aylık 49 TL ödeyeceksen geçersin.
  • zaten ortalama 14-15 gb kullanan biri icin gecmemesi icin hicbir neden yok.

4 tl fazla veririm istediğim diziyi filmi anında indirip izlerim. zaten 2 dizi indiriyorum (lost +himym haftada 1.1 gb, ayda 4.4 gb, 7-8 tane de dvd rip film izliyorum= tahmini 6 gb geriye de 5 gb kalıyor bu da surfe, video ya benim icin yetiyor.)

ayrıca konsolum var 8 mbit e gecme az da olsa pinglerde ise yarayacak online oyunlarda.

250 gb kullanan adam icin tabii ki bu tarife kotu ama benim icin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 16 Mayıs 2009; 23:11:06 >
  • bende en baba 20gb kullanıyorum sizin gibi istirmacı degiliz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

quote:

kardeşim öyle değil,

TTnet sitesinde yazıyor.. 8mbit sözde limitsiz kullanan vatandaş 15GB limitini aştığında hızı en fazla 512 kbit e düşürülecek diyor. en fazla kelimesi insana şüphe uyandırıyor. Direk dese ki 15GB limitini aşan abonenin hızı 512kbit olarak sınırlandıracak dese problem yok ama ordaki en fazla kelimesinden anlaşılan; 15GB i aşan abonenin hızı 64 kbite de düşebilir 256 da olabilir 512 kbit (Bu en fazlası oluyor) olarakda sınırlandır anlamı çıkmıyormu?

Sitesinden alıntı:
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 16 Mayıs 2009; 23:17:27 >

• Sınırsız 2 Mbps internet kullanıyorum. 65 TL. Normalde ayda 80-90 gb download yapıyorum. Bundan sonra 200 gb altına düşersem ne olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrimkaratas

Sınırsız 2 Mbps internet kullanıyorum. 65 TL. Normalde ayda 80-90 gb download yapıyorum. Bundan sonra 200 gb altına düşersem ne olsun.

80-90 GB download yapiyorsan neden 1 mbit kullanmiyorsun ?
    ki 200 GB'ti bile 1 mbitle rahat yaparsin.

Ayın 17'si bende de 2 mbit var ve 250 Gb'ti gecmek üzereyim.
    demek istedigim yaptiginiz download miktarina göre tarife secin fazladan para ödemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 17 Mayıs 2009; 2:37:13 >
  • Beyler cevaplarsanız sevinirim..

1 megabit sınırsız kullanıyorum 49 liralık işte.. Şimdi ben ttnet in sitesindeki formu doldurup ön kayıt yaptırsam, ve kullanıma sunulduğunda
    8 megabit sınırsız (15 gb) lığa geçince.. Yine aynı parayı ödüyorum dimi ? 15 gb geçildiğinde hızım 56k modem hızına düşücek..

Doğrumu anlamışım ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

quote:

kardeşim öyle değil,

TTnet sitesinde yazıyor.. 8mbit sözde limitsiz kullanan vatandaş 15GB limitini aştığında hızı en fazla 512 kbit e düşürülecek diyor. en fazla kelimesi insana şüphe uyandırıyor. Direk dese ki 15GB limitini aşan abonenin hızı 512kbit olarak sınırlandıracak dese problem yok ama ordaki en fazla kelimesinden anlaşılan; 15GB i aşan abonenin hızı 64 kbite de düşebilir 256 da olabilir 512 kbit (Bu en fazlası oluyor) olarakda sınırlandır anlamı çıkmıyormu?

Sitesinden alıntı:
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.

en fazla 512 kbps demek,
    size 512 kbps vereceğiz, 400 kbps mi indirirsiniz daha mı düşük o bizi bağlamaz demektir.
    Yani fiziksel olarak 512 kbps olacak ve iyi kaynaktan indirirseniz 50 KB/s civarında olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Beyler cevaplarsanız sevinirim..

1 megabit sınırsız kullanıyorum 49 liralık işte.. Şimdi ben ttnet in sitesindeki formu doldurup ön kayıt yaptırsam, ve kullanıma sunulduğunda
    8 megabit sınırsız (15 gb) lığa geçince.. Yine aynı parayı ödüyorum dimi ? 15 gb geçildiğinde hızım 56k modem hızına düşücek..

Doğrumu anlamışım ?

Evet 15 gb yi aşınca 512 kb olacak..
  • Arkadaşlar telekomu eleştirmenizi anlıyorumda herkes 100-200 gb download yapmıyor işi gücü olanlar var :) kullandığı 10-20 gb arasıdır bu tarifeyi enazından denemek isteyebilir ben 30-40 gb arası kullandığım halde deneyeceğim beğenmezsem geri dönerim sonuçta silah zoruyla tutulmucaz alternatif bi tarife sunulmuş eğer hitap ediyorsa tabi ki denerim.Herkesin kullanımı aynı değil ki herkes geçsin yada geçmesin diye dalga geçiliyor.

Ayrıca arkadaşlar şu kadar kelimesine takılmayın bu zaten ufak maddelerle tüm hızlarda hep vardı yıllardır :) 8 mbitte daha vurgulu olması 8 mbit yüksek bir hız nasıl bazı yerler zamanında 4 mbiti kaldıramadı bunun gibi sorun olursa önceden uyardık demek içindir.bu tarifeden yararlanıp 4 mbitte kullanabilirsiniz.Burdaki olay bu yoksa keyfine göre hız ayarlamıcak :) 512k da sorun olmaz onu abartmayın 45-50 ile indirir snde rahatça.Sorun bu tarifeyi kullanmak isteyenler önce bulunduğu yerin 8 mbit kaldırabilceğinden emin olsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.