Şimdi Ara

80 Level Legal Archer İtem Seçimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 Level archer oynayacağım. Bütcem cok yüksek değil bu yüzden iron set alma durumum henüz yok. Bu karaktere krowaz +6 set ve skeleton belt mi uygun olur yoksa +7 dd helmet ve +8 shell set mi uygun olur? Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

• krowaz +6 set yap zamanla upgrade imkanın da olur, eline de +8 IB alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

krowaz +6 set yap zamanla upgrade imkanın da olur, eline de +8 IB alabilirsin

+8 ib zaten max 8gbdir diye tahmin ediyorum.Eagele's eye +7 4gb kronosda.
  • Evet bow fiyatları inanılmaz düştü, koxpun son demlerinde eaglese 21 gb diyorlardı.
  • quote:

Windforce almayi düşünüyordum fakat yuksek fiyatlar istiyorlar. +7 quest bow kullanmayi dusunuyorum. +8 ib ile ayni civarda bir atak veriyor yaninda healt ve resistance cabasi. Ama antidef bakimindan zayif kalacagim icin sordum shel + dd yi
  • +6 krowaz set +7 bombastik windforce(fiyatıda düşük defte kırıyor büyüterek açık hedef halinede getiriyor)

ben archerde anti def itemlerin alınmasını uygun bulmuyorum(dd kafalık iron set glass belt ske belt vs.)

elf ring +2 yap dual elf belt +1 +2 yap amulet of dex +1 +2 14+2 16+3 dex küpeler yap..zaten krowaz set senin defansını komple arttıracak..-70 def de ordan kapatılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

+6 krowaz set +7 bombastik windforce(fiyatıda düşük defte kırıyor büyüterek açık hedef halinede getiriyor)

ben archerde anti def itemlerin alınmasını uygun bulmuyorum(dd kafalık iron set glass belt ske belt vs.)

elf ring +2 yap dual elf belt +1 +2 yap amulet of dex +1 +2 14+2 16+3 dex küpeler yap..zaten krowaz set senin defansını komple arttıracak..-70 def de ordan kapatılır

Bombastic bile pahali ya anlamadım gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kronosta başlamayı düşünürsen Diet windforce satabilirim 17 gbden
  • quote:

+6 krowaz set +7 bombastik windforce(fiyatıda düşük defte kırıyor büyüterek açık hedef halinede getiriyor)

full dex yapsada ölür ya hemen . ardream veya base (ki bende o kadar res olmasına ragmen ben bile bazen ice yiyorum basede) olsa takılar iyi, ama cz icin degil. Tamam iyi vurur ama her ice lr yi de %90 yer . yediginde zaten pelt olur.
    ben yerinde olsam yuzukleri lego yaparım(+1 +2 butceye baglı tabi) gerisi de Bugraloji dedigi gibi yapsan daha iyi.

Sana söyle örnek vereyim. Ben 80 charımı satmadan once, edana da 2 archer takılırdık yabancı bir ark ımla. onda chiti9 set , takılarıda elf 3 ler, aoc3 , elf belt 2 , silver earring 2 ler Ap si 3300+ , Bende mythril set 7 , elf belt 1, legio 2 ,1 , wp3 Ap 2500. her ice , lr de kitleniyor yavaslıyor, sonra ölüyor. flame damageler söylemeyeyim bile. Bende bisey olmuyordu. mesela 1 k np kassak 700 np kaybediyordu. Ha vurdumuda vuruyordu orası ayrı. Ha server a da baglı ,edana da oynayacaksan res %100 lzm. Her sey Ap degildir.
    hadi ardream base ressiz idare edilirde cz de lzm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 25 Ağustos 2010; 2:13:11 >

• Diet WF 12 GB idi pazar günü. Alttan yazı geçiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 25 Ağustos 2010; 10:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

quote:

Geçen hafta Kronos'ta 525m'ye görmüştüm pazarda ib+8'i (no reb).
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

full dex yapsada ölür ya hemen . ardream veya base (ki bende o kadar res olmasına ragmen ben bile bazen ice yiyorum basede) olsa takılar iyi, ama cz icin degil. Tamam iyi vurur ama her ice lr yi de %90 yer . yediginde zaten pelt olur.
    ben yerinde olsam yuzukleri lego yaparım(+1 +2 butceye baglı tabi) gerisi de Bugraloji dedigi gibi yapsan daha iyi.

