Şimdi Ara

80 SORU 180 DAKİKADA FULL YAPILIR DİYENLER VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sız lisede matematik sınavına girdiniz genellikle 10 tane klasik soru sorulup 40 dakika verilirdi yani soru başı 4 dakikaydı bu sınavda ise 2.5dakika siz 4 dakika diye tüm soruları fullemeniz gerekiyordu o zaman?

Kusura bakmayın soru başı 4 dakika verilen bir sınavda 90 asağısı alan net maldır o zaman

Ayrıca 3 tane konudan mesul oluyordunuz şimdi ohohho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhtt44 -- 25 Temmuz 2018; 16:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz fazla iyimserleşme oldu sanki.Yapılır hocam.

• Stravdiots S kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam bi sorum olucak.Öğrenciler 3 saat hayli hayli yeter diyor Da sınavı hazırlayan ösymnin Sizce bu umrunda değil mi ?Adamlar zaten 3 saati kolay kolay yedirtmedi ki.Kendinize haksızlık ediyosunuz.Umarım yanılmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben yapılmaz diye bişe demedim sonuça 100 alan öğrenciler oluyor orta üstü matematik sınavında dahi hoca kanaat vermeden 30 kişilik sınıfta 1 bilemedin 2 tane 100 çikıyor

• Diren Sıpaydi kullanıcısına yanıt
    Ben 3 saat az falan demedim bana görede fazla bu sınavın hakkı 160 dakikaydı ama dediğim gibi siz sayısalcısınız kendinize göre konuşuyorsunuz ven edebiyatta çozdüm yani bu süre benim için inanılmaz bir süre olmadı bu sinav 160 soruya bakasın diye 180 dakika verilmiş 80 değil eskiden sayısalcı binlerce adam ertesi gün edebiyat sınavına giriyordu şimdi onlarin sayısı biraz azaldı onlara haksızlik oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 lira ile ne yapılır ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AYT matematiğe verdiği emeği yazılı sınava verip de 90'dan aşağı alan evet net maldır.
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de fazla demedim de koskoca kurum olan ÖSYM Zaten giren adayların kaçı 160 soruya baktığını bilmiyor mu sence ?Sadece alanındaki sorulara bakan öğrencileri de düşünüp öyle bi sınav hazırladıklarını düşünüyorum yani kimse 180dklık sınavı 120 130 dakikada bitirmedi ki.Süre fazla mıydı evet fazlaydı ama abartıldığı kadar değil diye düşünüyorum

Benim de umudumu koruyan bu.Ösym'nin yaptığı sınavlarda hep bir standart var ozellikle 2013ten beri.2015'te ayar bozulmuş sadece . Herhalde bu sene de asırı yığılma olmayacak şekilde ayarlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stravdiots -- 25 Temmuz 2018; 16:26:59 >
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    İşte ben lys'ye göre bariz daha fazla olacagını düşünüyorum.

• Aynen ya çok doğru tespit 👍

Ben 2015ten beri sınavlara girdim.Bunu evde çözdüm ama bariz bi şekilde soru sorulma tarzı farklılığı vardı.Ösym başkanı bile ayt geçmiş senelerden farklı olmayacak demişken soruların böyle gelmesi bile bi eleyici olma özelliği katıyor zaten

• güzel yere parmak basmışsın. osym salak degil, art niyetli de değil. 80 soruya 180 dakika verip de matı 1,5 dakikada yapılacak sorularla sormamış. boyle bi senaryoda zaten oluşacak yığılma hayal edilemez.. konuyu açan arkadaşın dediği de bu, 10 soruluk yazılı süreye göre ayarlaniyordu. 10 soru var diye hoca 10 dakikalık sınav yapmıyordu. bize 5 soruluk yazılı da yapardı hoca, soru sayısı azaldıkça kazık olacağını bilirdik. bugün aynısı osym yaptı. hala iyimser diyen mallara da bi şey demiyorum, iyimser kelimesinden tiksindim lan. adam daha nasıl bi örnekle açıklayabilir ayt'yi bilmiyorum.

• ama sorular çok kolaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İnşallah iyi bir şeyler görürüz sonuçlardan.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.Bu sene cidden garip bi sene oldu hem forum hem sorular açısından.Ama dediğim gibi her zaman yapma oranları sıralamaları

• ahahah avunmaya gel :DDD

bizim matematik hocası puan kırmasın diye testte karşımıza çıksa 30 saniyede çözeceğimiz soruyu 6-7 basamakta işlemleri uzun uzun açıklayarak 3-4 dakikada anca çözerdik hoca yine de en ufak şeyde puanı kırardı.

sonuçlar 2010'dan beter gelince en çok sen ağlayacaksın haberin olsun çok uyardım sizi hayal kırıklığına uğramayın diye ama herkes hak ettiğini yaşayacak siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Ben yapılmaz diye bişe demedim sonuça 100 alan öğrenciler oluyor orta üstü matematik sınavında dahi hoca kanaat vermeden 30 kişilik sınıfta 1 bilemedin 2 tane 100 çikıyor
    o 30 kisilik sınıfta en iyi yapan 20 30 k ya giriyor genelde
  • Öyle sokma hocam ölürler füze yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grosyooi -- 25 Temmuz 2018; 22:48:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.