Sana söyle örnek vereyim. Ben 80 charımı satmadan once, edana da 2 archer takılırdık yabancı bir ark ımla. onda chiti9 set , takılarıda elf 3 ler, aoc3 , elf belt 2 , silver earring 2 ler Ap si 3300+ , Bende mythril set 7 , elf belt 1, legio 2 ,1 , wp3 Ap 2500. her ice , lr de kitleniyor yavaslıyor, sonra ölüyor. flame damageler söylemeyeyim bile. Bende bisey olmuyordu. mesela 1 k np kassak 700 np kaybediyordu. Ha vurdumuda vuruyordu orası ayrı. Ha server a da baglı ,edana da oynayacaksan res %100 lzm. Her sey Ap degildir.

Sen bir ara basede idin chitin bow +9 un falan vardi yanlis hatirlamiyorsam. Mhyril set filan. Bir ara edana base oynamıştım hatırlıyorum. NeverSky miydi nick? Neyse dedigin gibi legi band dusunebilirim ve resistance icin dual howling roosterda dusunuyorum. Bunun yanında quest bow da azimsanmayacak kadar resistance veriyor
    ***@rmour***
    Logostamiydi bu fiyat? Bana neden bu kadar yuksek ücretler söyleniyor ya

• Fire Rain al Nt girersin
  • kesinlikle dd ve 8 shel set 10 dex bonusa 15 dex degişilmez bence Sonuçta +6 görünum için 15 dex kaçırmam ben olsam
  • Bana sorarsan 9 fp set 8 ib +2 dual elf ring +1 yada 2 judi +1 yada 2 black dragon ve +1 dual se al. Archer'da atak önemlidir def değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

quote:

Geçen hafta Kronos'ta 525m'ye görmüştüm pazarda ib+8'i (no reb).

o zaman idarelik ib +8 al sonrada windforce düşünürsün tabi para vericeksen simdi windforce alabilirsin.

• goguslukle pads'i +7 alma imkanin varsa digerleri +6 olabilir
    atak powerden dolayi ske belt tabiki
    wp+2
    dual old rol
    dual howling roster+1 yada re+1 dual
    elindekide sekil olsun diyorsan diet wf yada fire rain
    yok sekil olmasin kodumu otuttursun diyorsanda wf parasina
    130 ap yada 132 ap iron bow al
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

Sen bir ara basede idin chitin bow +9 un falan vardi yanlis hatirlamiyorsam. Mhyril set filan. Bir ara edana base oynamıştım hatırlıyorum. NeverSky miydi nick? Neyse dedigin gibi legi band dusunebilirim ve resistance icin dual howling roosterda dusunuyorum. Bunun yanında quest bow da azimsanmayacak kadar resistance veriyor
    ***@rmour***

evet , ardream , base ,cz . sonra sattım charı itmsiz, 4-5 ay once yeni char actım base yine :) gerci bu sefer ben oynamıyorum fazla , kardesim online hep

archer team :) ib9 , cb9 , eb9 ... Bi dh den ORaleth eksik :)

Bu da bonus :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 26 Ağustos 2010; 7:22:22 >

• Bow of Name 7 yapabiliyorsan kesinlikle bow un bu olmalı.Hem maliyetten kurtulursun hem ap si iyi hemde bonusları güzel.üst olarak krovaz set yerine önce shell 8 set yapıp takılara yüklenmelisin bence.zaten daha sonradan sen kendin geliştirirsin parça parça krowazları toplarsın zamanla.Takı olarakta +3 kekuri +1 rol
    +2eme +2re iron belt ve pp3 yada wp2 yapabilirsin.bide dd 15 alırsın mis olur çar.ama büyük bir beklentin olmasın her halukarda 1ws1 de seni kesecek adam çıkacak karsına o yüzden archer olucaksan takım oyunu oynayacaksın de bufun healin ve 5 okcun daha yanında olacak yoksa çerez niyetine yiyorlar.9 shel set 9 ib bile olsa durum değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR
    ***@rmour***

Kronos.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.